11 / 05 / 2024

toki evleri ödeme koşulları

toki evleri ödeme koşulları

TOKİ’nin ürettiği konutlar vatandaşlara maliyet fiyatına, kira öder gibi küçük taksitlerle ve uzun vadeli olarak satılıyor. Bu nedenle ödeme koşulları değişkenlik gösteriyor. Peki, TOKİ ödeme koşulları nelerdir?

TOKİ Kayaşehir Evleri ödeme planı 2017!

TOKİ Kayaşehir Evleri ödeme planı kapsamında 144 aya kadar vadeli ödeme avantajı sunuluyor. TOKİ Kayaşehir projesinde kura çekimi 4 Ekim 2017 tarihinde yapılıyor...

İzmir Kınık TOKİ Evleri ödeme seçenekleri!

İzmir Kınık TOKİ Evleri ödeme seçenekleri kapsamında 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Fiyatların 112 bin 750 TL'den başladığı projede 2+1'lerin başvuru bedeli 4 bin TL'den başlıyor.

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri ödeme planı!

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri ödeme planı kapsamında 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Toplamda 258 adet konutun satışa çıktığı projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul edilecek.

TOKİ Elazığ Merkez Evleri ödeme planı!

TOKİ Elazığ Merkez Evleri ödeme planı kapsamında 240 ay vade avantajı sağlanıyor. Başvuruları 9 Aralık 2015 tarihinde başlayacak olan projede 280 konut satışa çıkıyor.

Pırlanta Göztepe Evleri ödeme planı!

Pırlanta Göztepe Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Daire tipleri arasında 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekler sunan proje 3 blok halinde inşa ediliyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri ödeme koşulları!

Emlak Konut Ispartakule Evleri ödeme koşulları kapsamında 240 ay vade imkanı sunuluyor. Başvuruları 3 Temmuz'da sona erecek olan proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da yükselecek.

TOKİ Ispartakule Evleri ödeme planı!

Toplam 1.849 adet daireden meydana gelen projede kura çekilişi 12 Temmuz 2015 tarihinde yapılacak. TOKİ Ispartakule Evleri ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Ispartakule Evleri ödeme koşulları!

Ispartakule Evleri ödeme koşulları kapsamında 240 ay vade imkanı sağlanıyor. Konutların sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde teslim edileceği projede başvurular 3 Temmuz'da sona erecek.

Manisa Yunusemre Belediyesi Toki Evleri!

Manisa Yunusemre Belediyesi Toki Evleri 5 bin 500 konuttan meydana geliyor. Manisa Yunusemre Belediyesi Toki Evleri başvuruları 30 Haziran’a kadar devam edecek.

Emlak Konut Ispartakule Evleri ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği projedeki evler için kura çekilişi gerçekleşecek. Emlak Konut Ispartakule Evleri ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Akfen İncek Loft Evleri ödeme koşulları!

Toplam 1.199 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Akfen İncek Loft Evleri ödeme koşulları kapsamında projede ödemenin yüzde 40'ı teslimde alınıyor.

Kasaba 3.Etap Evleri ödeme koşulu!

İstanbul Çekmeköy - Ömerli'de hayata geçirilen proje toplam 160 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor. Kasaba 3.Etap Evleri ödeme koşulu kapsamında 120 aya kadar taksitlendirme sağlanıyor.

Folkart Life Bornova Evleri ödeme planı!

İzmir Folkart Life Bornova Evleri ‘nde stüdyo dairelerin fiyatları 189 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Folkart Life Bornova Evleri ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor.

toki evleri ödeme koşulları Haberi

toki evleri ödeme koşulları

TOKİ ödeme koşulları nelerdir?

TOKİ’nin ürettiği konutlar vatandaşlara maliyet fiyatına, kira öder gibi küçük taksitlerle ve uzun vadeli olarak satılıyor. Bu nedenle, konutlara başvuru ve ödeme koşulları gelir 

düzeylerine göre farklılıklar gösteriyor.


TOKİ konutlarının teslim süresi projeye göre 14 ay ile 30 ay arasında değişiyor. TOKİ’den konut alanlara tapuları borçlarının bitiminden sonra teslim ediliyor. Peki, TOKİ ödeme koşulları nelerdir?


TOKİ ödeme koşulları 2014..


Yoksul Grup Konutları:

Peşinatsız

Taksit ödemeleri, konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlıyor.

Aylık taksit miktarı, başvuru ilanlarında belirtiliyor. Bu grup için üretilen konutlar peşinatsız, 20 yıl vade ve 100 TL’den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor.

Borç bakiyesi ve aylık taksitler her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranı, ÜFE ve TÜFE oranlarından...