03 / 05 / 2024

toki Gebze güzeller mahallesi ihale

toki Gebze güzeller mahallesi ihale

TOKİ Kocaeli Gebze ilçesi Güzeller Mahallesi 5781 ada 2 parselde 16 derslikli kız meslek lisesi inşaatı ile çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 14 Ekim'de gerçekleşecek.

Bakanlık o ildeki 320 adet 3+1 konutu satıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli ili, Gebze Güzeller'de yer alan 320 adet konutu satıyor. İşte merak edilen ayrıntılar...

Adıgüzeller Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzeller Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yusuf Adıgüzel tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Gebze'de Güzeller Mahallesi'nde yer alan 15 adet parselin toplam değeri 9 milyon 691 bin 388 TL, KDV dahil toplam değeri ise 11 milyon 435 bin 837 TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Gebze Güzeller parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Güzeller Mahallesi'nde yer alan 15 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Gebze Güzeller değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Gebze Güzeller Mahallesi'nde yer alan 14 parselin değerleme raporunu yayınladı. 

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Güzeller Harfiyat Otomotiv Süper Market Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzeller Harfiyat Otomotiv Süper Market Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Güzel ve İbrahim Güzel ortaklığında kuruldu. 

Emlak Konut Gebze Güzeller değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gebze İlçesi Güzeller Mahallesi'nde yer alan 14 adet parsel için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı... 

Kocaeli Gebze Güzeller değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Gebze Güzeller parselleri değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Gebze'deki 27 parselin değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Gebze Güzeller Mahallesi' nde yer alan 27 adet parseller için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Gebze'de 9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Güzeller Mahallesi'nde yer alan Üç Katlı İdari Bina, Üç Katlı Betonarme Üretim Binası Ve Küçük Sanayi Alanı nitelikli ana taşınmaz 9 milyon TL'ye icradan satılıyor. 

Emlak Konut Güzeller'deki gayrimenkullerin 2016 değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gebze'nin Güzeller Mahallesi'nde yer alan parseller için 2016 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Kocaeli Güzeller arsa değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Güzeller Mahallesi' nde yer alan Parseller" için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı.

toki Gebze güzeller mahallesi ihale Haberi

toki Gebze güzeller mahallesi ihale

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli ili Gebze ilçesi Güzeller Mahallesi 5781 ada 2 parselde 16 derslikli kız meslek lisesi inşaatı ile çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 14 Ekim'de saat 15.00'de...