07 / 05 / 2024

toki çeşme açıklama

toki çeşme açıklama

Çeşme Belediye Başkanı Dalgıç, ilçede TOKİ'nin yapmayı planladığı ve yargıya taşıdıkları toplu konut projesine İzmir Valiliği'nce "ÇED raporuna gerek yoktur" şeklinde onay verildiğini bildirerek bu kararı eleştirdi

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

TOKİ 2023 kura takvimi belli oldu mu? İl il yeni kuralar ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlara peş peşe açıklama geldi!

TOKİ İlk Evim projesinin kura çekilişlerine geçen yılın Kasım ayında başlandı. TOKİ 2023 kura takvimi belli oldu mu? İl il yeni kuralar ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlara peş peşe açıklama geldi!

3600 ek göstergede flaş gelişme! Açıklama sonunda geldi! Resmen belli oluyor! Hemen bakın!

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, milyonların merakla beklediği 3600 ek gösterge ile ilgili flaş bir açıklama yaptı! Resmen belli oluyor, kemerlerinizi bağlayın. İşte ayrıntılar...

TCDD'den Söğütlüçeşme İstasyon ve Yaşam Merkezi Projesi açıklaması!

TCDD Genel Müdürlüğü, Söğütlüçeşme İstasyon ve Yaşam Merkezi Projesi'yle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Ekrem Oran'dan Kanal Çeşme açıklaması!

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran yaptığı açıklamada Suudi şirketin açıkladığı Kanal Çeşme projesiyle Çeşmelilerin mülkiyet hakkının elinden alındığını söyledi. 

Kuruçeşme'deki otel inşaatıyla ilgili İBB'den açıklama!

Kuruçeşme’de yapılan otel şehrin siluetini bozduğu gerekçesiyle tartışma konusu oldu. Kuruçeşme'de bulunan otel inşaatıyla ilgili İBB'den açıklama geldi.

Reges, a Luxury Collection Resort Çeşme açıldı!

Marriott Grubu'nun lüks segment markalarından The Luxury Collection, Türkiye’deki  üçüncü otelini Çeşme'de Reges, a Luxury Collection Resort & SPA adıyla hizmete açtı...

İzmit Kuruçeşme Polis Karakolu yeniden açılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Kuruçeşme Polis Karakolu’nun Cuma günü tekrar açılacağını açıkladı.

TOKİ Çeşme'ye yeni bir yaşam alanı kazandırdı!

Yörelerin yerel mimari unsurlarından izler taşıyan az katlı yapılarla geleneksel mahalle kültürünün gelişimini destekleyen projeler üreten TOKİ, İzmir Çeşme’de inşa ettiği Reisdere Toplu Konutları’yla, bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı.

TOKİ Eşme kura sonucu sorgulama 16.03.2018!

TOKİ Eşme kura sonucu 16.03.2018 bugün açıklanacak. Proje kapsamında 511 adet konut bulunuyor.

Ilıca Plajı’nı Çeşme Belediyesi 10 yıllığına kiraladı!

Çeşme Belediyesi, Ilıca Plajı’nı Milli Emlak’tan 10 yıllığına kiraladı. Başkan Muhittin Dalgıç, “Bizim yapmak istediğimiz, halkımızın ve konuklarımızın plajımızdan ücretsiz yararlanmasıdır” diye açıklama yaptı. 

Alaçatı Havalimanı ile Çeşme uçuşa geçecek!

Turizmin başkenti Çeşme, Alaçatı'ya inşa edilecek olan Alaçatı Havalimanı ile birlikte uçuşa geçecek...

toki çeşme açıklama Haberi

toki çeşme açıklama

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, ilçede TOKİ tarafından yapılması planlanan ve yargıya taşıdıkları toplu konut projesine, İzmir Valiliği'nce mahkeme kararı beklenmeden "ÇED raporuna gerek yok" kararı ile onay verildiğini belirterek, "Biz kentin geleceği için hakkımızı aramayı sürdüreceğiz" dedi. 


Dalgıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Reisdere Mahallesi'nde yüzde 500 inşaat yoğunluk artışıyla dört katlı konut projesi yapmak istediğini, buna karşı başlattıkları hukuk mücadelesine rağmen idarenin süreci devam ettirdiğini öne sürdü. 


Projeye, devam eden yargı sürecine rağmen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayının ardından İzmir Valiliği'nin de "Çevre Etki Değerlendirme (ÇED) raporuna gerek yoktur" karıyla onay verdiğini belirten Dalgıç, "Mahkeme kararı beklenmeden işlemler sürüyor. Biz kentin geleceği için hakkımızı aramayı sürdüreceğiz. Dava devam ediyor" dedi.


-"Konut projesine değil, yoğunluk artışına karşıyız"


Dalgıç, Çeşme'nin...