03 / 05 / 2024

toki çatalca belediyesi

toki çatalca belediyesi

Kaleiçi Mahallesi'nde evlerin mühürlendiği Dere Sokak'ta ise hayat devam ediyor. Sel felaketiyle yıkılmış evlerin arasında mahalle yaşamlarını sürdüren Romanlar, "Can kayıplarımız oldu, azıcık yağmur yağsa toprak kayar mı diye cama bakar olduk" diyor...

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 yeni konutluk dev proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi ihalesi için geri sayım başladı. Ferhatpaşa Mahallesi'nde yükselecek olan projede 648 konut yer alacak.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 konutluk yeni proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için daha geri sayım başladı. Çatalca Ferhatpaşa'da yer alan projede tam 648 konut bulunuyor.

Çatalca Belediyesi 5 arazi satacak! İstanbul'da arazi arayanlar dikkat!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 5 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 31 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Çatalca 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca hazırlanan İstanbul İli, Çatalca İlçesi, Ferhatpaşa Mahallesi, 120 ada 1 parsel, 121 ada 1 parsel, 122 ada 2 parsel, 123 ada 2 parsel, 128 ada 3 parsel ve 129 ada 1 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı

TOKİ Çatalca 2023 projesi için beklenen o tarih resmen geldi! Tam 648 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Çatalca 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... Tam 648 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın...

Çatalca'da 5 bin 113 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi yarın! 

Çatalca Belediyesi, İstanbul ili, Çatalca ilçesi, Kabakça Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Çatalca Kabakça Mahallesinde yer alan arsanın fiyatı ve büyüklüğü ne kadar? 

Çatalca Belediyesi 3 arazi satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arazilerin alanları 17 bin 170 metrekare ile 32 bin 796 metrekare arasında değişiyor. 

10 soruda TOKİ İstanbul Çatalca 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Çatalca Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da 50.000 konut yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Çatalca Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Çatalca'da modern ticaret merkezi inşa ediliyor!

İlçe genelinde yatırımlarına ara vermeyen Çatalca Belediyesi, ticaret merkezi inşaatı için çalışmalarını hızlandırdı. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Çatalca Millet Bahçesi'nde son durum!

Çatalca Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan millet bahçesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner millet bahçesi projesinde son durumu aktardı.

Çatalca'ya 22 derslikli ortaokul inşa ediliyor!

İstanbul Çatalca Belediyesi, Çanakça Mahallesi'nde depremde risk taşıması nedeniyle yıkılan okulun yerine 22 derslikli okul inşa ediyor.

Çatalca'da spor adası için çalışmalar başladı! 

Çatalca Belediyesi ilçeye yeni bir spor kompleksi kazandırmak için çalışmalara başladı. Kompleks içerisinde yüzme havuzu ve çok amaçlı spor salonu yer alacak.

Çatalca'daki 19 kaçak yapı yıkıldı!

Çatalca Belediyesi ekiplerinin çalışmalarının ardından, Hazine arazilerinin üzerinde imara aykırı şekilde inşa edilen 19 kaçak yapı yıkıldı.

toki çatalca belediyesi Haberi

toki çatalca belediyesi

Çatalca Belediyesi ise bölgede TOKİ ile ortak bir kentsel dönüşüm projesi yürütüyor. 29 Ocak 2009'da gecekondu önleme bölgesi ilan edilen Kaleiçi Mahallesi'nde Belediye ile TOKİ arasında 2010'da imzalanan ön protokolle kentsel dönüşüm başlatıldı.Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, gecekondu önleme bölgesinde hak sahibi 696 aileye yönelik proje için yerinde dönüşüm hedeflediklerini belirtiyor. Kara, "Roman yurttaşların kendi kültürlerini yaşayabilecekleri, onları yerlerinden transfer etmeksizin, 2 katlı konutlardan oluşacak bir proje üzerinde çalışıyoruz" diyor. TOKİ projesi 800 konutluk olacak. 75 ve 90 m2 olarak tasarlanan daireler için Romanlar, 15 yıl borçlanacak. 


Birgün...