29 / 09 / 2024

toki camii

toki camii

İlçe Müftüsü Aydın Bostancı'ın yaptığı duanın ardından temele ilk harcı, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Mehmet Isıkan ve ilçe Müftüsü Aydın Bostana beraber koydular...

TOKİ Trabzon Ayasofya Camii'nde çalışmalara başladı!

TOKİ tarafından bir müteahhide yaptırılan Trabzon Ayasofya Camii'nde çalışmalara başlandı. Proje kapsamında otopark ve kapalı çarşının üzeri 3. defa sökülüp yapılıyor.

Siirt TOKİ Hacı Refik Kızılay Camii açıldı!

Siirt merkezde 135'inci cami olan TOKİ Hacı Refik Kızılay Camii, düzenlenen törenle ibadete açıldı. TOKİ tarafından yaptırılan Hacı Refik Kızılay Camii, 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda Evren Mahallesi TOKİ Sosyal binaları bölgesinde hizmete girdi.

Kars'ta TOKİ tarafından yapılan Arap Baba Camii açıldı!

TOKİ ve Kars Belediyesi tarafından imzalanan protokol çerçevesinde "Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında Kars Bayrampaşa ve Atatürk mahalleleri ortasında inşa edilen Arap Baba Camii açıldı.

Aydın Efeler'de TOKİ Camii ibadete açıldı!

Aydın'ın Efeler ilçesinde TOKİ tarafından yaptırılan konutların projesinde yer alan camii ibadete açıldı. Efeler Zeybek mahallesinde bulunan 650 konutlu TOKİ evlerinde oturan 2 bin 500 vatandaş 7 yıl sonra camiye kavuştu.

Bitlis TOKİ Camii'ne taziye evi inşa edilecek!

Necati Gürsoy, TOKİ tarafından 400 konutun bulunduğu bölgeye yapılan cami inşaatı projesinde bulunmayan taziye evi için TOKİ ve yüklenici firma yetkilileri ile yaptıkları görüşmeler sonrası TOKİ Camisi'ne taziye evi kazandıracaklarını söyledi.

Aksantaş TOKİ Camisi'nin tadilatına başlandı!

Adana 'nın Yüreğir İlçes i'nde Aksantaş Konutları alanında bulunan ve 26 Temmuz 2013 tarihinde çıkan yangında büyük hasar gören Aksantaş Toki Camii 'sinin tadilatına başlandı.

Şırnak TOKİ Camii ibadete açıldı!

Gündoğdu Mahalle sakinlerinden Fehmi Avcı, caminin Ramazan ayında hizmete açılmasından dolayı memnun olduklarını fakat caminin iç dekorasyonunda eksiklik olduğunu, bunların süratle giderilmesi için yetkililerden yardım beklediklerini söyledi.

TOKİ Kocaeli Çayırova'da 385 konut ve cami ihalesi 4 Nisan'da!

TOKİ Kocaeli İli; Çayırova Beldesi 385 Adet Konut , İzmit İlçesi Yahyakaptan Mahallesi Camii İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işinin ihalesi 4 Nisan 2013 tarihinde yapılacak...

Ahmet Vefik Alp: Büyük Çamlıca Tepesi Camii önemli bir proje!

Ahmet Vefik Alp: Büyük Çamlıca Tepesi Camii Istanbul siluetine etki yapacak önemli bir projedir. Bu konuda açılan proje yarışması süresinin çok kısa olması nedeniyle yarışmaya tamamlanmamış bir proje gönderebildim

Kayabaşı 4. Bölge Toki Evleri'nin havadan videosu!

Kayabaşı 4. Bölge Toki Evleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Toki Kayabaşı Konutları'nın havadan yeni görüntüleri!

Toki'nin Kayabaşı'nda hayata geçirdiği konutlar www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Toki Küçükçekmece Göl Konutları'nın havadan yeni videosu!

Toki Göl Konutları www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kasapr tarafından görüntülendi

Toki Halkalı Evleri'nin havadan görüntüleri!

Toki Halkalı Evleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

toki camii Haberi

toki camii
Osmaneli TOKİ bölgesine yaptırılacak caminin temeli törenle atıldı. Belediye Başkanı Mehmet Isıkan "Osmaneli'nin güzide yerleşim yerlerinden İnönü Mahallesi'ne cami yaptırmanın sevincini yaşıyoruz" dedi.

Osmaneli'nin İnönü mahallesinde bulunan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutları bölgesine yaptırılacak caminin temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Mehmet Isıkan, İlçe Müftüsü Aydın Bostana, Ak Parti İlçe Başkam Yalçın Karaca, teşkilat üyeleri, Toki site yöneticileri, mahalle muhtarları ve Toki sakinleri katıldı.

TEMELİ DUALARLA ATILDI

Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Üçe Müftüsü Aydın Bostana, "İlçelerin kalkınmasında üniversiteler ve camiler lokomotif görevi yapar. Camilerimiz İslamiyet'in tapusudur. Camiler fakirle zenginin buluştuğu, güçlü ile güçsüzün omuz omuza saf tuttuğu tek yerdir. Bizler hayatımızın her döneminde mutlaka camilere gitmişizdir, bu yüzden camilerimizin önemi çok büyüktür"...