29 / 04 / 2024

TOKİ güney doğu anadolu projeleri 2015

TOKİ güney doğu anadolu projeleri 2015

Doğu'da TOKİ konutlarına çözüm süreci ile talebin arttığını belirten TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Özellikle Şanlıurfa, Diyarbakır, Gaziantep, Batman ve Mardin'de TOKİ konutlarına talep arttı.

Doğu Karadeniz'in yapı ve inşaat malzemesi ihracatı yüzde 17 artarak 28,5 milyon doları geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Doğu Karadeniz'den 5 ayda gerçekleştirilen yapı ve inşaat malzemeleri ihracatı yüzde 17 arttı ve 28 milyon 591 bin 505 dolara ulaştı.

İsrail güçleri Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi daha yıktı!

İsrail güçleri, işgal altındaki Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi ruhsatsız olduğu sebebiyle yıktı. 

TOKİ Denizli Güney kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi!

TOKİ Denizli Güney kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Güney kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi ve TOKİ Güney kura sonucu 2020...

Doğuş Grup büyümeye devam ediyor!

Bir çok alanda faaliyet gösteren Doğuş Grubu teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor…

İsrail, Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bazı evleri yıktı!

İsrail güçleri, Doğu Kudüs'te Ayrım (Utanç) Duvarı'nın devamı olan tel bariyerlere yakın olduğu için Filistinlilere ait 10 binadan bazılarını yıkıyor.

İkinci Doğu Ekspresi yolda!

Yerli ve yabancı turistlerin gözdesi Doğu Ekspresi ile aynı güzergahı paylaşacak yeni tren projesinin ayrıntıları belli oldu. Çalışmalar kapsamında ikinci tren, sadece yataklı vagonlardan oluşacak. Doğu Ekspresi’ne göre bilet fiyatları daha pahalı olacak.

Doğuş Holding'in Sofya'da metro inşaatı tamamlanıyor!

Bulgaristan'da 2003 yılından beri faaliyet gösteren Doğuş Holdingin bu ülkedeki üçüncü büyük projesi olan Sofya metro ağının genişletilmesi için yapılan 6 kilometrelik tünel inşasında sona yaklaşıldı.

Doğu Karadeniz'de konut satışları Ekim'de yüzde 40 arttı!

TÜİK Trabzon Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Doğu Karadeniz’de Ekim ayında konut satışları, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 39,4 artış gösterdi.

Doğu Marmara Bölgesi'nde Haziran ayında 7 bin 27 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğünce açıklanan verilerine göre, Doğu Marmara Bölgesine bağlı illerde 2018 yılı Haziran ayında 7 bin 27 konut satışı gerçekleştirildi. 

Doğuş GYO Maslak imar planı davası hakkında bildiri yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğuş GYO Maslak imar planı davası hakkında bildiri yayınladı.

Doğu ve Güneydoğu’ya 24 bin yeni konut!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ Haber Dergisi’nin Şubat sayısında Doğu ve Güneydoğu’daki projelerine ilişkin konuştu. 

TOKİ'den Doğu ve Güneydoğu'ya 176 bin 329 konut!

Toplu Konut İdaresi'nin büyük üretim alanları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri de yer alıyor. TOKİ tarafından inşa edilmesi planlanan 176 bin 329 konutun 134 bin 94'ü tamamlandı...

TOKİ, Doğu ve Güneydoğu'da 137 bin konutu tamamladı!

Toplu Konut İdaresince (TOKİ), Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde inşasına başlanan 176 bin 329 konutun 137 bin 94'ünü tamamladı. 

TOKİ güney doğu anadolu projeleri 2015 Haberi

TOKİ güney doğu anadolu projeleri 2015

Doğu'da TOKİ konutlarına çözüm süreci ile talebin arttığını belirten TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Özellikle Şanlıurfa, Diyarbakır, Gaziantep, Batman ve Mardin'de TOKİ konutlarına talep arttı. Yeni dönemde bu illerimizde çok büyük projelerimiz olacak. Bin ve 2 bin konutlu projelerimiz ihale aşamasında. Çalışmalar devam edecek" şeklinde...