16 / 05 / 2024

TOKİ Esnafa özel proje

TOKİ Esnafa özel proje

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), esnafa yönelik projelerine hız verdi. TOKİ Esnaf projesi için başvuruda bulunmak yeterli olacak.

Kahramanmaraşlılara müjde! Elbistan'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel 126 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş depremlerden ikincisinin merkez Elbistan'da nisan ayında temelleri atılan 126 deprem konutun, Cumhuriyet'in 100. yılına özel, hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve Akbank’tan sıfıra yakın faiz kararı! İşte güncel kredi faiz oranları!

Gelen son dakika haberine göre Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Akbank faiz düşürme kararı aldı. 4 bankanın taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları merak ediliyor. Halkbank ise esnafa özel kredi paketini duyurdu. Esnaf bu kredi paketiyle rahat bir nefes alacak. Peki kredi başvurusu nasıl

Başakşehir'deki TOKİ arazisinin imarı değiştirildi mi?

TOKİ kendi mülkiyetindeki 6 bin 300 metrekarelik parsel için imar planını değiştirdi. Başakşehir’deki TOKİ arazisi, “özel sağlık tesisi” alanı yapıldı.

Bendevi Palandöken: Kiralar için 60 ay vadeli yapılandırma olmalı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafa özel paket hazırlanması gerektiğini ve pakette vergi ve primler, ödenemeyen kiralar, elektrik, su, doğal gaz gibi borçlar için mutlaka 60 ay vadeli ve sadece anapara ödemesiyle sınırlı yapılandırma olması gerektiğini belirtti.

TOKİ'den ucuz konut fırsatı!

TOKİ engellilere özel satışa çıkardığı ucuz konutlarla yüzleri güldürmeye devam ediyor. TOKİ vatandaşlara aylık kolay ödenebilen taksitler ile ev alma şansını sunuyor...

İstanbul'a özel kentsel dönüşüm timi!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının baş rolündeki İstanbul için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı özel bir ekip kurdu. Ekip, TOKİ ve belediyelerle koordineli çalışıp dönüşümü planlayacak...

TOKİ Ağrı Yolugüzel 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Ağrı Yolugüzel 2019 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Ağrı Yolugüzel 2019 konut fiyatları ne kadar? TOKİ Ağrı Yolugüzel 2019 konut tipleri neler? İşte TOKİ Ağrı Yolugüzel 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ emeklilere özel konut projesi başvuru şartları!

TOKİ dar gelirli emeklileri ev sahibi yapmak için birçok ilde ürettiği konutları satışa sunuyor. Peki TOKİ emeklilere özel konut projesine başvurular nasıl yapılıyor? Başvuru şartları nelerdir? Sizler için araştırıldı...

TOKİ özel güvenlik hizmeti alım işi ihale ediyor!

TOKİ'nin Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 5. Hizmet Alım İşi yarın ihale edilecek...

Halkbank'tan TOKİ indirim kampanyasına özel kredi!

TOKİ tarafından başlatılan ve 18 Mayıs 2018 tarihine kadar sürecek olan “Yüzde 20 İndirimli Kapama Kampanyası” kapsamında Halkbank özel kredi sağlayacak. 

Kütahya İnköy Emeklilere Özel kura sonuçları! Kazananlar!

TOKİ Kütahya İnköy projesi emeklilere özel olarak satışa sunuldu. 294 daireden meydana gelen projede kuralar bu sabah çekildi.  Kütahya İnköy Emeklilere Özel kura sonuçları açıklandı. 

TOKİ Kütahya emeklilere özel kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Kütahya emeklilere özel kura sonuçları açıklandı. Kura çekimi bu sabah gerçekleştirilen projede 294 emekli konutu yer alıyor. 

TOKİ'den engelli vatandaşlara özel konut düzenlemesi!

Konut ihtiyacı olan engelli vatandaşlara özel olanaklar ve kontenjan sunan TOKİ, inşa ettiği evlerde bu kişilerin hayatlarını kolaylaştırmak için özel mimari düzenlemeler de uyguluyor.

TOKİ Esnafa özel proje Haberi

TOKİ Esnafa özel proje

Piyasa şartlarında kazançlarından artırarak bir ev sahibi olamayan esnaflara özel TOKİ ev yapacak. Esnaflar bu projeyle kira öder gibi ucuz taksitlerle bulunduğu ilde evini alma imkanı bulacak. 


Böylece esnafın geleceğini garanti altına alınmış olacak. Esnaf dükkanının üstünde oturacak. TOKİ, esfanlara özel konut ve dükkan yapılacak.


TOKİ Esnaf projesi başvuruları!

TOKİ Esnaf projesi başvuruları TESK'in internet sayfasından ve tüm illerin Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliklerinden yapılabilecek. 


Öznur...