03 / 05 / 2024

toki görev değişikliği

toki görev değişikliği

TOKİ'de Mehmet Ergün Turan'ın göreve atanmasıyla kurumun organizasyon şemasında şimdiye kadar büyük bir değişiklik bekleniyordu. Başkan Yardımcıları görevde kalsa da bir Başkanlık, Müdürlük oldu; bölge uygulama müdürlükleri numaralandırıldı...

Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere zam sonrası müjde: iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile 30 bin TL indirim!

Teknosa, iPhone 14 Pro Max için özel bir değişim kampanyası başlattı! Bu kampanya kapsamında müşterilere, değiştirdikleri akıllı cihazın fiyatına bağlı olarak 30 bin TL'ye kadar indirim fırsatı sunulmaktadır. İndirim miktarı, eski cihazın değerine göre değişebilmektedir.

Altın yatırımcılarının ilgi odağı değişti! Resmen yeni dönem başlıyor!

Altın alıp, satan yatırımcılarının gözdesi değişti. Resmen herkes buna akın etmeye başladı. İşte detaylar!

Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere çılgın kampanya! iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile dev indirim!

Teknosa, iPhone 14 Pro Max'e özel değişim kampanyası kapsamında 26 bin TL'ye kadar varan indirim düzenledi. Bu indirim değişim yaptığınız akıllı cihazın fiyatına göre; değişiklik gösterebiliyor.

TÜİK son rakamları açıkladı! Türkiye'de işsiz sayısı çoğaldı mı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), kasım ayı işsizlik oranlarını açıkladı. TÜİK'e göre İşsizlik 2022 Kasım ayında yüzde 10,2 olarak tespit edilirken   bir önceki aya göre değişikliğin yaşanmadığını açıkladı.

Rekabet Kurumu Başkanı'ndan zincir marketlerde etiket değişimi açıklaması

13 üretici ve tedarikçiye 878 milyon lira ceza kesen Rekabet Kurumu'nun bu yöndeki çalışmalarını sürdüreceğini belirten RK Başkanı Birol Küle, marketlerde aynı gün değişen etiketler hakkında konuştu!

Ucuz konut bekleyen Ispartalılar dikkat! TOKİ Gönen'de 71 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Gönen projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Çiftçilere TMO'dan flaş müjde! Buğday alım günleri değişiyor! Bugün buğday fiyatları kaç TL? 6 Temmuz 2022 fiyat listesi

Milyonlarca çiftçi son dakika buğday alım fiyatlarını araştırırken, TMO'dan son dakika açıklaması geldi. TMO, hububat alımlarını bayramda ve pazar günleri de sürdüreceğini açıkladı. Peki bugün buğday fiyatları kaç TL? 6 Temmuz 2022 fiyat listesi...

İSKİ'de sürpriz görev değişimi! Erdoğan belediye başkanıyken kurumda çalışıyordu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Raif Mermutlu, kurumdaki görevinden ayrılıyor. Mermutlu'nun yerine İSKİ Genel Müdürlük görevini yürütücek o isim belli oldu. İşte ayrıntılar...

Enflasyon rakamları nedeniyle eleştirilen TÜİK'te 20 sürpriz atama! O isimler belli oldu

Türkiye'de açıkladığı enflasyon rakamlarıyla eleştirilerin odağında olan TÜİK'te sürpriz görev değişimleri oldu. Bloomberg enflasyon rakamları açıklanmadan önce kurumda Tüketici Fiyatları Grup Başkanı Mustafa Teke'nin görevinden ayrıldığını açıkladı.

Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti! Bu tarihlerde kullanacaksanız dikkat edin

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Bu kapsamdaki çalışmalar nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati görevden alınacak iddiası! Yerine Mehmet Şimşek mi gelecek?

Türkiye'de 2020 yılında Berat Albayrak'ın istifa etmesiyle başlayan Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda yaşanan görev değişimlerinin son halkası Nureddin Nebati oldu. Nebati'nin 3 Aralık'ta getirildiği görevden alınacağı yerine Mehmet Şimşek'in geleceği iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 6 bakanlıkta görev değişimi… 

6 bakanlığın da aralarında yer aldığı çok sayıda atama kararları, Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.  

Asansör giderleri oturulan kata göre değişir mi?

Asansör giderleri oturulan kata göre değişir mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki asansör giderleri oturulan kata göre değişir mi?

toki görev değişikliği Haberi

toki görev değişikliği


Mehmet Ergün Turan'ın T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'na Ahmet Haluk Karabel'in yerine 18 Nisan 2014 Cuma günü atanmasının ardından başkan yardımcıları ve daire başkanlıkları düzeyinde bir değişim bekleniyordu. 


Ancak TOKİ Başkanı Turan'ın göreve geldiği gün kurumun resmi internet sitesi www.toki.gov.tr de revize edilen TOKİ Organizasyon Şeması'nda bu değişiklik yaşanmadı.  



Başkanlık Müdürlük oldu, bölgelerin adları gitti numara geldi!


TOKİ'nin sitesinde 26 Haziran 2014 Cumartesi günü revize edilen organizasyon şemasında ilk bakışta dikkat çekmeyen ancak önemli bir değişiklik oldu. 


TOKİ Başkan Yardımcısı Orhan Yüce'ye bağlı olan Teknik İşler Dairesi Başkanlığı kaldırıldı. 


Emlakkulisi.com'un edindiği bilgilere göre; Teknik İşler Başkanlığı, Teknik İşler Müdürlüğü oldu ve diğer Daire Başkanlıkları gibi numaralandırılarak 1 No'lu Uygulama Başkanlığı (Teknik İşler Uygulama Müdürlüğü) oldu. 



Teknik İşler Başkanı...