07 / 07 / 2024

TOKİ Gemliki inceledi

TOKİ Gemliki inceledi

TOKİ 1 No'lu Şube Müdürü Banu Tanıtan ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Timuçin Kurt ile Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Feray Koyunlular, Cihatlı bölgesi rezerv yapı alanlarım incelediler.

Murat Kurum Elazığ'daki TOKİ konutlarını inceledi!

Elazığ'da 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına verilecek TOKİ konutlarını, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum inceledi...

TOKİ Karaman Kırbağı projesinin inşaatı tamamlandı!

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan 515 konutluk TOKİ projesini inceledi. 

TOKİ'den Erzurum Palandöken'e 2 bin 229 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergün Turan, Erzurum Palandöken’de hayata geçirilen TOKİ projelerini inceledi.

Ergün Turan, Uşak Tabakhane dönüşüm projesini inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Uşak Tabakhane Bölgesi'nde gerçekleştirilen dönüşüm projesini inceledi.

Dede Yıldırım 2. etap TOKİ inşaatını inceledi!

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, ilçede yapımı devam eden 2. etap TOKİ inşaatlarını inceledi.

Ergün Turan Eskişehirspor Stadı'nı inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Eskişehir'de 35 bin kişilik stattaki çalışmaları inceledi.

Ergün Turan'dan Trabzon Araklı talimatı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon Araklı'da TOKİ projelerini inceledi. Turan, Küçük Sanayi Sitesi'nin eksiksiz yapılması için yetkililere talimat verdi.

Ergün Turan Trabzon kentsel dönüşüm projelerini inceledi!

Trabzon’da yapılan yatırımları incelemek için Trabzon’a gelen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte yapılan kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Halil Çomaktekin,Amasya Hamamözü Hastanesi'nin inşaatını inceledi!

İnşaatı devam eden ilçe devlet hastanesi binasını dolaşıp firma yetkililerinden bilgiler alan Vali Halil Çomaktekin,5 yataklı olarak TOKİ tarafından 3.3 milyon TL bedelle yapılan hastanende sona gelindiğini söyledi.

Vedat Büyükersoy Muş'taki yol çalışmalarını inceledi!

Vali Vedat Büyükersoy, merkeze bağlı Muş Yazla Deresi'ndeki grup köy yollarında yürütülen yol çalışmaları inceledi.

Hakan Güvençer Kahramanmaraş'taki inşaat çalışmalarını inceledi!

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Elbistan'nda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Güvençer, Hükümet Konağı önünde Kaymakam Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Kocaköse, Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve daire müdürl

Alp Kargı Merzifon'daki belediye çalışmalarını inceledi!

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Atak, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Mehmet Ergün Turan: Piri Reis Vadisi Projesi birçok projeye rehberlik edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Konya ve Karaman’da TOKİ’nin yürüttüğü çalışmaları inceledi. M. Ergün Turan, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ı da makamında ziyaret etti.

TOKİ Gemliki inceledi Haberi

TOKİ Gemliki inceledi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 1 No'lu Şube Müdürü Banu Tanıtan ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Timuçin Kurt ile Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Feray Koyunlular, Cihatlı bölgesi rezerv yapı alanlarım incelediler.  Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın davetlisi olarak ilçeye gelen heyetin incelemesinde Gemlik Belediyesi Daire Amir ve Müdürleri de hazır bulundu. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi'nin bitişiğindeki 150 dönümlük arsayı heyete gezdirdi. 825 konutlu ilk proje içinde okul, cami, otopark ve spor tesisi alanlarının da bulunduğunu anlatan Refik Yılmaz, "İlk uygulama yeri olan Cihatlı Mahallesindeki TOKİ binaları, Mimar ve Mühendis Odaları ile yapılan toplantı sonrasında hazırlanan ilk projedeki gibi Gemlik'e özgü mimari örneği sergileyecek. Bu projeye son şekli TOKİ yetkilileriyle birlikte vereceğiz. Ankara'da bakanlar ve milletvekilleri düzeyinde...