30 / 04 / 2024

toki çorum etüd raporu ihalesi

toki çorum etüd raporu ihalesi

TOKİ Ardahan ve Niğde illerinde zemin etüd raporlarının hazırlanması ile Çorum ve Tunceli illerinde imar planına esas etüd raporu hazırlanması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.

TOKİ'nin 4 ildeki etüd raporu hizmet alımı ihalesi bugün yapılıyor!

TOKİ Ardahan ve Niğde illerinde zemin etüd raporlarının hazırlanması ile Çorum ve Tunceli illerinde imar planına esas etüd raporu hazırlanması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.

TOKİ 4 ilde etüd raporu hazırlatıyor!

TOKİ Ardahan ve Niğde illerinde zemin etüd raporlarının hazırlanması ile Çorum ve Tunceli illerinde imar planına esas etüd raporu hazırlanması hizmet alım işi ihalesi 16 Şubat 2015'te saat 11:00'da yapılacak.

Gaziantep'te depremde yıkılan sitede detaylı zemin etüdü yapılmadığı tespit edildi: 134 kişi hayatını kaybetmişti!

Depremlerde 134 kişinin yaşamını yitirdiği Ayşe Mehmet Polat Sitesi'nde detaylı zemin etüdü uygulanmadığı ,bazı temellerin ana kaya bazılarının ise dolgu ve alüvyon zemin üzerine oturduğu ve bunun da yer değiştirmelere sebep olduğu belirlendi. İşte detaylar...

Bakan Kurum açıkladı: Yeni inşa edilecek deprem konutları için zemin etüdü başladı!

Deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerinin sonuna gelinirken sıra depremzedelerin geçici olarak barınmalarının sağlanması ve daha da önemlisi kalıcı konutlar için zemin etüdü çalışmaları da başladı...

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Zemin ve Temel Etüdü Uygulama Esasları ve Rapor Formatına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Zemin ve Temel Etüdü Uygulama Esasları ve Rapor Formatına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31398 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zemin etüdü yıkıcılığı engelliyor!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğretim görevlisi ve İnşaat Mühendisi Şeref Alpago, Ege Denizi'nde yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremin, Bayraklı'daki yıkıcı etkisinin, zemin etüdünün önemini ortaya koyduğunu dile getirdi. 

Enerji etüdü yapılması gereken bina sayıları mecliste!

Enerji etüdü yapılması gereken bina ve tesis sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Çorum Celilkırı 754 konut ihalesi yarın!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Celilkırı Mahallesi 754 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İş (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

TOKİ Mersin'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Mersin İli Silifke İlçesi Esenbel Mh. İle Yalova İli Merkez İlçesi Kazımiye Mh. Muhtelif Parseller ile Bir Kısım Tescil Harici Alanda İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi 20 Ekim 2020 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ Çorum 754 konut ihalesi 12 Ekim'de!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Celilkırı Mahallesi 754 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 12 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak

TOKİ Çorum Kuruçay 743 konut ihalesi yarın!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Kuruçay Mahallesi 743 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi, 1Adet Cami ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa ve Aydın'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mah. 200 Adet Konut Projesi ve Aydın İli Söke İlçesi, Yenikent Mah. 200 Adet Konut Projesi Kapsamında İmar Planına Esas Jeolojik Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Çorum Dodurga 158 konut ihalesi bugün!

Çorum İli, Dodurga İlçesi, Esentepe Mahallesi 2. Etap 158 Adet Konut, 1 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İşleri İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Çorum 2. Bölge alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum 2. Bölge alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

toki çorum etüd raporu ihalesi Haberi

toki çorum etüd raporu ihalesi

Ardahan ve Niğde İllerinde Zemin Etüd Raporlarının Hazırlanması ile Çorum ve Tunceli İllerinde İmar planına Esas Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:


İhale Kayıt Numarası: 2015/6486 

1-İdarenin

a) Adresi: T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Baskanlığı Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA

b) Telefon ve faks numarası: 3122667680 - 3122660134

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu hizmetin

a) Niteliği, türü ve miktarı: 315 m sondaj, 10 Sismik Kırılma, 600 m Sondaj, 10 Sismik Kırılma, 10 Elektrik Rezistivite, 5 Mikrotremör, 1.200 m Sondaj, 40 Sismik Kırılma,140 m Sondaj, 6 Sismik Kırılma, 6...