05 / 05 / 2024

TOKİ Camilkebir mahallesi

TOKİ Camilkebir mahallesi

Camikebir mahallesinde bulunan TOKİ konutlarının bulunduğu kentsel dönüşüm alanına yağmur suyu hatları döşeniyor. Söz konusu alana ilk aşamada 240 metre yağmur suyu hattı döşenecek.

TOKİ Siirt Evren Mahallesi 2020 kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Siirt Evren Mahallesi 2020 kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Siirt Evren Mahallesi 2020 kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi ve TOKİ Evren Mahallesi 2020 kura sonucu...

Samsun İlkadım'da geleceğe damga vuracak eserler inşa ediliyor!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ulugazi Mahallesi TOKİ Konutları sakinleri ile buluştu. Başkan Tok "Yaklaşık 4,5 yılda İlkadım’ın gelecek yüzyılına damga vuracak eserlere imza attık." dedi...

TOKİ Kale Mahallesi kura sonucu sorgulama!

TOKİ Kale Mahallesi kura sonucu haberimizde yer alıyor. Projede 237 adet daire bulunuyor. 

TOKİ Zafer Mahallesi Orta Gelir Grubu son sözleşme tarihi!

TOKİ Zafer Mahallesi Orta Gelir Grubu son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

03.01.2018 TOKİ Zafer Mahallesi kura sonucu!

03.01.2018 TOKİ Zafer Mahallesi kura sonucu bugün belli olacak. Projede yer alan konutların fiyatları 58 bin 927 TL ile 126 bin 885 TL arasında değişiyor. 

Aksaray TOKİ Zafer Mahallesi 03.01.2018 kura sonucu kazananları!

Aksaray TOKİ Zafer Mahallesi 03.01.2018 kura sonucu kazananları henüz belli olmadı. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Zafer Mahallesi kura sonucu 2+1 isim listesi!

TOKİ Zafer Mahallesi kura sonucu 2+1 isim listesi henüz belli olmadı. TOKİ Zafer Mahallesi kura sonucu 2+1 isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Adana Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Son başvurunun 30 Mart 2018 tarihinde kabul edileceği TOKİ Barış Mahallesi 1. Etap 2. Kısım başvuruları yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Barış Mahallesi kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Barış Mahallesi kura sonuçları henüz açıklanmadı. Projedeki 1103 konutun kuraları yarın çekilecek.

Barış Mahallesi 1. Etap başvuru tarihleri!

TOKİ Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Zafer Mahallesi kura sonucu isim isim tam liste!

TOKİ Zafer Mahallesi kura sonucu isim isim tam liste henüz açıklanmadı.TOKİ Zafer Mahallesi kura sonucu isim isim tam liste açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Zafer Mahallesi kura sonuçları isim listesi 26 Nisan!

TOKİ Zafer Mahallesi kura sonuçları isim listesi 26 Nisan henüz açıklanmadı.TOKİ Zafer Mahallesi kura sonuçları isim listesi 26 Nisan açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Konya Ladik, imar düzenlemesi bekliyor!

TOKİ Ladik Mahallesi 2'nci etap konutlarının yapımı için süreç işlemeye devam ediyor. İmar komisyonu Ladik Mahallesi'nde inşaat yoğunluğunun daha düşük olması gerektiği gerekçesiyle arsayı yeterli bulmadı.

TOKİ Camilkebir mahallesi Haberi

TOKİ Camilkebir mahallesi

Camikebir mahallesinde bulunan TOKİ konutlarının bulunduğu kentsel dönüşüm alanına yağmur suyu hatları döşeniyor. Söz konusu alana ilk aşamada 240 metre yağmur suyu hattı döşenecek. Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından Camikebir mahallesinde TOKİ konutları için yağmur suyu hatlarının döşenmesi kısa süre içinde tamamlanacak. Bu arada Fen İşleri Müdürlüğü tarafından da TOKİ konutlarının film platosu alanına kadar olan bölümde de moloz temizleme çalışmaları...