28 / 04 / 2024

TOKİ Gaziantep ihale

TOKİ Gaziantep ihale

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Gaziantep’in Şehitkâmil İlçesi’ne 694 konutluk 3. etabın ihalesi yapıldı.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil konut inşaat işi ihalesi 1 Temmuz'da!

TOKİ Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Umut Mahallesi 578 Adet ve 388 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Temmuz'da gerçekleşiyor...

TOKİ 6 ildeki 2603 konut, hastane ihalesi yarın!

TOKİ Adıyaman, Batman, Gaziantep, Kahramanmaraş, Mardin ve Şanlıurfa İllerindeki 2603 Adet Konut, Hastane, Ticaret Merkezi, Cami, Stadyum,Okul binası inşaat işleri 24 Nisan'da ihale ediliyor...

TOKİ 6 ildeki 2603 konut, hastane ihalesi 24 Nisan'da!

TOKİ Adıyaman, Batman, Gaziantep, Kahramanmaraş, Mardin ve Şanlıurfa İllerindeki 2603 Adet Konut, Hastane, Ticaret Merkezi, Cami, Stadyum,Okul binası inşaat işleri 24 Nisan'da ihale ediliyor...

TOKİ Gaziantep Stadyum inşaatının ihalesi 27 Aralık'ta!

TOKİ Gaziantep'te 33 bin kişilik stadyum inşaatı ihalesini 27 Aralık 2012 tarihinde ihaleye çıkarıyor...

TOKİ'den Gaziantep'e binlerce ucuz konut müjdesi! O ilçe için düğmeye basıldı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep projelerinin detayları açıklandı. İşte TOKİ Gaziantep projelerinin ihale tarihleri ve konut sayıları...

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde 2. ihale 11 Mayıs'ta!

TOKİ Gaziantep'te hayata geçirilecek 913 konutun ihalesini gerçekleştirmesinin ardından, "749 konut, 17 dükkân, 2 cami inşaatını" kapsayan ikinci ihale de 11 Mayıs'ta yapacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 1. Etap 913 konut ihalesi bugün!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 1. Etap 913 konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi açık ihale usulü ile bugün saat 14:30' da yapılacak.

2015 TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura!

2015 TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura çekimi kapsamında 266 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Başvuru süreci bugün sona eren projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Başvuruları bugün sona erecek olan TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 10 bin 20 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Gaziantep Şehitkamil TOKİ kura çekilişi ne zaman gerçekleşecek?

Alt gelir grubu TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura çekimi!

Alt gelir grubu TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura çekimi 22 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek. Aylık 341 TL taksitle konut sahibi olunabilen projede başvuru bedeli olarak 1.000 TL olarak belirlendi.

TOKİ Gaziantep Beykent alt gelir grubu başvuru 2015!

TOKİ Gaziantep Beykent'te 8 bin 371 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. İşte TOKİ Gaziantep Beykent alt gelir grubu başvuru 2015 detayları...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuruları bugün sona eriyor. Kura çekilişi 22 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede 1.154 adet konut satışa sunulacak.

Alt Gelir Grubu TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent kura!

Alt Gelir Grubu TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent kura çekimi kapsamında 888 adet daire satışa sunuluyor. Başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlenen projede 180 aya varan vade imkanı sunuluyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil alt gelir başvuru bedeli!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 8 bin 371 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede başvurular T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla kabul ediliyor. Peki TOKİ Gaziantep Şehitkamil alt gelir başvuru bedeli ne kadar?

Gaziantep Şehitkamil TOKİ alt gelir grubu başvuru 2015!

Başvuruları devam eden TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent'ta fiyatlar 69 bin 756 TL'den başlıyor. Proje 2+1 dairelerden oluşuyor. İşte Gaziantep Şehitkamil TOKİ alt gelir grubu başvuru 2015 detayları...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuruları için son 3 gün!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuruları için son 3 gün. Daire fiyatlarının 100 bin 204 TL'den başladığı projede 3 oda 1 salon olarak tasarlanan konutlar yer alıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi başvuruları devam ediyor. Daire fiyatları 100 bin 204 TL'den başlangıç gösteren projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor.

TOKİ Gaziantep ihale Haberi

TOKİ Gaziantep ihale

28 Eylül, Çarşamba günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca mescit, 3 ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor.TOKİ’nin en büyük konut üretim alanlarından biri Gaziantep’te yer alıyor. Mahalle konseptli projeyle yerleşim alanı çarşıları, meydanları, parkları, peyzajı ve sosyal donatılarıyla nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine dönüşüyor.Gaziantep için kurgulanan modelde "geleneksel şehir dokusu" elde edilecek. Cami, mahallenin merkezinde ticari ve diğer fonksiyonlarla ilişki içinde kurgulanırken, zemin katlarda manav, kasap, bakkal gibi esnafın hizmet vereceği, geleneksel sokak yaşamından esinlenilen alışveriş alanları yer alacak. Ulaşım ağı, ağırlıklı olarak yaya öncelikli ele alınacak. 


TOKİ...