02 / 05 / 2024

Toki emeklilere evmi yapacak

Toki emeklilere evmi yapacak

TOKİ 341 liradan başlayan taksitlerle emekliyi ev sahibi yapacak Bir evim olsun' diyen emeklilerin hayalleri gerçek oluyor. Emekliler için ucuz konut hayata geçiriliyor.

Emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde kontenjan artışı açıklaması! Meclis'te görüşüldü! SON DAKİKA! 

TBMM Genel Kurulunda, emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde kontenjan artışı da dahil olacak pek çok öneri yer aldı. Peki o öneriler kabul edildi mi? İşte emeklileri ilgilendiren o detaylar...

Emeklilere TOKİ’den müjde geldi! Her beş evden biri emeklilerin olacak! Ucuz konutları kaçırmayın

Türkiye’nin en büyük sosyal konut projesi olacak olan TOKİ ucuz konut projesindeki her beş evden biri emeklilere ayrılacak. İşte detaylar…

TOKİ konutlarının dörtte biri emeklilere!

TOKİ’nin 67 ilde satışa çıkardığı 50 bin ucuz sosyal konut için başvurular devam ediyor. Ucuz konutta şimdi sıra emeklilere geldi. TOKİ'nin 50 bin sosyal konut projesi kapsamında emekli vatandaşların başvuruları alınıyor.

TOKİ emeklilere özel konut projesi başvuru şartları!

TOKİ dar gelirli emeklileri ev sahibi yapmak için birçok ilde ürettiği konutları satışa sunuyor. Peki TOKİ emeklilere özel konut projesine başvurular nasıl yapılıyor? Başvuru şartları nelerdir? Sizler için araştırıldı...

TOKİ Kütahya emeklilere özel kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Kütahya emeklilere özel kura sonuçları açıklandı. Kura çekimi bu sabah gerçekleştirilen projede 294 emekli konutu yer alıyor. 

Batmanlı emeklilere TOKİ müjdesi!

TOKİ'nin Batman'da emekliler için hayata geçirdiği 1.472 konutun ardından, Emekliler Derneği Başkanı Ekmen, bu kez ilçelerdeki emeklilere yönelik konut yapılması için çalışma başlattı.

Emekliler de TOKİ'den ev alabilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), yeni çalışması ile ayda 300 TL ile emeklileri ev sahibi yapacak. Emeklilere duyurular www. toki.gov.tr internet sitesinden yapılacak.

TOKİ'den emeklilere 300 TL taksitle ev!

TOKİ'den emeklilere büyük müjde. 2017 yılında yapılan konutların 15 bini emeklilere ayrılacak. Emekliler ayda ortalama 300 lira taksitle ev sahibi olabilecek.

TOKİ 2017'de emeklilere kaç konut ayırdı?

TOKİ, bu yıl 65 bin sosyal konut inşa edecek, bu rakamın 15 bini, yani yüzde 25'i emeklilere ayrılacak.

Malatyalı emeklilere TOKİ müjdesi!

Emeklilerin bekledikleri müjde sonunda geldi. Başbakanlık Toplu Konut idaresinin emeklilere konut yapması için geçen yıl girişimde bulunan ve 6 bin emeklinin ev sahibi olması için kayıt alan Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesinin çalışmaları boşa gitmedi.

TOKİ Karaman Kırbağı Emeklilere Özel kura çekim sonucu!

TOKİ Karaman Kırbağı Emeklilere Özel projesindeki daireler için kura çekimi bugün yapılacak. TOKİ Karaman Kırbağı Emeklilere Özel kura çekim sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Sivas Yenimahalle TOKİ emeklilere özel 2016!

Sivas Yenimahalle TOKİ projesinde 184 adet konut bulunuyor. Peki Sivas Yenimahalle Emekli kuraları nerede çekilecek? İşte Sivas Yenimahalle TOKİ emeklilere özel 2016 detayları...

TOKİ'den emeklilere yılda 15 bin konut!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, emeklilere yönelik olarak da her yıl 15 bin konut üretiminin hedefleri arasında yer aldığını belirtti. Turan, TOKİ’nin bu yıl içinde ürettiği konutlardan 12 bin adedinin emeklilere yönelik olduğunu vurguladı.

Toki emeklilere evmi yapacak Haberi

Toki emeklilere evmi yapacak

Emekliler için ucuz konut hayata geçiyor. Başbakan Davutoğlu'nun masasındaki dosyaya göre, TOKİ 341 liradan başlayan taksitlerle emekliyi ev sahibi yapacak Bir evim olsun' diyen emeklilerin hayalleri gerçek oluyor. Kira ödemek yerine kendi evlerinin taksitlerini ödemek isteyen emekliler, muradına eriyor. Takvim'in haberine göre Basbakan Ahmet Davutoglu'nun masasındaki, emeklilere ucuz konut dosyasının ayrıntılarına ulastı. Proje onaylanırsa, Toplu Konut Idaresi Baskanlıgı (TOKI) emeklileri 341 liradan baslayan taksitlerle evlendirecek.



Geçtigimiz günlerde TOKI Baskanı M. Ergün Turan'ın müjdesini verdigi, emeklilere konut yapımına sıcak baktıkları açıklamalarının ardından, Çalısma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de emeklilere konut için yesil ısık yakmıstı. Bakan Çelik, Basbakan Ahmet Davutoglu'na emeklinin konut talebini iletmisti. Emekliler dört gözle Basbakan'ın verecegi kararı bekliyor. TOKI'nin dar gelirliler için yaptıgı konutlara bakıldıgında en düsük...