05 / 05 / 2024

toki hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi

toki hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi

Hazırladığı kentsel dönüşüm ve yenileme projeleriyle ilçeyi baştan sona imar eden Mamak Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinde aslan payını yeşil alana ayırıyor.

Kalifiye inşaat elemanı eksikliği kentsel dönüşümün hızını kesiyor!

Depremlerin etkisiyle İstanbul gibi büyükşehirlerde hızlanan kentsel dönüşüm projelerinde, yüksek maaşlara rağmen kalifiye inşaat işçisi bulma sıkıntısı yaşanıyor.

Kentsel dönüşüm kira desteği 10 bin lira olacak mı? Evini dönüştürecekler şimdi bakın!

Son günlerde hızlanan kentsel dönüşüm çalışmaları, kira desteğini gündeme getirdi. Fahiş kiraların ardından verilen kira desteği düşük kaldı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm projesinde son durum! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

İnşaat sektöründeki hareketlilik kamyon satışlarını yüzde 54 arttırdı!

Deprem bölgelerinin yeniden inşasının yanı sıra Marmara Bölgesi’nde hızlanan kentsel dönüşüm projeleri ile inşaat kamyonu satışları ilk yarıda yüzde 54 yükseldi. İşte detaylar...

Deprem sonrası süreç hızlandı! Kentsel dönüşüm için başvurular fırladı

Ümraniye Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, depremden sonra kentsel dönüşüm başvurularının yüzde 350 arttığını açıkladı. İşte tüm detaylar...

TOKİ Adana'da kentsel dönüşüme giriyor! 682 yeni konut müjdesi!

Yeni konut yatırımlarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana'da 682 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

Konut sorununa çözüm için çalışmalar hızlandı! Dar gelirli vatandaşlara ucuz konutlar geliyor! 

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, konut sorunuyla ilgili dikkat çeken açıklmalarda bulundu. Demir, ucuz konutlardan hızlanan kentsel dönüşüme kadar pek çok yöntemle konut sorununun çözüleceğine vurgu yaptı.

TOKİ, hızlı ve ucuz konut üretmeli!

Türkiye Gazetesi köşe yazarlarından Fuat Uğur, bugünkü köşesinde "Türkiye'deki konut kira artışı vatandaşı mağdur etti" başlığıyla konut fiyatlarının yükselişini eleştirdi. 

Kentsel dönüşüm, depolama hizmetlerine olan ilgiyi artırdı!

Son dönemlerde yeniden hızlanan kentsel dönüşüm projeleri depolama hizmetlerine olan ilgiyi de artırdı.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Ankara Kalecik kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni projeler için start veren TOKİ, Ankara Kalecik Çansakale Mahallesi ve Halitçeviri Mahallesi projesi kapsamında 244 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi yarın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

toki hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi Haberi

toki hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi

Üstü açık dev bir şantiye haline gelen Mamak adım adım yeşile bürünüyor. Temeli geçtiğimiz günlerde 870 konutla atılan Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi 575 000 metrekarelik alanda uygulanacak. Binlerce metrekarelik alanı kapsayan bu projenin yüzde 57’si ise yeşil alana ayrıldı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “cezaevi, çöplüğü ve gecekondularıyla anılan Mamak tabiri caizse küllerinden doğuyor. Kavgasız gürültüsüz binlerce gecekondunun yıkıldığı Mamak geçirdiği dönüşümü yeşil ile taçlandırıyor. Projelerimizin büyük bir bölümünü yeşil alana ayırıyoruz. Gelecek nesillere kentsel sorunlarından kurtulmuş yemyeşil bir Mamak bırakmayı hedefliyoruz” dedi.


BİNLERCE KONUT İNŞA EDİLECEK

TOKİ ile işbirliği çerçevesinde yapılan Altıağaç-Karaağaç ve Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi Kapsamında binlerce konut inşa edilecek. 5420 modern konutun inşa edileceği proje kapsamında 4 cami, 2 ticaret merkezi, 4 okul, 2 sosyo-kültürel tesis, 1...