29 / 04 / 2024

toki dev kampanyalar

toki dev kampanyalar

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Türkiye'nin farklı illerinde hayata geçirilen 42 farklı projede yer alan daireler için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı... Kampanyalar arasında engelli vatandaşlar için olanlar da var...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projesinde son dakika! TOKİ'den dev proje için yeni açıklama geldi! 

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki dev projede son durum ne?

TOKİ'den 3 şehre 1.500 yeni konut müjdesi! Hem Nisan hem de Mayıs kampanyaları tek tek açıklandı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın merakla beklenen Nisan ve Mayıs ayı kampanyaları tek tek açıklandı. Yeni başlayacak olan projeler kapsamında 3 şehirde toplam 1.503 adet konut inşa edilecek.

TOKİ Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu! Hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu. TOKİ projeleri kapsamında hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi geldi...

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

Renault ve Dacia dev Kasım kampanyalarını duyurdu! Clio, Megane, Koleos, Duster 140 bin TL'ye varan indirimlerle satışta

Renault ve Dacia, Kasım ayına özel kampanyalarını açıkladı. Takas desteğinden, uygun faizli kredi imkanına kadar birçok seçenek sunuluyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Aksaray projesiyle tek bir ilçeye 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofis geliyor! Dev projenin ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray projesiyle tek bir ilçeye 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofis geliyor. Dev proje yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ Kayseri projesi için düğmeye bastı! Kocasinan'a 618 konutluk dev proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan'da 618 konutluk dev proje inşa edecek. Kocasinan TOKİ projesi 599 milyon 4 bin 898 TL'ye mal olacak.

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı! 665 yeni konutluk dev proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut idaresi Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı. Gaziosmanpaşa'ya 665 yeni konutluk dev proje geliyor...

Ziraat Bankası'ndan dev kampanya geldi

Bankalar tarafından vatandaşlara yönelik dev promosyon kampanyaları devam diyor. Ziraat Bankası'ndan da son olarak önemli bir açıklama geldi.

Carrefour'dan ayçiçek yağına dev indirim! arka arkaya gelen kampanyalar yüzünüzü güldürecek

Türkiye'de meydana enflasyon market ürünlerinin ücretlerini etkilemeye devam ediyor. Devamlı olarak zamlanan market ürünlerinde milyonlarca vatandaş indirim avantajı kovalıyor. Ayçiçek yağında gelen zamlar sonrasında Carrefour'dan dev indirim geldi.

Her ayın 6'sında Atasay'da dev indirim var! Fırsatları kaçırmayın! Atasay 5 Ocak 2023 Atasay fiyat listesi 

Atasay'da her ayın 6'sında dev indirim kampanyaları başlıyor. Tüm altın takılarda net yüzde 25 indirim sizleri bekliyor. İşte 5 Ocak 2023 Atasay fiyat listesi.

Amiral gemisi düşkünleri! Galaxy S22 8GB'a Carrefour'dan dev indirim... 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Carrefour'un amiral gemisi kampanyaları devam ediyor. CarrefourSA kartlılara özel yüzde 22'lik dev indirimi ile imkan sunuyor. Samsung Galaxy S22 8GB modelini tercih etmek isteyen vatandaşlara özel indirimi kaçırmayın. Peki Samsung Galaxy S22 8GB fiyatı ne kadar?

Ayçiçek yağ fiyatlarında büyük indirim! İşte A101 Bim Şok ve Migros 13 Nisan çarşamba günü ayçiçek yağ fiyat listesi

'Ayçiçek yağları ne kadar? 5 litre ayçiçek yağı kaç para? gibi sorular fırsat arayışı ile en çok araştırılan konuşlardan olmaya devam ederken, yapılan dev kampanyaları sizler için derledik. İşte vatandaşı sevindirecek  Şok, A101, Migros ve Bim’in 13 Nisan Çarşamba  2022 Ayçiçek yağ fiyatları.

toki dev kampanyalar Haberi

toki dev kampanyalar

1-)TOKİ Adana Karaisalı

TOKİ Adana Karaisalı engelli kontenjanı kapsamında satışa sunulan 1 adet konut için başvuru dönemi 22 Temmuz'da başlıyor. Projede dairenin fiyatı 84 bin 525 TL'den başlıyor...


180 ay taksitlendirme yapılan TOKİ Adana Karaisalı engelli kategorisinde 1 adet daire açık satışa sunuluyor. 


TOKİ Adana Karaisalı engelli kontenjanında 83,67 metrekare olarak tasarlanan daire 84 bin 525 TL'den satılıyor. 


Detaylı bilgi için tıklayın


2-)TOKİ Adana Sarıçam

16 adet dairenin satışa sunulduğu TOKİ Adana Sarıçam projesi kapsamında başvurular 22 Temmuz'da başlıyor. Projede daireler 64 bin 450 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...


Dairelerin 83,28 metrekare olarak tasarlandığı TOKİ Adana Sarıçam'da 16 adet daire kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor.


Yüzde 12 peşinat verilen...