05 / 05 / 2024

toki Bursa Çakırlı evleri

toki Bursa Çakırlı evleri

Bursa Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çakırlı'ya TOKİ müjdesini ve projenin detaylarını anlattı. TOKİ tarafından inşa edilecek 128 konut ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.

Çakırlı Grup Makina İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çakırlı Grup Makina İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Demir ve Mustafa Çakır ortaklığında kuruldu. 

TOKİ Bursa Orhangazi 4. Etap için hazırlık!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde hayata geçirilecek TOKİ konutları için zemin etüd çalışmaları tamamlandı. TOKİ dördüncü etap konut projesi için hazırlıklar devam ediyor.

TOKİ Uşak Karahallı 352 konut ile 4 dükkan ihalesi 2 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak'ta yeni proje hazırlığına başladı. Proje kapsamında 352 adet konut ile 4 adet dükkan inşa edilecek..

Bursa Akçalar Mahallesi'nde 3 yılda 5 bin konut yapılacak!

Bursa Nilüfer'daki Akçalar Mahallesi'nin imara açılmasıyla bölge cazibe merkezi olacak. Bölgede 3 yıl içinde 5 bin konut inşaatı yapılması planlanıyor.

Bursa Çakırlı TOKİ Konutları tanıtıldı!

Bursa Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çakırlı'ya TOKİ müjdesini ve projenin detaylarını anlattı. TOKİ tarafından inşa edilecek 128 konut ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.

Bursa Çakırlı TOKİ Konutları'nda son durum!

Ankara'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığında Bursa Çakırlı'daki TOKİ Projesi ile ilgili son gelişmeleri değerlendirilecek. Çakırlı'da vatandaşlarla bir toplantı yaparak bu konudaki detaylar paylaşılacak.

Toki Bursa Hamitler 1. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Toki Bursa Hamitler 1. Etap projesinin stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız olarak satılıyor. Peki, Toki Bursa Hamitler 1. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Toki Bursa Hamitler 1. Etap altgelir grubu başvuru günü!

Toki Bursa Hamitler 1. Etap altgelir grubu projesindeki 1 adet konut kurasız olarak satılacak. İşte, Toki Bursa Hamitler 1. Etap altgelir grubu başvuru günü...

Orhangazi Çakırlı Meydanı genişletilecek!

Orhangazi Belediyesi, Çakırlı'da hayata geçirmeyi planladığı meydan düzenlemesi için kolları sıvadı. Önceki gün yapılan meclis toplantısında meydan projesi imar komisyonuna havale edildi. Kamulaştırmanın ardından Çakırlı Meydanı genişletilecek.

Bursa Akçalar Islah OSB'de çalışmalar başladı!

2003 yılında, 1/1.000 ölçekli imar planlarına işlenmek sureti ile hayata geçen Bursa kent merkezinin en batı ucundaki Akçalar Sanayi Bölgesi; Islah Organize Sanayi Bölgesi unvanı ile yeni bir döneme girdi.

Bursa Akın Trend güncel fiyatları!

Akınlar Group tarafından hayata geçilen projedeki dairelerde 20 Haziran' dan itibaren yaşam başlayacak. Bursa Akın Trend güncel fiyatları 3+1' ler 310 bin TL' den başlıyor.

Bursa Akıllı Belediyecilik Zirvesi 14-15 Mayıs'ta!

Marmara Belediyeler Birliği 14-15 Mayıs 2015 tarihinlerinde,Bursa'da Merinos Atatürk Kongre Merkezi'nde Akıllı Belediyecilik Zirvesi düzenliyor.

Bursa Akışkan Yataklı Çamur Yakma Tesisi'nin temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesinin 'Avrupa Kenti Bursa' hedefiyle, kenti daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında hayata geçirilen 'Akışkan Yataklı Çamur Yakma ve Enerji Elde Etme Tesisi'nin temeli törenle atıldı.

toki Bursa Çakırlı evleri Haberi

toki Bursa Çakırlı evleri

Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ve Belediye Başkan yardımcıları ile Çakırlı Mahallesi´ni ziyaret eden Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çakırlı´daki bir kahvehanede vatandaşlara hitap etti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan TOKİ´nin Çakırlı´ya yapılacak olan konutların onayını verdiğini belirterek, Çakırlı mahallemize 128 adet konut inşa edilecek. Bu konutlara müracaatlar 26 Ocak Perşembe günü itibarı ile başlamış bulunuyor dedi. Çağlayan Çakırlı´nın kabuğunu kırması ve Çakırlı´yı daha güzel geleceğe taşımak için uğraş verdiklerini belirterek, bu konuda TOKİ konutları bunun ilk adımı olacak. Bunun yanı sıra aynı bölgede planlanan Termal Turizm tesisi ile de Çakırlı´lı gençlerimize yeni istihdam alanları yaratılmasını, Çakırlı´nın da bir cazibe merkezi olmasını planlıyoruz diye konuştu.


KONUT MÜRACAATLARINDA ÇAKIRLI NÜFUSUNA KAYITLI OLMA ŞARTI ARANACAK


Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, TOKİ konutlarının 128 adet ve...