09 / 05 / 2024

toki gümüşova sözleşme tarihleri 2017

toki gümüşova sözleşme tarihleri 2017

TOKİ Düzce Gümüşova'da yer alan 187 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Memura ve emekliye son dakika toplu sözleşme ikramiyesi ve 3600 ek gösterge zammı!

Memur zammı için toplu sözleşme görüşmeleri, Hakem Heyeti'ne devredilerek son etabına taşınmıştı. Heyet, nihai kararını en geç 31 Ağustos’ta kadar vermek üzere hafta sonu 2 defa toplandı.

Memura kira yardımında son dakika! Kira yardımı toplu sözleşme maddesi haline getirilsin!

Hükümet daha önce memurlara kira yardımı yapılabileceği ile ilgili açıklama yapmıştı. Memurlar ise bunun toplu sözleşme maddesi haline getirilmesi talebinde bulundu. İşte memura kira yardımına son dakika gelişmesi...

Evde bakım maaşına toplu sözleşme ayarı! Evde bakım maaşına yeni zam geliyor mu? Hemen bakın!

Toplu sözleşme zammından etkilenecek kalemler arasında, evde bakım yardımı da bulunuyor. Peki evde bakım yardımına ne kadar zam gelecek? İşte detaylar...

2023 toplu sözleşme görüşmelerinde memur ve emekli zammı yüzde 45'e yaklaşıyor!

Türkiye'nin gündemindeki en önemli başlıklardan biri olan 2023 Toplu Sözleşme Görüşmeleri, memur ve emekli zammını belirlemeye yönelik kritik aşamaya ulaştı. Kamu çalışanları ve emeklileri ilgilendiren bu süreçte hükümetin teklifleri ve enflasyon beklentileri ön planda.

Kamu-Sen'in toplu sözleşme talepleri açıklandı: Kamu çalışanlarına yüzde 100,2 zam! 

Toplu sözleşme görüşmelerine sayılı günler kala Memur-Sen'in ardından Kamu-Sen de taleplerini tek tek sıraladı. Kamu-Sen, 2024 yılının tamamı için refah payı dahil kümülatif yüzde 100,2, 2025 yılının tamamında ise refah payı dahil tüm maaşlara yüzde 58,4 zam talep etti. İşte ayrıntılar...

Memur-Sen açıkladı: Toplu sözleşme masasında ÖTV ayrıntısı! 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ÖTV zamlarına ilişkin konuştu. Fiyat artışlarının sabit gelirlilerin ve emeklilerin alım gücü daha da düşüreceğine dikkat çeken Ali Yalçın, işverenin toplu sözleşme masasında bunu dikkate alması gerektiğinin altını çizdi. 

TOKİ’de sözleşme ne zaman imzalanır? TOKİ kura çıkarsa iptal edilir mi?

TOKİ sözleşme konusu şu sıralarda sıklıkla karşımıza çıkan konulardan biridir. Özellikle kurada ismi çıkanlar bu konuda pek çok soru sormaktadır. İşte TOKİ sözleşmesine dair araştırılan detaylar!

TOKİ ÖDEME TAKVİMİ! TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023? TOKİ sözleşmesi imzalamadım ne olur?

TOKİ konut kurasında isimleri çıkan kişiler, sözleşme ve ödeme takvimini araştırmaya başladı. İşte 2023 TOKİ sözleşmesine dair araştırılanlar!

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

Memura ve memur emeklilerine toplu sözleşme zammı!

Bu sene hem memurlar hem de memur emeklilerinin yüzü gülecek. Toplu sözleşme görüşmelerinde hem zam oranları hem de sosyal haklarla ilgili görüşmelerde bulunulacak.

Adese Gayrimenkul'ün güncel esas sözleşmesi yayınlandı!

Adese Gayrimenkul Yatırım tarafından şirkete ait güncel esas sözleşme yayınlandı. Sözleşme kapsamında 6 madde değiştirildi ve tescil edildi. 

Şahit eşliğinde yapılan sözleşme miras hukukunda geçerli midir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Babamla ortak tarla aldık ve tapu babamın üstüne yapıldı. Babamla birlikte bir gün sonrası kendi aramızda iki şahit eşliğinde sözleşme yaptık. Babam vefat ettiğinde miras hukukunda bu sözleşmemin geçerliliği olur mu, ne yapmalıyım?' sorusunu yanıtladı.

TOKİ evleri için sözleşme imzalarken ibraz edilecek belgeler!

6 yeni konut kampanyasına başlayan TOKİ'den 5 bin lira peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ'den dar gelirlilere 5 bin lira peşinatla ev başvuru şartları nedir? TOKİ evleri için sözleşme imzalarken ibraz edilecek belgeler nelerdir?

toki gümüşova sözleşme tarihleri 2017 Haberi

toki gümüşova sözleşme tarihleri 2017


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Düzce Gümüşova Belediyesi'nin hayata geçirdiği projede 187 adet konut bulunuyor.


TOKİ Gümüşova'da yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Projede yer alan konutların kura çekilişi 29 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirilmişti.


TOKİ Düzce Gümüşova projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi 14 Ağustos 2017'de...