14 / 05 / 2024

toki fabrika yapacak mı

toki fabrika yapacak mı

Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar yaptığı açıklamada " TOKi, sanayicilere fabrika inşa etsin Sanayici ev parası öder gibi, fabrika parası ödesin. " dedi

TOKİ Şubat ayı 7'nci etap kura takvimi belli oldu! TOKİ bu hafta hangi illerde kura çekilişi yapacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 7'nci etap için kura takvimi belli oldu. 250 bin konut çekilişi mart ayına kadar devam edecek. Peki, TOKİ bu hafta hangi illerde kura çekilişi yapacak? İşte detaylar...

Sanayiciler TOKİ'den fabrika istiyor!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının sanayiciye uygun arsa temini dışında fabrika yapım desteği de vermesi gerektiğini dile getirdi.

TOKİ Isparta Keçiborlu'ya 150 adet konut yapacak!

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm ayrıntıları netleşti. Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin ayrıntılarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki TOKİ Isparta'da kaç konut yapacak?, TOKİ 2022 Isparta'da hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Isparta Aksu'da 100 konut yapacak!

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm ayrıntıları açıklandı. Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki, TOKİ Isparta'da kaç konut yapacak? TOKİ 2022 Isparta hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ indiriminde bugün son! TOKİ yüzde 22 indirim yapacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

TOKİ'nin konut ve iş yeri sahibi vatandaşlara uygulayacağı indirim kampanyasına başvurular için bugün son! TOKİ, tam tamına yüzde 22 indirim yapacak! Bu fısatı sakın kaçırmayın! Peki, TOKİ'nin gerçekleştirdiği indirimden kimler faydalanabilecek, TOKİ'nin indiriminden yararlanmak için koşullar neler?

TOKİ hangi illerde konut yapacak 2021?

TOKİ 2021'de dar gelirliler için 100 bin sosyal konut üretecek. Peki TOKİ hangi illerde konut yapacak 2021? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ'den ev almaya hak kazananlar ne yapacak?

TOKİ tarafından hayata geçirilen 100 bin konut projesi için kura çekilişleri başladı. Peki TOKİ'den ev kazanan adaylar ne yapacak, ne zaman sözleşme imzalanacak ve ilk peşinat ne zaman ödenecek?

TOKİ 2020'de indirim kampanyası yapacak mı?

Her yıl borcunu erken ödemek isteyenler için indirim kampanyası düzenleyen TOKİ 2020'de indirim kampanyası yapacak mı? İşte detaylar...

TOKİ Başakşehir Kuzey Ayazma'da 363 konutluk proje yapacak!

TOKİ Başakşehir Kuzey Ayazma'da 363 konut ve 10 dükkanlık yeni proje yapacak. Projenin ihalesi 18 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilecek...

Elazığ'da 45 milyon TL'lik fabrika için yer tahsis edildi!

Derin dondurucu dolap ve ankastre mutfak araçları Elazığ'a 45 milyon TL'lik fabrika yatırımı yapacak. Sözleşmesi imzalanan yatırım için yer tahsisi yapıldı. 

TOKİ'ye 'fabrika yap kirala' önerisi!

Eskişehir Sanayi Odası, ''2023 Vizyon Programı'' başlıklı rapor hazırladı. Raporda, TOKİ'ye saniyicilerden ''fabrika yap kiralama yönetimiyle yatırımcılara tahsis et' önerisi geldi. 

Mustafa Gültepe: Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın!

Hazır giyim endüstrisinde kapasite kullanımının maksimum seviyelere çıktığını açıklayan Mustafa Gültepe, "Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın" dedi.

Tosyalı'dan Senegal'e 2 milyar dolarlık fabrika yatırımı!

Tosyalı Holding, Senegal’de inşaat demiri üretimi yapacak. Firma, Senegal'de 2 milyar dolarlık yatırımla fabrika kurmaya hazırlanıyor.

toki fabrika yapacak mı Haberi

toki fabrika yapacak mı


Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılardan ilginç bir öneri: "TOKİ, sanayicilere organize sanayi bölgelerinde fabrika yapsın. Sanayicilerin paraya en çok ihtiyaç duyduğu bu dönemde fabrika TOKİ üzerinde olsun. Sanayici ona ev parası öder gibi, fabrika parası ödesin..." Yorgancılar'a sorduk: "Bu projenin işlerlik derecesi nasıl? Bir deneme girişiminiz oldu mu?" Yanıt şöyle: "TOKİ'nin sanaciler için organize sanayi bölgelerinde kira öder gibi geri ödemeyle fabrika binaları yapması, Türkiye'nin her tarafını yatırım cenneti haline getirir. Bu öneriyi dönemin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'e ilettik ama bir sonuç çıkmadı. 


Böyle bir uygulama hem şehrin içinde kalan tesislerin taşınması hem de yeni yatırımlar için gerçekleştirilebilir. Yatırımcı işin başındayken en fazla paraya ihtiyaç duyuyor. Fabrika binasına para vermezse, bunu işletme sermayesi olarak kullanabilecek....