05 / 05 / 2024

toki emekli ev

toki emekli ev

AK Parti, vaatlerini hızla hayata geçirmek için düğmeye bastı. İlk yasa emekliler için olacak. Tüm SSK ve Bağ-Kur emeklilerine 100 lira seyyanen zam yapılacak. SGDP kesintisinden de ek zam gelecek.

TOKİ'den emekliye 250 lira taksitle ev!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, başta emekliler olmak üzere dar gelirli vatandaşları 250 lira taksitle ev sahibi yapmak için büyük bir çalışmaya başladıklarını söyledi.

Emekli ve dar gelirliye TOKİ'den 341 lira taksitle ev!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Ankara’da da 341 liradan başlayan aylık ödemelerle emeklileri ve dar gelirlileri konut sahibi yapacak.

TOKİ'den emeklilere 200 bin yeni konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ’nin 2023 hedefi olan 1 milyon konuta ilave 200 bin yeni konut ile başta emeklilerimiz olmak üzere, dar gelirli vatandaşlarımızın konut sahibi yapılacağını açıkladı.

Takvim gazetesi TOKİ'ye çağrıda bulundu: Emekliler için ev yapın!

Emeklilerin sesi olan TAKVİM, TOKİ'ye bir çağrıda bulunuyor. Dar gelirlileri ev sahibi yapan TOKİ, sadece emeklilere yönelik uygun taksitlerle konut üretsin. Evi olmayan emekliler, kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olsun

TOKİ Karabük’te 437 emekliyi ev sahibi yaptı!

TOKİ tarafından Karabük Belen Mahallesi'nde inşa edilen 703 konut için kuralar çekildi. Karabük’te 437 emekli ev sahibi oldu.

TOKİ emekli projeleri 2019!

TOKİ emekli projeleri 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 1.380 adet konutu emeklilere özel olarak satışa çıkarıyor.

TOKİ ile 15 bin emekli ev sahibi olacak!

Emeklilere konut müjdesi veren TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, 2017'deki gibi bu yılda 15 bin emekliyi ev sahibi yapacaklarını ifade etti.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

Emekliler de TOKİ'den ev alabilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), yeni çalışması ile ayda 300 TL ile emeklileri ev sahibi yapacak. Emeklilere duyurular www. toki.gov.tr internet sitesinden yapılacak.

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları!

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları yarın saat: 10.00'da açıklanacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

Adana Sarıçam TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 300 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde dizayn edildi. Peki Adana Sarıçam TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Emekli Çankırı Kurşunlu 2. Etap kura çekilişi yarın yapılacak!

Toplamda 150 konutun emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Çankırı Kurşunlu projesinde daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Emekli Çankırı Kurşunlu 2. Etap kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Emekli Aksaray Güzelyurt Evleri satılık!

Aylık taksitlerin 350 TL olarak belirlendiği TOKİ Aksaray Güzelyurt'ta toplamda 56 adet daire emekliler için satışta. TOKİ Emekli Aksaray Güzelyurt Evleri satılık kura çekimi 13 Mayıs 2016 gününde yapılacak.

Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli Evleri kurası!

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli Evleri kurası 3 Mayıs 2016 tarihinde çekilecek.

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler!

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler için kura tarihinin 22 Nisan 2016 gününde yapılacak. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi bitti.

TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri satılık!

Toplamda 300 adet konut emekliler için satışta olduğu projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri satılık daireler için kura çekilişi 12 Mayıs 2016'dır.

toki emekli ev Haberi

toki emekli ev

1 Kasım seçimlerinde büyük bir zafer elde eden ve yeniden tek başına iktidar olan AK Parti, toplumun her kesimini ilgilendiren vaatlerini hızla hayata geçirecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da hükümet programı ve vaatlerin hayata geçirilmesi için gerekli talimatları verdiğini söyledi. Çelik, "Öncelikle seçim beyannamesinde söz verdiğimiz hususların, bunlarla ilgili düzenlemelerin bir an evvel yerine getirilmesi için gereken çalışmalara başladık" dedi. 


8.9 MİLYONA ZAM 

İlk çıkarılan yasalardan biri emekliler için olacak. Yapılacak yasal düzenlemeyle birlikte tüm SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına, rutin zamlarına ek olarak 100 lira seyyanen artış yansıtılacak. Böylece sayıları 8.9 milyonu bulan SSK ve Bağ- Kur emeklileri, yıllık bin 200 lira ek gelire kavuşacak. Bu zamdan geçtiğimiz Temmuz ayında yapılan 100 liralık seyyanen...