28 / 04 / 2024

toki çamardı niğde konutları kura

toki çamardı niğde konutları kura

Niğde Çamardı Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan 212 adet konutluk Niğde Çamardı 3. Etap projesi 9 Haziran'da kuraya çıkacak.

TOKİ'den Niğde'ye 120 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Niğde projesi için düğmeye bastı. İhalesi yarın gerçekleştirilecek olan projede 120 konut yer alacak.

TOKİ'den Niğde'ye 120 konutluk yeni proje müjdesi!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde projesi için start verdi. TOKİ'nin Niğde projesinde 120 konut yer alacak.

TOKİ'den Niğde'ye 253 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde'de 253 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede ayrıca 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ Niğde Çamardı’da 285 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut hamlesi için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ’ye ilişkin bir açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Çamardı Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Niğde Çamardı'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Niğde İli, Çamardı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ'den Niğde'ye hükümet konağı!

Konut üretimlerinin yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Niğde Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den Niğde Altunhisar'a 118 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar projesinde 118 adet konut yer alacak. Projenin ihalesi 28 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Niğde Altunhisar'a 118 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Niğde Altunhisar'da 118 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Niğde'ye 157 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Niğde Bor Cumhuriyet mahallesinde 157 adet konut inşa edecek.

TOKİ'den Niğde Efendibey'e 720 konut!

Niğde Efendibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında toplamda 720 konut ve 16 dükkan hayata geçirecek olan TOKİ projenin ihalesini 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Niğde Efendibey'e 24 derslikli ilkokul!

Niğde İli Merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3 Etap 1 Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu, 3 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Şubat 2018'de saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Niğde'ye 944 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde’nin Efendibey Mahallesi’nde hayata geçireceği 944 konutun ihalesi yapıldı. 

TOKİ'nin Niğde'deki kentsel dönüşüm konutları TBMM'de!

Niğde'nin bazı mahallelerinde kentsel dönüşüm kapsamında yapılan TOKİ konutlarında metrekare fiyatları ile ilgili sorunlar meclis gündemine taşındı..

toki çamardı niğde konutları kura Haberi

toki çamardı niğde konutları kura

TOKİ ile Niğde Çamardı Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü  212 adet konutluk Niğde Çamardı 3. Etap projesinde  “Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası'' yapılacak. 


Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ kurası 09 Haziran 2016 Perşembe günü saat 10:00’da Çamardı Belediyesi Düğün Salonu’nda noter huzurunda...