03 / 05 / 2024

Toki emeklilere yönelik konutlar

Toki emeklilere yönelik konutlar

TOKİ 341 liradan başlayan taksitlerle emekliyi ev sahibi yapacak Bir evim olsun' diyen emeklilerin hayalleri gerçek oluyor. Emekliler için ucuz konut hayata geçiriliyor.

Akbank emeklilere yönelik promosyonda çıldırdı. Hangi banka varsa solladı geçti acımadı

Akbank tarafından emekli vatandaşlara yönelik önemli bir kampanya geldi. Banka açıkladığı tutardaki parayı emekli vatandaşlara yönelik faizsiz olarak verecek.

Emeklilere yönelik flaş uyarı... Akbank, Yapı Kredi, ING Türkiye, TEB, Türkiye İş Bankası, Finansbank, Yapı Kredi

Emekli vatandaşlara yönelik promosyonlarla ilgili flaş bir uyarı geldi. Promosyonda fiyatlar güncellendi. Emekli vatandaşların buna göre hareket etmesi gerektiği belirtildi.

Yüksek emekli promosyonun adresi İş Bankası emeklilere yönelik son dakika açıklaması yaptı

Yüksek emekli promosyonu veren bankalar arasında yer alan İş Bankası'ndan emekli vatandaşlara yönelik önemli bir duyuru geldi.

İhalelere Yönelik Başvurular Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ 2021!

İhalelere Yönelik Başvurular Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31675 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Olası afetlere yönelik alınacak tedbirler TBMM'de!

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, son on yılda meydana gelen doğal afetler sebebiyle afetzedelere verilen desteklere ve olası afetlere yönelik alınacak tedbirlere ilişkin soru önergesi verdi. 

İzmir depreminde yıkılan binalara yönelik 29 sanık yargılanıyor!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 30 Ekim 2020'de meydana gelen deprem sonrasında yıkılan apartmanlara yönelik devam eden davada 29 sanık yargılanıyor. 

Taşınmaza Yönelik Aracılık Faaliyetlerinin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Taşınmaza Yönelik Aracılık Faaliyetlerinin Düzenlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31640 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

G7'den kripto paralara yönelik açıklama!

G7 maliye bakanları ve merkez bankası başkanları, merkez bankası dijital para birimlerinin merkez bankalarının parasal ve finansal istikrarına yönelik açıklamada bulundu.

Usulsüz gayrimenkul satışlarına yönelik çekirge operasyonu başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, usulsüz gayrimenkul satışları ve birçok suça yönelik "çekirge operasyonu" başlattı. 

ABD'de kripto paralara yönelik kararname hazırlanıyor!

ABD’de Biden yönetimi kripto paralara yönelik kararname çıkarmaya hazırlanıyor.

TOKİ'nin ürettiği 51 bin evden 678'i alt gelir grubuna yönelik!

TOKİ'nin İstanbul projeleri değerlendirildiğinde bitirilen 50 bin 918 konuttan yalnızca 678’inin alt gelir grubuna yönelik inşa edildiği belirlendi.

Erzurum'da depreme yönelik çalışmalar hızlandı!

Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı ile Erzurum başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi'nde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırdı. 

İhalelere Yönelik Başvurular Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Kamu İhale Kurumu'nca İhalelere Yönelik Başvurular Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ yayınlandı.

Toki emeklilere yönelik konutlar Haberi

Toki emeklilere yönelik konutlar

Emekliler için ucuz konut hayata geçiyor. Başbakan Davutoğlu'nun masasındaki dosyaya göre, TOKİ 341 liradan başlayan taksitlerle emekliyi ev sahibi yapacak Bir evim olsun' diyen emeklilerin hayalleri gerçek oluyor. Kira ödemek yerine kendi evlerinin taksitlerini ödemek isteyen emekliler, muradına eriyor. Takvim'in haberine göre Basbakan Ahmet Davutoglu'nun masasındaki, emeklilere ucuz konut dosyasının ayrıntılarına ulastı. Proje onaylanırsa, Toplu Konut Idaresi Baskanlıgı (TOKI) emeklileri 341 liradan baslayan taksitlerle evlendirecek.



Geçtigimiz günlerde TOKI Baskanı M. Ergün Turan'ın müjdesini verdigi, emeklilere konut yapımına sıcak baktıkları açıklamalarının ardından, Çalısma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de emeklilere konut için yesil ısık yakmıstı. Bakan Çelik, Basbakan Ahmet Davutoglu'na emeklinin konut talebini iletmisti. Emekliler dört gözle Basbakan'ın verecegi kararı bekliyor. TOKI'nin dar gelirliler için yaptıgı konutlara bakıldıgında en düsük...