30 / 04 / 2024

TOKİ Eskidji İşyeri Satış

TOKİ Eskidji İşyeri Satış

TOKİ'nin 39 ilde açık artırma yöntemiyle satışa sunacağı 114 işyeri ile 39 konut yüzde 15 peşin 120 ay vade ile satılacak. İşyerlerinin 20 bin, konutların ise 37 bin liradan başlayan fiyatlarla satışı gerçekleştirilecek

TOKİ işyeri başvurusu ne zaman? TOKİ işyeri başvuru şartları 2022?

TOKİ işyeri başvurusu gündemde yer alan konuların başında geliyor. Vatandaşlar TOKİ işyeri başvurusu ne zaman? şeklinde sorular sormaya başladı. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ işyeri başvuruları başladı mı? TOKİ iş yeri başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ işyeri başvurularına dair merak edilen ayrıntılar araştırılıyor. Peki TOKİ işyeri başvuruları başladı mı? İşte detaylar!

TOKİ 20 ilde satışa çıkardı! Yüzde 50’si peşin 120 ay vade ile hemen sahip olun!

TOKİ satışlarına devam ediyor. Bu seferde TOKİ iş yeri sahibi olmak isteyenlere özel bir kampanya başlattı. İşte merak edilen detaylar!

İzmir Kınık TOKİ kura yeri!

İzmir Kınık TOKİ kura yeri bilgisi haberimizde yer alıyor. Toplamda 271 adet daireden oluşan projede satışlar kura çekimi ile yapılacak.

Çankırı Kızılırmak TOKİ kura yeri!

102 dairelik TOKİ Çankırı Kızılırmak projesindeki daireler kura ile satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kızılırmak TOKİ kura yeri neresi?

Afyonkarahisar Şuhut TOKİ kura yeri!

412 adet daireden meydana gelen TOKİ Şuhut 2. Etap Belediye Projesi için kura çekimi yapılacak. Peki, Afyonkarahisar Şuhut TOKİ kura yeri neresi?

Kırıkkale Zara TOKİ kura yeri!

TOKİ ile Sivas Zara Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği 78 konutluk projede kura çekimi yarın. Peki, Kırıkkale Zara TOKİ kura yeri neresi?

Yozgat Aydıncık TOKİ kura yeri!

TOKİ ve Yozgat Aydıncık Belediyesi 'nin işbirliği ile inşa edilecek olan 94 adet daire için konut belirleme kurası çekilecek. Peki, Yozgat Aydıncık TOKİ kura yeri neresi?

Zonguldak Gökçebey TOKİ kura yeri!

TOKİ Zonguldak Gökçebey projesinde kura çekiliş heyecanı başladı. İşte Zonguldak Gökçebey TOKİ kura yeri...

Konya Hadim TOKİ kura yeri!

171 adet daireden meydana gelen TOKİ Konya Hadim projesinde kuralar 19 Eylül 2016 Pazartesi günü gerçekleşecek. İşte, Konya Hadim TOKİ kura yeri!

Ataşehir Emekevler TOKİ kura yeri!

Toplamda 632 dairenin bulunduğu projede taksitler 180 liradan başlıyor. İşte Ataşehir Emekevler TOKİ kura yeri...

TOKİ Aksaray Taşpınar başvuru yeri!

Konutların 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı proje 86 adet daire satışta. İşte TOKİ Aksaray Taşpınar başvuru yeri...

TOKİ Gülşehir Konutları kura çekiliş yeri!

TOKİ Gülşehir Konutları kura çekiliş yeri Belinay Düğün Salonu olarak belirlendi. Projede 300 adet daire bulunuyor.

TOKİ Eskidji İşyeri Satış Haberi

TOKİ Eskidji İşyeri Satış

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Samsun ve Mersin gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 39 ilde 114 işyeri ve 39 konutu 28 Haziran'da düzenleyeceği açık artırmayla satışa çıkaracak.


TOKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, İdare'nin 39 ilde açık artırma yöntemiyle satışa sunacağı 114 işyeri ile 39 konut yüzde 15 peşin 120 ay vade ile satılacak. İşyerlerinin 20 bin, konutların ise 37 bin liradan başlayan fiyatlarla satışı gerçekleştirilecek. 


İşyeri ve konut satış müzayedesi 28 Haziran Perşembe günü saat 14.00'te Eskidji firmasının İstanbul'daki merkezinde gerçekleştirilecek. Müzayedede TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkez binasından canlı bağlantı yoluyla, Adana Seyhan'da bulunan Mavi Sürmeli Otel'den de sesli bağlantı yapılarak teklifler alınabilecek.


İşyeri ve konutlardan almak isteyenler ayrıca ''www.eskidji.com'' internet adresinden de söz konusu taşınmazlar için...