03 / 05 / 2024

toki çankırı satılık daireler 2016

toki çankırı satılık daireler 2016

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 150 konut emeklilere özel satışa çıkarıldı. TOKİ Çankırı Kurşunlu Emekli 2. Etap kura çekilişi bugün yapılacak.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

TOKİ Çankırı İnançköy'de 428 TL taksitle ev satışı Pazartesi başlıyor!

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy Alt Gelir Grubu'na özel 7 adet konut 428 TL taksitle 3 Eylül 2018 Pazartesi günü satışa çıkacak...

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Çankırı Alt Gelir başvuruları 4 Ekim'de başlıyor!

Çankırı Merkez İnaç Köy Konut Projesi kapsamında yapılan 170 adet daire satışa çıkıyor. Projedeki konutlar için başvurular 4 Ekim'de başlayacak.

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy kura çekimi iptal!

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy kura çekimi iptal edildi. Toplamda 208 adet daireden meydana gelen projede başvurular 28 Haziran – 21 Temmuz 2017 tarihleri arasında kabul edildi.

TOKİ Çankırı Merkez İnaç Köy AGG kura çekimi!

TOKİ Çankırı Merkez İnaç Köy Alt Gelir Grubu (AGG) kura çekimi iptal edildi. Toplamda 363 konuttan meydana gelen projede fiyatlar 90.497,00 TL'den başlıyor.

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy AGG kura!

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy AGG projesinde kura çekimi için başvurular 28 Haziran – 21 Temmuz 2017 tarihleri arasında yapıldı. İşte TOKİ Çankırı Merkez İnançköy AGG kura detayları...

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy son başvuru tarihi!

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projedeki konutların fiyatları 131 bin 878 lira ile 157 bin 315 arasında değişiyor.

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy AGG başvuru dönemi başladı!

Çankırı Merkez İnaç Köy 571 Konut Projesi kapsamında Alt Gelir Grubu için TOKİ tarafından inşa ettirilmekte olan 363 konut için başvuru işlemleri bugün itibari ile başladı..

toki çankırı satılık daireler 2016 Haberi

toki çankırı satılık daireler 2016

Konut fiyatlarının ihalesi yapıldıktan sonra belirleneceği TOKİ Çankırı Kurşunlu'da taksit ödemeleri, konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak.


Ödeme planına göre Emekli TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap yüzde 12 peşin ödemede kalan tutarı 180 ay taksit veya yüzde 20 peşinde ise kalanı 240 ay şeklinde vade imkanı sağlanıyor.


TOKİ Çankırı Kurşunlu Emekli 2. Etap kura çekilişi bugün yapılacak!

Toplam 150 konut emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede kura çekilişi bugün gerçekleşecek.


Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 12 Nisan 2016 tarihinden itibaren T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Kurşunlu şubesinden geri alabilecek.


Satış duyurusu için