06 / 05 / 2024

TOKİ Bursa Gazeteciler Konutları

TOKİ Bursa Gazeteciler Konutları

Yunuseli TOKİ Bursa Gazeteciler Cemiyeti Konutları mahalle konseptinde hayata geçiriliş bir proje. Projede yaşayan vatandaşlar yeşille iç içe, samimi, konforlu ve keyifli bir yaşam sürüyor…

TOKİ Bursa Gazeteciler Konutları'nda meslek erbapları bir arada!

Yunuseli TOKİ Bursa Gazeteciler Cemiyeti Konutları mahalle konseptinde hayata geçiriliş bir proje. Projede yaşayan vatandaşlar yeşille iç içe, samimi, konforlu ve keyifli bir yaşam sürüyor…

TOKİ Bursa Osmangazi Yunuseli sözleşmeleri bugün imzalandı!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) imzasıyla Bursa Osmangazi İlçesi'nde hayata geçirilen 452 konutun sözleşmeleri bugün imzalandı.

Bursa Yunuseli’nde konut kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) üyeleri için inşa edilen konutların yer belirleme kuraları 15 Temmuz Cuma günü çekildi.

Bursa Yunuseli Basın Sitesi TOKİ kura 2016!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin imzasıyla hayata geçirilecek olan 452 konut için geri sayım başladı. İşte, Bursa Yunuseli Basın Sitesi TOKİ kura 2016 tarihi..

Bursa Yunuseli BGC Konutları'nda kuralar çekiliyor!

Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde yapımı gerçekleştirilen 452 konutluk Yunuseli BGC Konutları Projesi'nde hak sahiplerinin konutları belli oluyor.

TOKİ Bursa'da gazeteciler için konut inşa ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle Bursa-Osmangazi ilçesinin Yunuseli Mahallesinde Basın Mensupları için yapılan projenin inşaatı devam ediyor.

Bursa Yunuseli'de TOKİ gazeteci konutları yükseliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle Bursa-Osmangazi ilçesinin Yunuseli Mahallesinde Basın Mensupları için yapılacak 452 konutun inşaatı hızla devam ediyor.

TOKİ Bursa’da gazetecilere 452 konut yapacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ile basın mensupları için yürüttükleri konut projesinin Türkiye için model olacağını bildirdi.

TOKİ Bursa Keles başvuruları bugün başladı!

Daire fiyatlarının 95 bin 594 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Bursa Keles Evleri'nde başvurular sırasında başvuru ödeniyor. TOKİ Bursa Keles başvuruları bugün başladı

TOKİ Bursa Keles 2. etap başvuruları bugün başladı!

Başvuru işlemleri sırasında başvuru bedeli ödenen TOKİ Bursa Keles 2. etap Evleri'nde toplam 80 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Bursa Keles 2. etap başvuruları bugün başladı.

TOKİ Bursa Keles 2. etap başvuruları ne zaman başlıyor?

Daire fiyatlarının 95 bin 594 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Bursa Keles 2. etap Evleri'nde 80 adet konut satılıyor. Peki TOKİ Bursa Keles 2. etap başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Bursa Keles başvuruları ne zaman başlıyor?

Daire fiyatlarının 95 bin 594 TL'den başladığı TOKİ Bursa Keles Konutları'nda 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Peki TOKİ Bursa Keles başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Bursa Keles 2. etap başvuru dönemi!

80 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Bursa Keles 2. etap Evleri'nde başvurular sırasında başvuru bedeli alınıyor. TOKİ Bursa Keles 2. etap başvuru dönemi haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Bursa Gazeteciler Konutları Haberi

TOKİ Bursa Gazeteciler Konutları

Yunuseli TOKİ Bursa Gazeteciler Cemiyeti Konutlarında yaşayan gazeteciler, yeşille iç içe, samimi, konforlu ve keyifli bir yaşam sürüyor. Mahalle konsepti içinde tasarlanan konut alanında hemen herkes tanıdık.

"TANIDIK SİMALAR GÖRMEK ÇOK KEYİFLİ"

TOKİ Dergi’de yer alan habere göre; daha önce Bursa Nilüfer’de annesi ile yaşayan Ayşen Aşçı, Osmangazi’ye taşınırken çevresel ve kültürel farklılık olabileceği endişesi taşıdığını ancak yeni evinde bu endişelerin ortadan kalktığını belirtiyor. Evlerinin çok kullanışlı, yaşadığı bölgenin ise daha samimi olduğunu söylen Aşçı, pazarı ve çarşısıyla alışverişin çok daha kolay ve ekonomik olduğunu vurguluyor. Aşçı şöyle devam ediyor: "Evimiz güzel, ayrıca havası oldukça temiz, sessiz ve sakin bir yer. Uyandığınızda yorgunluğunuzu atmış oluyorsunuz. Bir de etrafta tanıdık simalar görmek ve onlarla selamlaşmak çok keyifli." Aşçı ayrıca, binanın temizliği ve...