04 / 05 / 2024

toki darende ihalesi

toki darende ihalesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya’nın Darende İlçesi, Balaban Beldesi’nde inşa edeceği 141 konutun ihalesi yapıldı.

354.074 TL'den başlayan fiyata 42 ilde, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı?

Ucuz fiyata arsa almak isteyen vatandaşlar TOKİ arsa ihalesini bekliyor. 354.074 TL'den başlayan fiyata arsa... 42 il, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı ne zaman başlayacak?

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Zonguldak'ta TOKİ projesinin ihalesi mecliste!

Zonguldak'ta bulunan lavuar alanı için TOKİ tarafından gerçekleştirilecek projenin ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKi tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kars ihalesi 18 Şubat'a ertelendi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars'ta hayata geçireceği 366 adet konutun ihalesi 18 Şubat'a ertelendi.

TOKİ Tozkoparan ihalesi iptal edildi!

TOKİ İstanbul İli, Güngören İlçesi, Tozkoparan Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 224 Adet Konut ihalesi iptal edildi. Peki yeni ihale ne zaman yapılacak?

Niğde Efendibey TOKİ'nin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey'de hayata geçireceği 720 konutun ihalesi yapıldı.

Rize Güneysu TOKİ projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Güneysu'da hayata geçireceği 158 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Malatya Darende 142 konut ihalesi yarın!

Malatya İli, Darende İlçesi, Balaban Mahallesi 142 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Malatya Darende'ye 142 konut!

TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı), Malatya İli, Darende İlçesi, Balaban Mahallesi'nde 142 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Malatya Darende 142 konut ihalesi 13 Şubat'ta yapılacak. 

TOKİ Malatya Darende 142 konut ihalesi 13 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) herkes ev sahibi olsun diye düşük fiyatlı konut üretimine devam ediyor. TOKİ bu kapsamda Malatya Darende İlçesi'nde 142 konut inşa edecek. 

TOKİ Darende Konutları için talep toplanıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) imzasıyla Malatya Darende bölgesinde hayata geçirilecek olan 141 konut için talep alınmaya başlandı. 

TOKİ Malatya Darende Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya’nın Darende İlçesi, Balaban Beldesi’nde inşa edeceği 141 konutun ihalesi yapıldı.

toki darende ihalesi Haberi

toki darende ihalesi

TOKİ tarafından Malatya’nın Darende İlçesi, Balaban Beldesi’nde inşa edilecek 141 konutun ihalesi gerçekleştirildi. Dün yapılan ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi, cami ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor. Yatay mimari konseptli projede yükseklikleri zemin+2 olan konutlar 2 oda 1 salon planında inşa edilecek.

TOKİ Malatya Darende projesinde geleneksel konutlarda yer alan mimari anlayışı modernize ederek farklılık yaratılmaya çalışıldı. Projeyle yerleşim alanı nitelikli sosyal çevre imkânı sunan yeni bir yaşam merkezine...