02 / 05 / 2024

toki ceyhan 2015

toki ceyhan 2015

Adana'nın AK Partili Ceyhan İlçe Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konuta İdaresi (TOKİ) Başkanlığı işbirliğinde yapılacak toplu konutlar için başvuru yapmak isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu.

TOKİ Ceyhan başvuru tarihleri!

TOKİ Ceyhan başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

TOKİ Ceyhan başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Ceyhan projesinde yer alan konutlar için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Ceyhan başvuruları bugün sona eriyor!

Başvuruların 8 Ocak tarihinde başladığı Adana Ceyhan TOKİ projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Ceyhan Orta Gelir başvuruları 8 Ocak'ta başlıyor!

118 adet konutun yer aldığı TOKİ Ceyhan Orta Gelir başvuruları 8 Ocak'ta başlıyor. Projede 3+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Ceyhan son başvuru tarihi 2017!

Adana Ceyhan TOKİ projesinde yer alan 161 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Ceyhan Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

499 konutluk TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu projesindeki 296 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Ceyhan Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

TOKİ Ceyhan Alt Gelir Grubu son başvurusu!

Adana Ceyhan 499 Konut Projesi kapsamındaki 296 konut kuralı olarak satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Ceyhan Alt Gelir Grubu son başvurusu ne zaman?

TOKİ Ceyhan başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Adana Ceyhan 499 Konut Projesi kapsamında yer alan 168 konut satışa sunuluyor.

TOKİ Ceyhan Konutları'nın ihalesi 26 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Adana'nın Ceyhan ilçesinde inşa edilecek 1. Etap 499 adet toplu konutun yapım ihalesinin 26 Nisan Salı günü gerçekleşeceği bildirildi.

TOKİ Ceyhan projesinin inşaatı ne zaman başlayacak?

TOKİ Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk, Ceyhan’da TOKİ konutlarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Baştürk, inşaat çalışmalarının en kısa sürede başlayacağını ifade etti.

TOKİ Ceyhan 1. Etap başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

Alt gelir grubu ve orta gelir grubu kapsamında satışa çıkarılan TOKİ Ceyhan 1. Etap'ta 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Peki TOKİ Ceyhan 1. Etap başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ Ceyhan Konutlarına başvuru rekor kırıyor!

Ceyhan Belediyesi'nin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından ilçede yapılacak olan 1. etap toplu konutların başvuru kayıtları, başladığı günden beri büyük ilgi görüyor.

TOKİ Ceyhan Evleri başvuru dönemi!

TOKİ Ceyhan Evleri başvuru dönemi devam ediyor. Alt gelir grubu ve orta gelir grubu kapsamında satışa çıkarılan proje TOKİ ve Ceyhan Belediyesi işbirliğinde hayata geçiriliyor.

toki ceyhan 2015 Haberi

toki ceyhan 2015

Ceyhan'da 140 dönümlük alan üzerine içerisinde alış veriş merkezi, gezi ve çocuk oyun alanlarının da olacağı 1000 konuta başvurular törenle alındı. Ak Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar'ın da katıldığı törene vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Törende konuşan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, konutların şehir stadyumu karşısındaki alana yapılacağını ve amaçlarının alt gelir grubundaki vatandaşları ev sahibi yapmak olduğunu söyledi.


Öztürk'ün konuşmasın ardından toplu konutlar için başvurular alınmaya başladı ve törene katılan yaklaşık 1000 kişi, başvuru formu almak isterken izdihama neden oldu.


Adana Çukurova...