29 / 04 / 2024

TOKİ Darende Konutları için talep toplanıyor!

TOKİ Darende Konutları için talep toplanıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) imzasıyla Malatya Darende bölgesinde hayata geçirilecek olan 141 konut için talep alınmaya başlandı. 



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) imzasıyla Malatya Darende bölgesinde hayata geçirilecek olan 141 konut için talep toplanıyor. 

 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, Balaban Mahallesi'nde vatandaşlar ile bir araya geldi ve projeler hakkında bilgiler verdi. 

 

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser şunları aktardı;  "TOKİ bizden buraya yapılacak konutlar için teminat istiyor. Bu sizler bizler için bir fırsattır. 250 ayda ödeme planı ile 130 bin liraya mal olacak. 2+1 şeklinde yapılacak konutlar 90 metrekare ile hemşehrilerimizin tamda istediği ölçülerde olacak. Şu an 54 kişi yazılmış durumda bu sayıyı artırmanızı istiyorum. Bir daha devlet eliyle böyle bir şey yapma şansımız yok'' dedi. 

 

Toplantıda vatandaşlarda Başkan Süleyman Eser'e ve emeği geçenlere teşekkür ederek, kendilerine destek vereceklerini, en yakın zamanda da mahalle olarak istenilen sayının tamamlanması için çalışmalar yapacaklarını açıkladılar. 


Geri Dön