06 / 05 / 2024

TOKİ Beydağı teslim

TOKİ Beydağı teslim

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 419 konutun teslimleri bugün başlıyor ve teslim işlemleri 1 Temmuz'a kadar devam edecek.

TOKİ'den iki proje için peş peşe teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iki projesinin teslim tarihini peş peşe açıkladı. İşte TOKİ'nin teslim edeceği o projeler...

TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

TOKİ’den konut başvurusu yapan ve bu başvurusu sonucunda çekilen kura sonucunda hak sahibi olan vatandaşlar teslim tarihlerini araştırmaya başladı. İşte il il TOKİ konutları teslim tarihi...

2023'e kadar 250 bin sosyal konut üretilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Muğla'nın Menteşe ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan Menteşe 2. Etap TOKİ anahtar teslim törenine katıldı.

TOKİ Hatay Yayladağı'nda teslim dönemi sona eriyor!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Yayladağı TOKİ projesinde teslim dönemi sona eriyor.

İpsala 2. Etap TOKİ Konutları teslim edildi!

TOKİ tarafından Edirne İpsala'da Bozkurt Mahallesi'nde hayata geçirilen İpsala 2. Etap TOKİ Konutları teslim edildi.

TOKİ Malatya Merkez İzzetiye konut teslim dönemi!

TOKİ Malatya Merkez İzzetiye konut teslim dönemi bugün başlıyor. 34 konut ve 10 adet işyeri için hak sahipleri 11-25 Ağustos 2017 tarihleri arasında T.Halk Bankası A.Ş. Beydağı Şubesinde gayrimenkul satış sözleşmesi imzalayacaklar.

TOKİ Beydağı projesindeki daireler için kura çekimi yapıldı!

TOKİ ve Malatya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen Beydağı Kentsel Yenileme Projesi kapsamında hayata geçirilen 59 konut kura ile hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Beydağı Konutları'nda 71 evin kurası çekildi!

TOKİ ve Malatya Belediyesi'nce inşa edilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. 60 hak sahibine 1 ve 2. etapta 71 daire teslim edildi.

TOKİ Bucak 4. Etap için işlemler başladı!

Bucak’a 4. Etap TOKİ konutlarının yapımı için, TOKİ tarafından kurumlar arasında yazışmalar başlatıldı. Yazışmalar neticesinde Mal Müdürlüğü mevcut araziyi TOKİ’ye teslim edecek.

Malatya Beydağı TOKİ son teslim tarihi!

Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 3. Bölge'de son konut teslim tarihi bugün olarak belirlendi. Projedeki konutların fiyatları 120 bin 38 ile 160 bin 381 TL arasında değişiyor.

Sivas Mimarlar Odası'ndan eski stat arazisine meydan önerisi!

Yeni stadın faaliyete geçmesiyle birlikte TOKİ’ye teslim edilmesi gündeme gelen eski stadın bulunduğu alan ile ilgili Mimarlar Odası’ndan bir öneri geldi.

Tekirdağ Malkara Devlet Hastanesi Temmuz ayında TOKİ'ye devrediliyor!

Tekirdağ Malkara'da yapımı devam eden Devlet Hastanesi Temmuz ayından sonra TOKİ'ye teslim ediliyor. Hastane 12 bin 500 metrekare kapalı alan, 15 bin metrekare açık alan olmak üzere toplamda 27 bin 500 metrekare alan üzerine kuruluyor.

TOKİ Baydağı 377 konut başvurusu 28 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Beydağı Mahallesi'nde 377 konutu satışa çıkardı. Başvurular ise 28 Mart'ta başlıyor. Projesi kapsamında TOKİ'nin 30 Haziran 2016 tarihi itibariyle inşaatına başlayacağı projede aylık 557 TL taksitle daire sahibi olunabilinecek.

TOKİ Beydağı teslim Haberi

TOKİ Beydağı teslim

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 419 konutun teslimleri bugün başlıyor.


TOKİ Malatya Beydağı Konutları'nda teslim işlemleri 1 Temmuz'a kadar devam edecek.  


Konut teslimleri, TOKİ tarafından hazırlanan ve ilan edilen “Konut Teslim Programı” çerçevesinde Projenin müşavir firması olan BCT Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş aracılığıyla gerçekleştirilecek. 

Teslim için gerekli belgeler

1)Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı),

2)Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin konut alıcısında bulunan nüshası,

3)Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi,

4)KDV tutarının yatırıldığına dair belge veya fatura.


Teslim programı için