04 / 05 / 2024

TOKİ Çankaya engelsiz meslek lisesi

TOKİ Çankaya engelsiz meslek lisesi

Ankara'da TOKİ şantiyelerini denetleyerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Turan, serebral palsili çocukların ihtiyaçlarına uygun olarak inşa edilen Çankaya Özel Eğitim Okulu'nda incelemelerde bulundu.

TOKİ Ankara projesi için beklenen tarih geldi! Çankaya projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ankara Çankaya projesinin ihalesi yarın yapılacak. Çankaya TOKİ projesinde 50 adet konut ve 6 adet dükkan bulunuyor. 

TOKİ Eskişehir Çankaya'da Ticaret Merkezi inşa ediyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Eskişehir Çankaya Vadişehir 3.Etap'ta Ticaret Merkezi hayata geçiriyor. Ticaret Merkezi için inşaat tamamlama ihalesi belirlendi.

Türkiye'nin ilk engelsiz meslek lisesi 10,6 milyon liraya mal oldu!

Ankara'da TOKİ şantiyelerini denetleyerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Turan, serebral palsili çocukların ihtiyaçlarına uygun olarak inşa edilen Çankaya Özel Eğitim Okulu'nda incelemelerde bulundu.

Türkiye'nin ilk engelsiz meslek lisesi gelecek yıl açılacak!

Konut yapımının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri de yürüten TOKİ'nin, Serebral Palsili çocuklar için inşa ettiği Türkiye'nin ilk engelsiz meslek lisesi, gelecek eğitim-öğretim yılında faaliyete başlayacak

Mehmet Çankaya: TOKİ ile yurt dışında ortak proje geliştirmek istiyoruz!

Karmod Prefabrik Üst Yöneticisi Çankaya, "TOKİ ile yurt dışında özellikle ekonomik toplu konutlarda ortak proje geliştirmek istiyoruz. TOKI International bünyesinde çok sayıda konutu çelik konstrüksiyon olarak hızlı ve kaliteli bir şekilde yapmaya talibiz

TOKİ Ankara Çankaya 380 konut ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Çankaya Alacaatlı Mahallesi 926 ve 927 parsellere ait 380 konut, 19 ticaret ve 1 camii inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Ankara Çankaya 102 konut ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Çankaya Çayyolu Mahallesi 102 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Çankaya'da 380 konut yaptıracak!

TOKİ Ankara Çankaya Alacaatlı Mahallesi 926 ve 927 parsellere ait 380 konut, 19 ticaret ve 1 camii inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 31 Aralık 2015 tarihinde yapılacak.

TOKİ Ankara Çankaya 102 konut ihalesi 8 Aralık'ta!

TOKİ Ankara Çankaya Çayyolu Mahallesi 102 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 8 Aralık 2015 tarihinde saat 15.00'te gerçekleşecek.

Ankara Engelsiz Meslek Lisesi'nin temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı ve SERÇEV arasında imzalanan protokol kapsamında inşaatı TOKİ tarafından yapılacak Engelsiz Meslek Lisesi'nin temel atma törenine katıldığını anımsatan Türkeş, "Bu okul türünün ilk örneği. " dedi.

TOKİ Ankara Çankaya'da 48 adet korumalı komutan konutu yaptıracak!

TOKİ Ankara ili Çankaya ilçesi 29189 ada 21 parselde yapılacak olan 48 adet korumalı komutan konutu, 1 adet teshin merkezi inşaatı İle altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 30 Temmuz'da yapılacak.

Engelsiz Sosyal Konut projesi İzmir'e kazandırılacak!

Endüstri ve İnşaat Mühendisi Gökhan Yavuz, TOKİ ve Milli Emlak işbirliğiyle İzmir 'e kazandırılacak 200 " engelsiz " konut projesinin arkasındaki isim olarak ilerliyor.

İzmir'de 200 adet engelsiz konut yapılacak!

Bilişim Teknolojilerinde Evrensel Tasarım Engelsiz Bilişim 2014 Kongresi'ne konuşmacı olarak katılan Endüstri ve İnşaat Mühendisi Gökhan Yavuz, İzmir'e Toplu Konut idaresi (TOKİ) ve Milli Emlak işbirliğiyle 200 adet engelsiz konut yapılacağını söyledi.

TOKİ Çankaya engelsiz meslek lisesi Haberi

TOKİ Çankaya engelsiz meslek lisesi


Ankara'da TOKİ şantiyelerini denetleyerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Turan, serebral palsili çocukların ihtiyaçlarına uygun olarak inşa edilen Çankaya Özel Eğitim Okulu'nda incelemelerde bulundu. Okul tamamlandığında, bu özel öğrenciler engelsiz arkadaşlarıyla birlikte eğitim görecek.


TOKİ’nin inşa ettiği, serebral palsili çocukların eğitim göreceği Çankaya Özel Eğitim Okulu tamamlanmak üzere. Türkiye'nin ilk "Engelsiz Meslek Lisesi"ni inşa ettiklerini ifade eden M. Ergün Turan, okulun bu çocukların eğitimine ve gelişmesine katkı sunacağına vurgu yaptı.


Türkiye’nin dört bir yanındaki TOKİ şantiyelerini düzenli aralıklarla denetleyen Başkan Turan, Ankara Çankaya'da serebral palsi (beyin felci) hastası çocuklar için inşa edilen Çankaya Özel Eğitim Okulu şantiyesinde de incelemelerde bulundu. İnşaat aşamasında sona gelinen okul tamamlandığında, serebral palsili öğrenciler dışlanma duygusu yaşamaksızın kendileri için hazırlanan uygun eğitim ortamında engelsiz öğrencilerle...