26 / 05 / 2024

toki doğanbey

toki doğanbey

Habertürk Televizyonu`nda Balçiçek İlter`in konuğu olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe açıklamalarda bulundu. Altepe, Bursa Doğanbey projesinin yalnızca inşaatının TOKİ'nin yaptığını, bir daha da böyle bir işe girmeyeceğini söyledi...

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor!

Ankara'nın tarihi ilçesi Beypazarı'na 7 km ve Ankara'ya 107 km uzaklıkta çam ormanlarının içinde bulunan Restoran ve Konaklama Tesisleri olan, Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor.

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı'ndan Doğanbey Köyünde gayrimenkul eğitimi!

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle hizmet veren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Aydın Söke'nin Doğanbey Köyü Müzesinde yaptığı gayrimenkul eğitim toplantısında sektördeki yenilikleri anlattı.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

İzmir Doğanbey’deki imar iznine tepki!

İzmir Doğanbey’de doğal sit alanı olan bölgedeki 9 parselin statüsünün, Ahmet Davutoğlu hükümetinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olan Ali Rıza Alaboyun’un şirketi Bera Holding için değiştirilmesi tepkilere neden oldu.

İzmir Doğanbey’de doğal SİT alanı imara açılacak!

İzmir Doğanbey’de doğal sit alanı olan bölgede bulunan 9 parselin statüsü, 2015 yılında Davutoğlu’nun seçim hükümetinde Enerji Bakanı olan AKP'li Alaboyun’un şirketi için değiştirildi. Değişiklik, alanın imara açılmasının habercisi olarak yorumlandı.

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Doğukışla Vadisi projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

İmar barışı fırsatçıları İzmir Seferihisar'da da boş durmadı!

İmar Barışı’nın halen yürürlükte olmasını fırsat bilenler, İzmir Seferihisar’ın Ürkmez ve Doğanbey mahallelerinde yeni binalar yaparak imar barışına başvuruyor.

TOKİ 50 bin konut Malatya Doğanşehir kura çekilişi!

TOKİ 50 bin konut Malatya Doğanşehir kura çekilişi 7 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 89 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

Malatya Doğanşehir TOKİ 2019 kura çekimi!

Malatya Doğanşehir TOKİ 2019 kura çekimi 7 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Malatya Doğanşehir 2019 kura çekilişi 7 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Doğanşehir projesinde yer alan konutların kura çekilişi 7 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

Bursa'daki 2 bin 700 konutluk dev proje yıkılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada yurttaşların ucube olarak tanımladığı şehrin merkezindeki Doğanbey Projesi’ni hak sahibi vatandaşları mağdur etmeden yıkacağını söyledi.

toki doğanbey Haberi

toki doğanbey

Doğanbey TOKİ projesiyle ilgili gelen eleştirilere de cevap veren Altepe, "TOKİ burada lüzumsuz yere suçlanıyor. TOKİ sadece inşaatı yaptı. Planlar vardı. Orada 20 yıllık binalar, hastaneler var. Bunlar 1991 yılında yapılan planlar. Biz yeni plan yapmadık. Yeni plan yapsak mahkeme iptal eder. Durduk yerde 3-4 katlı binaların yanında 20 katlı binalar olmaz. Bunların uygulamasını yaptı TOKİ. TOKİ burada 100 milyon liranın üzerinde katkı yaptı" dedi. Altepe, "siz beğendiniz mi" sorusuna, "Biz orada bina dikileceğini biliyorduk. Yeni bir şey değil. TOKİ`nin yaptığı bir şey de değil. Burada da büyük miktarda para aktardı. Bundan sonra TOKİ gelmez, böyle inşaatlara girmez. Zarar ediyor. Niye öyle bir şeye girişsin. Kentsel dönüşüm zor bir şey. Vatandaşın beklentisi, "Devlet benim dairemi yapsın, karşılığında daha güzelini...