16 / 05 / 2024

toki Bozkır 2017

toki Bozkır 2017

Bozkır 112 konut ve 4 adet ticaret merkezli 2. Etap TOKİ konutlarının çalışmaları başladı.

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Menşure Koç ve Tevfik Çavuş ortaklığında kuruldu.

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

TOKİ Konya Bozkır 2022 projesi 11 soruda tüm ayrıntılarıyla! Yüzde 10 peşinat!

TOKİ Konya Bozkır 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Bozkır'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Bozkır'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Bozkır sosyal konut projesi...

Bozkır Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ali Gültepe ve Yavuz Gültepe ortaklığında kuruldu.

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

TOKİ Konya Bozkır'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Konya Bozkır TOKİ projesinde yer alan 112 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Konya Bozkır sözleşme işlemleri 2018!

TOKİ Konya Bozkır sözleşme işlemleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 112 adet daireden meydana gelen projede satışlar kura çekilişi ile yapıldı.

TOKİ Konya Bozkır'da sözleşme dönemi başlıyor!

Konya Bozkır TOKİ projesinde yer alan 112 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Konya Bozkır kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Bozkır'da hayata geçirdiği 87 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Konya Bozkır kura çekilişi bugün!

Toplam 112 adet konutun yer aldığı Konya Bozkır projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

İnşaat sektörü 2017'de yüzde 8,9 büyüdü!

Türkiye’de standartlara uygun beton üretilmesi ve inşaatlarda doğru beton uygulamalarının sağlanması için 30 yıldır çalışan Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 2017 yılı büyüme verisiyle ilgili değerlendirmelerini açıkladı.

İnşaat sektörü 2017'de ekonomik büyümenin lokomotifi oldu!

2017’nin üçüncü çeyreğinde Türkiye ekonomisi yüzde 11,1 büyüyerek son 6 yılın en güçlü büyüme performansını yaşadı. İnşaat sektörü, üçüncü çeyrekte yüzde 18,7 büyüme oranıyla yine ekonomik büyümenin lokomotifi oldu.

Gayrimenkul sektörü 2017’de yeni bir rekora hazırlanıyor!

Geçen yıl 1.3 milyon konut satışı ile tarihi rekor kıran gayrimenkul sektörü 2017’de yeni bir rekora hazırlanıyor. Yılın ilk 10 ayında 1 milyon 153 bini aşkın ev sahibini buldu. Konut satışlarındaki artışta KDV ve vergi düzenlemeleri ile yapılan kampanyalar etkili oldu.

toki Bozkır 2017 Haberi

toki Bozkır 2017

Bozkır 112 konut ve 4 adet ticaret merkezli 2. Etap TOKİ konutlarının çalışmaları başladı. Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk ve Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, çalışmaların yapıldığı sahada incelemelerde bulunarak saha şefinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, 1 yıldır üzerinde çalıştıkları projenin başlamasından dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek, 112 konutluk 2. Etap TOKİ konutlarının Bozkır’a hayırlı olmasını diledi. Bozkırlı hemşehrilerinin talebi doğrultusunda 3. Etap TOKİ için de girişimlere başlayabileceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Gün konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, “2014 yılında göreve başladığımızda ilçemizde önemli derecede konut ihtiyacı bulunmaktaydı. Artan konut ihtiyacıyla birlikte kira fiyatları da bir hayli artmış durumdaydı. 2. Etap TOKİ konutlarının tamamlanmasından sonra bu ihtiyacın bir kısmını karşılayacağını ümit ediyoruz....