24 / 05 / 2024

toki fethiye 350 konut

toki fethiye 350 konut

TOKİ süreci Fethiye'de başlıyor. Fethiye Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı bitiminde Ak partili meclis üyesi Onat Akduğ; TOKİ'nin Fethiye'de 350 konut yapacağını duyurdu.

Kütahya Merkez’e TOKİ’den 350 konut!

TOKİ Kütahya Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Merkez’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Merkez’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Merkez sosyal konut projesi...

TOKİ Muğla Fethiye 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Fethiye sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Fethiye’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Fethiye’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Fethiye sosyal konut projesi

TOKİ Afyon Merkez Sadıkbey kura sonuçları 350 konut listesi!

TOKİ Afyon Merkez Sadıkbey kura sonuçları 350 konut listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon Merkez Sadıkbey kura sonuçları 350 konut listesi ve TOKİ Afyon Merkez kura sonuçları isim listesi...

TOKİ'den 350 lira taksitle ucuz konut!

Dar gelirli vatandaşlar için konut üreten TOKİ, 26 ilde 2 bin 500’den fazla daireyi satışa sundu. Evlerin fiyatı 104 bin, taksiti ise 350 liradan başlangıç gösteriyor.

TOKİ Muğla Fethiye 2019 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Fethiye Karaçulha projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Fethiye kura sonuçları 2+1 ve 3+1 öğrenme!

TOKİ Fethiye kura sonuçları 2+1 ve 3+1 öğrenme ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje için ödenecek en düşük aylık taksit bedeli 756 TL şeklinde belirlendi.

TOKİ Fethiye Karaçulha TOKİ 2019 kura çekilişi bugün!

Muğla Fethiye Karaçulha TOKİ 2019 kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Projedeki konutlar için en düşük konut bedeli 170 bin TL olarak belirlendi.

Muğla Fethiye Karaçulha TOKİ kura sonucu 10 Temmuz!

Muğla Fethiye Karaçulha TOKİ kura sonucu 10 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

TOKİ 50 bin konut Muğla Fethiye Karaçulha kura sonuçları!

TOKİ 50 bin konut Muğla Fethiye Karaçulha kura sonuçları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 180 adet bulunuyor.

TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Fethiye Karaçulha 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den 2 bin 350 yeni konut geliyor!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nisan ve Mayıs ayları içerisinde 2.350 adet konutun ihalesini gerçekleştirecek.

TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 başvuru şartları belli oldu mu? İşte Muğla Fethiye Karaçulha 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ'den 7 bin lira peşinat, 350 taksitle lira ev fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bugün itibariyle 7 yeni kampanya başladı. TOKİ'nin satışa çıkardığı projelerden 350 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

toki fethiye 350 konut Haberi

toki fethiye 350 konut

TOKİ süreci Fethiye'de başlıyor. Fethiye Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı bitiminde Ak partili meclis üyesi Onat Akduğ; TOKİ'nin Fethiye'de 350 konut yapacağını duyurdu. 


TOKİ konutları Karaçulha top sahasının kuzey doğusunda yapılacak. TOKİ müracaatlarını Fethiye Kaymakamlığı yürütecek. TOKİ ilk etapta Fethiye'de 350 konut yapacak ve bu konutlar Fethiye'de uzun zamandır oturan ve evi olmayan, dar gelirli vatandaşlara verilecek. Ak partili meclis üyesi Onat Akduğ "Uzun zamandan beri ihtiyaç olan bir konuda Aralık ayı istişare toplantısında Milletvekilimiz Hasan Özyer'in görevi bana tebliğ etmesi itibariyle Fethiye'de Toki ile ilgili çalışmalarımıza başladık. Daha önceden belediyemiz dar gelirli vatandaşlar için Keloğlu Boğazının üstünde bazı projeler yapmıştı. Talepler doğrultusunda böyle bir konunun elzem olduğunu değerlendirdik. Yine Sayın Başkanımız ve teknik heyetimizden almış olduğumuz destekler sonucunda...