08 / 05 / 2024

toki bur sa ihale

toki bur sa ihale

TOKİ Bursa Nilüfer bin 161 adet konut (+13 kapıcı dairesi), 3 adet camii ve 3 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 29 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Yeni yılda ev sahibi olacak burçlar belli oldu! 2024'te bu burçlar konut alacak!

2024 yılına kısa süre kala yılın şanslı burçları belli oldu. Bu yıl 3 burç için ev almak hayal olmaktan çıkacak. İşte 2024 yılında ev sahibi olacak o burçlar

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Uzlaşma sağlandı: Milyonlara TOKİ müjdesi! Memurlara yeni haklar kapıda!

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin belediği toplu sözleşme görüşmelerinde taraflar zam oranında anlaşma sağlayamadı. Uzlaşmaya varılan maddelerde ise TOKİ konutlarında memura öncülük verilecek. İşte detaylar...

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim 100 bin kişiye istihdam sağlayacak! İş fırsatları geliyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak inşa edilen "İlk Evim İlk İş Yerim" projesinde temellerin 25 Ekim 2022’de atılmaya başlanması ile 250 alt sektörde hareketlilik 100 bin kişiye ise istihdam sağlaması bekleniyor. İşte detaylar…

TOKİ Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu 3. Etap ihalesi bugün!

TOKİ, Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu 3. Etap projesinde yer alan 912 adet konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Gaziantep Burçkarakuyu projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Burçkarakuyu'da 912 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Gaziantep Burçkarakuyu 719 konut ihalesi yarın!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan TOKİ, Gaziantep Burçkarakuyu 719 konut ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Gaziantep Burçkarakuyu'ya 912 yeni konut!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu projesi kapsamında 912 konut inşa edecek. Burçkarakuyu projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Gaziantep Burçkarakuyu'da 912 yeni konut inşa edecek!

Hayata geçirdiği 1 milyonuncu konutun anahtarını geçtiğimiz günlerde teslim eden TOKİ, Gaziantep Burçkarakuyu'da 912 yeni konut inşa edecek...

TOKİ'den 240-180 ay taksitle ucuz konut fırsatı!

Ev almak isteyenlere büyük fırsatlar sağlayan TOKİ yatırımları hızla sürüyor. TOKI’nin kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışta olan 74 konutu bulunuyor. Bu konutlara başvurular yılsonuna kadar devam edebiliyor.

Sağlık çalışanlarına özel TOKİ projesi talebi!

Sağlık-Sen İzmir 1 No’lu Şubesinin Aralık ayı divan toplantısı Çeşme’de gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş “Taleplerimiz belli, bu doğrultuda ciddi adımlar attık, görüşmelerimiz iyi gidiyor, yakın zamanda sağlık çalışanlarına müjdeli haberi vereceğiz’’ dedi..

TOKİ sözleşmeli erlere öncelik sağlayacak!

Askerlik görevini tamamlayıp, ikinci 6 aya uzatanlara TOKİ'de öncelik imkanı sağlanıyor. Ayrıca, yeni sisteme göre askerlere çeşitli sosyal avantajlar da sunuluyor.

Ünlü yıldız Burçin Orhon köy evini yeniliyor!

Kısa bir süre önce köy evi satın alan Burçin Orhon, yeni evini düzenlemek için kolları sıvadı. Evle ilgili gelişmeleri de zaman zaman sosyal medyadan paylaşan Orhon, evin mutfağındaki çalışmaları anlattı.

toki bur sa ihale Haberi

toki bur sa ihale

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa ili Nilüfer ilçesinde bin 161 adet konut (+13 kapıcı dairesi), 3 adet camii ve 3 adet büfe yaptırıyor. 


TOKİ'nin söz konusu konut, cami ve büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 29 Şubat 2016 tarihinde saat 15.00'te yapılacak. 


TOKİ Bursa İznik Selçuklu Mahallesi 165 adet konut, 1 adet cami ve 2 adet dükkan inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi ise 21 Ocak 2016 tarihinde saat 14.00'te gerçekleşecek. 


Özge...