04 / 05 / 2024

toki emekliler konutları ne zaman biter

toki emekliler konutları ne zaman biter

Ankara ve İstanbul'da üst düzey yetkililerle görüşerek yapımı devam eden TOKİ Emekliler Konutları için bir dizi yenilikler sözü alan Emekliler Derneği, "TOKİ Emekliler Konutu modern hale gelecek" dedi.

TOKİ Çorum Emekliler Konutları'nın temeli Ağustos'ta atılacak!

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, emekliler ile bir araya geldi. Ceylan, TOKİ tarafından Slim Kent yakınlarında yapılması planlanan konutlar için Ağustos'ta temel atılacağını söyledi.

TOKİ Isparta Konutları 2017'de yapılacak!

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ve Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal'ın girişimleriyle Isparta'ya kazandırılması planlanan toplu konutlar için çalışmalar sürüyor.

TOKİ Batman Emekli Konutları'nda anahtar teslimleri yapılıyor!

Batman Üniversitesi kampüs yolu üzerindeki TOKİ Emekliler konutlarında anahtar teslimi sürüyor. Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, ikinci etap konutlarının büyük bölümünün anahtar teslimi yapıldığını söyledi.

TOKİ Çorum Konutları için kura heyecanı!

Çorum'un Kargı ve Alaca ilçelerinde TOKİ tarafından yapılan konutların kurası 23-24 Eylül'de çekilecek.

TOKİ Demirci Konutları başvuru!

TOKİ Demirci Konutları başvuru işlemleri 30 Eylül'e kadar devam ediyor. Projede peşinatlar 14 bin 870 liradan başlıyor.

TOKİ Camikebir Konutları'nda yeniden ihale yapılacak!

Camikebir mahallesindeki TOKİ konutlarındaki ön alım hakkı kura çekilişinin ardından, diğer konutların satışı TOKİ tarafından ihale usulü ile yapılacak.

TOKİ Alaplı Konutları'nda çalışmalar başladı!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı'ya Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından özelikle emekliler için yapılması planlanan konutlar için çalışma başlatıldığını bildirdi

TOKİ Camikebir Konutları kurası 2016!

Düzce Belediyesi ve TOKİ ortaklığı işbirliğiyle kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Camikebir Konutları'nda kuralar çekildi.

TOKİ Mamak Konutları başvuru işlemleri!

TOKİ Mamak Konutları başvuru işlemleri 21 Temmuz'da başlayacak. Projede toplamda 23 adet daire satışta.

TOKİ Gerger Konutları başvurusu!

TOKİ Gerger Konutları başvurusu 25 Temmuz'da başlayacak. Toplam 54 adet dairenin satışta olduğu projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Denizli'de TOKİ afet konutlarına yerleştirilen ailelerin sorunları mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı Denizli'de heyelan sebebi ile TOKİ afet konutlarına yerleştirilen ailelere ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti..

TOKİ Hasankeyf Konutları'na 2 bin başvuru geldi!

TOKİ'nin tarihi Batman Hasankeyf'e yapmayı planladığı konutlara ilçe sakinleri hucüm etti. Yeni konutlar için 2.000 kişi başvurdu.

TOKİ Gerger Konutları başvuru işlemleri!

TOKİ Gerger Konutları başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Projede toplamda 54 adet daire satışta.

toki emekliler konutları ne zaman biter Haberi

toki emekliler konutları ne zaman biter


Ankara ve İstanbul'da üst düzey yetkililerle görüşerek yapımı devam eden TOKİ Emekliler Konutları için bir dizi yenilikler sözü alan Emekliler Derneği, "TOKİ Emekliler Konutu modern hale gelecek" dedi.


Dernek yönetimi ile beraber il bazında ve Ankara'da sürekli ilgili kurum ve yetkili kişilerle devamlı suretle istişare ve görüşmelere devam ettiklerini ifade eden Başkan Hüseyin Ekmen, "Emeklilerimize hayallerinden öte bir site teslim edeceğiz" dedi.


"TOKİ'YE YENİ İMKANLAR SUNULDU"


Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, yaptıkları görüşmeler akabinde TOKİ Emekliler Konutlarına doğalgaz sisteminin erkenden döşenmesi, gerekli tüm alt yapı çalışmalarının yapılması ve tüm iç-dış dizaynlarının bitirilmesi yönünde mutabakat sağlandığını ifade etti.


Ekmen, Türkiye genelinde yapılan TOKİ'lerde mutfak tezgahının sunta standartlarında olmasına rağmen ilk kez Emekliler Konutlarına mermer tezgahın yapılması kararının alındığı ayrıca TOKİ'ye görüntülü kamera sistemi ile...