19 / 05 / 2024

toki Çayırova kentsel dönüşüm

toki Çayırova kentsel dönüşüm

Çayırova Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısında Çayırova Emek ve İnönü Mahalleleri'nde yapılmak istenen kentsel dönüşümle ilgili olarak 15-20 gün içerisinde TOKİ’nin bir karar vereceği açıklandı

TOKİ'den Kocaeli Çayırova'ya 115 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Çayırova'da 115 konutluk yeni proje inşa edecek.

Kocaeli Çayırova Emek Mahallesi'nde dönüşüm protesto edildi!

Kocaeli Çayırova'lı vatandaşlar, kentsel dönüşüme tepki göstermek ve projenin iptal edilmesi için İzmit Kuruçeşme'de bulunan Kocaeli İdare Mahkemesi'ne gelerek dilekçelerini verdiler.

Gebze Çayırova'da kentsel dönüşüm çağrısı yapıldı!

Çayırova belediyesi yeni yılın ilk meclis toplantısının en önemli konusu Emek ve İnönü Mahalleleri oldu. Meclis üyeleri tarafından mahalleler için vatandaşın lehine olmak koşulu ile kentsel dönüşüm projesinin derhal hazırlanması çağrısı yapıldı.

Çayırova'daki dönüşüm projesinin uzaması halkı mağdur etti!

Kocaeli Çayırova Belediye Meclisi'nde gündeme gelen Emek ve İnönü Mahalleleri'ndeki kentsel dönüşüm tartışmalara neden oldu. Meclis üyeleri, projenin uzaması nedeniyle halkın mağdur olduğunu savundu, çözüm istedi.

Çayırova'da 2 mahalleye kentsel dönüşüm kararı!

Çayırova Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısında Çayırova Emek ve İnönü Mahalleleri'nde yapılmak istenen kentsel dönüşümle ilgili olarak 15-20 gün içerisinde TOKİ’nin bir karar vereceği açıklandı

Çayırova'da TOKİ parkı yenileniyor!

ÇAYIROVA Belediye Başkanı Şevki Demirci, Cumhuriyet Mahallesi Toki Konutlarında revize çalışmaları devam eden çocuk parkında incelemelerde bulundu. Çayırova Belediyesi, parkı modern bir görünüme kavuşturuyor.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile hayata geçireceği köprülü kavşağın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı'nın temel atıldı!

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı temel atma törenine katılan Bakan Işık, burada yaptığı konuşmada, temelini attıkları köprülü kavşak projesiyle sanayi için çok büyük bir zaman kaybının önüne geçeceklerini söyledi.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile köprülü kavşak yapımı için kolları sıvadı, Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılacak...

Çayırova TEM Otoyolu OSB'ye köprülü kavşak yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir’den Çayırova OSB’ye Köprülü Kavşak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yarın yapılacak. Proje kapsamında 3 üst, 2 alt geçidi yapılacak.

Çay Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı ile gerçekleştirilen Çay Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 48 hak sahibi kura çekerek ev sahibi oldu.

TOKİ Çay Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesinde evler sahibini buldu!

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı ile gerçekleştirilen Çay Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 48 hak sahibi, ev sahibi oldu.

toki Çayırova kentsel dönüşüm Haberi

toki Çayırova kentsel dönüşüm

Çayırova Belediyesi Başkanı Şevki Demirci başkanlığında toplanan meclis belediyesi meclis salonunda yapıldı. Gerçekleşen meclis açılış ve yoklama ile başlandı. Gündem dışı bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Sıkıntılı bir süreç yaşadık. Diyarbakır baro başkanı ve 2 polisin şehit edilmesi bizi üzdü. PKK’nın yaptığı suikastlardan biri olduğunu düşünüyorum. Rus uçağının düşürülmesi Rusya’ya dokundu. Bu konuda biz haklı olduğumuz için sonuna kadar da gideceğiz. Bu konuyla ilgili olarak önlemler aldık. 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle bir dizi ziyaretlerde bulunduk” dedi.

TAHİR ELÇİ’NİN KATLEDİLMESİNİ KINADI

Meclisin gündem dışın kısmında söz alan CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi A. Kadir Honca, “Fatih Caddesi, Çayırova mesire alanına ve Şekerpınar’a engelliler için şarj istasyonlarını kurulmasını istiyoruz. Diyarbakır’da bir barış elçisini ve emniyet güçlerinin de katledilmesini nefretle...