18 / 05 / 2024

toki çeşme konutlarına onay çıktı mı

toki çeşme konutlarına onay çıktı mı

Rifat Sait, Çeşme'de Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) yaptıracağı birinci etap evler için onay çıktığını bildirdi. Sait, yaptığı açıklamada, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı makamında ziyaret edip, yeni görevinde başarılar dilediğini kaydetti.

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

TOKİ Uşak Eşme 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Eşme’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Eşme’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi...

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

Çeşme'de sit alanına inşa edilen taş bina yıkıldı!

İzmir Çeşme'de deniz kenarı ve sit alanına yapılan taş bina yıkıldı.

Çeşme-Alaçatı havalimanına gerek var mı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Çeşme-Alaçatı'ya bir havalimanı yapılmasına ne gerek var. İzmir’de Adnan Menderes Havalimanı yeterli. Üstelik arada şahane bir otoyol var" dedi. Peki Çeşme-Alaçatı havalimanına gerçekten gerek var mı?

Ezgi Mola Çeşme'de 3 aylığına ev tuttu!

Ezgi Mola ve erkek arkadaşı Mustafa Aksakallı Çeşme’de daha fazla vakit geçirmek için ev tuttu. Çift, iki katlı ev için 3 aylığına 15 bin TL ödeyecek.

İzmir-Çeşme Otoyolu'na ekolojik köprüler yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları ve Dışında Yaban Hayvan Ölümleri Projesi (KARAYAP) kapsamında İzmir-Çeşme Otoyolu'na yapılacak ekolojik köprülerin yapımına start verildi.

TOKİ Uşak Eşme projesinde teslimler başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Eşme projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi başladı.

TOKİ Çeşme'ye yeni bir yaşam alanı kazandırdı!

Yörelerin yerel mimari unsurlarından izler taşıyan az katlı yapılarla geleneksel mahalle kültürünün gelişimini destekleyen projeler üreten TOKİ, İzmir Çeşme’de inşa ettiği Reisdere Toplu Konutları’yla, bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı.

TOKİ Eşme kura sonucu sorgulama 16.03.2018!

TOKİ Eşme kura sonucu 16.03.2018 bugün açıklanacak. Proje kapsamında 511 adet konut bulunuyor.

Ilıca Plajı’nı Çeşme Belediyesi 10 yıllığına kiraladı!

Çeşme Belediyesi, Ilıca Plajı’nı Milli Emlak’tan 10 yıllığına kiraladı. Başkan Muhittin Dalgıç, “Bizim yapmak istediğimiz, halkımızın ve konuklarımızın plajımızdan ücretsiz yararlanmasıdır” diye açıklama yaptı. 

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul Konutları ödeme planı!

Büyükyalı İstanbul Konutları toplam 1.500 daireden oluşuyor. Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa edilmekte olan proje İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme'de yer alıyor...

TOKİ Çeşme 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

TOKİ İzmir Çeşme 2. Etap projesinde yer alan 545 adet konutun teslimleri 18 Eylül-31 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

toki çeşme konutlarına onay çıktı mı Haberi

toki çeşme konutlarına onay çıktı mı


AK Parti İzmir milletvekili Rifat Sait, Çeşme'de Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) yaptıracağı birinci etap evler için onay çıktığını bildirdi. Sait, yaptığı açıklamada, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı makamında ziyaret edip, yeni görevinde başarılar dilediğini kaydetti. 


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda Çeşme mimarisiyle uyumlu, örnek bir toplu konut projesinin Çeşmeli dar gelirli vatandaşlara kazandırılacağını belirten Sait, açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Projede iddia edilenin aksine, 450 bin metrekare alanın sadece yüzde 20 kadarına bina inşaatı yapılacak. Diğer bölümler ise park bahçe, sağlık tesisi, yol, kamusal ve sosyal alan, kreş, ilköğretim okulu, orta öğretim okulu, lise, cami, spor tesisleri, pazaryeri ve site içi otopark gibi ortak kullanım alanlarını kapsamakta. Bugün için bir tane dikili ağaç olmayan araziye çoğu zeytin ağacı olmak...