29 / 04 / 2024

TOKİ ikinci bahar projesi

TOKİ ikinci bahar projesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergun Turan, 60 bin konutluk yıl sonu hedeflerini 64 bine yükselttiklerini söyledi. Turan, İkinci Bahar projesi kapsamında 2016 sonuna kadar ilave 4 bin konutu daha inşa edeceklerini söyledi.

TOKİ'den emeklilere özel İkinci Bahar projesi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Türkiye’nin her yerinde yaptıkları projelerde emeklilere yüzde 25 kontenjan ayırdıklarını belirterek, “Emeklilerimiz için İkinci Bahar Projesi başlattık'' dedi.

TOKİ emeklilere 17 ilde 4 bin 354 konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ), konut sahibi olmak isteyen emekliler için, İkinci Bahar Projesi kapsamında 17 ilde 4 bin 354 konut inşa edilecek.

TOKİ, Afyonkarahisar'da emekliye 300 konut yapacak!

TOKİ, aralarında Afyonkarahisar'm da bulunduğu 17 ilde toplam 4 bin 354 konut inşa edecek. TOKİ Başkanı Ergün Turan: "Hedefimiz, hiç konut sahibi olmayan emeklilerimizin yüzünü güldürmek, 'ikinci bahar'ı müjdelemek" dedi.

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ikinci konut hamlesi açıklaması

TOKİ'nin sosyal konut hamlesine 2 milyonun üzerinde başvuru gelmesinin ardından ikinci konut hamlesi gündeme geldi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyla ilgili önemli açıklamaları...

İkinci el otomobilde 100 ile 250 bin lira arasındaki bu modeller çok satıyor

Bahar aylarının gelmesiyle ikinci el otomobil pazarında hareketlilik başladı. Yaklaşan Ramazan bayramı ve yaz sezonu nedeniyle vatandaşlar ikinci el pazarında uygun araçlara yöneldi. Fiyatı 100 bin 250 bin arasında değişen araçlar en çok satılan otomobiller oldu.

İkinci el otomobillerde bahar ve bayram zammı! En çok satılan modeller şaşkına çevirdi

İkinci el otomobil pazarında bayram hareketliliği başladı. Yaklaşan Ramazan bayramı ve baharın gelmesiyle ikinci el otomobil pazarında dikkat çeken hareketlilikler gözleniyor. Sıfır otomobillerde yaşanan arz sorunu ve yüksek fiyatlar pazarı hızlandırdı. İşte detaylar..

TOKİ arsa kampanyası 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ yüzde 10 indirim kampanyası 2021 ne zaman başlıyor? TOKİ indirim kampanyasından kimler yararlanacak? TOKİ ikinci indirim kampanyasının oranı ne kadar? İşte 5 soruda TOKİ ikinci indirim kampanyası 2021...

TOKİ ikinci indirim kampanyası 7 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyasını bu yıl ikinci defa başlatıyor. TOKİ'nin indirim kampanyası için başvuru tarihi 21 Eylül olarak belirlendi.

TOKİ ikinci indirim kampanyası 9 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası bu sene ikinci defa başlıyor. İndirim kampanyasına başvurular 21 Eylül tarihinde alınmaya başlanacak. 

TOKİ ikinci indirim kampanyası 10 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek. İndirim kampanyası için başvurular 21 Eylül tarihinde başlayacak.

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası 5 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ indirim kampanyası 2021 ne zaman başlıyor? TOKİ indirim kampanyasından kimler yararlanacak? TOKİ ikinci indirim kampanyasının oranı ne kadar? İşte 5 soruda TOKİ ikinci indirim kampanyası 2021...

TOKİ'den 2021'de ikinci indirim kampanyası geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, merakla beklenen TOKİ indirim kampanyasının bu yıl ikinci defa 21 Eylül tarihinde tekrarlanacağını söyledi.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası 5 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ indirim kampanyası 2021 ne zaman başlıyor? TOKİ indirim kampanyasından kimler yararlanacak? TOKİ ikinci indirim kampanyasının oranı ne kadar? İşte 5 soruda TOKİ ikinci indirim kampanyası 2021...

TOKİ, İzmir Kınık'ta ikinci etap çalışmalarına başladı!

TOKİ tarafından İzmir Kınık'ta hayata geçen konut projesinde ilk etap teslimi yapılırken ikinci etap için de düğmeye basıldı.

5 soruda TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası 2020!

TOKİ indirim kampanyası 2020 ne zaman başlıyor? TOKİ ikinci indirim kampanyasından kimler yararlanacak? TOKİ ikinci indirim kampanyasının oranı ne kadar? İşte 5 soruda TOKİ ikinci indirim kampanyası 2020...

TOKİ ikinci bahar projesi Haberi

TOKİ ikinci bahar projesi




Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) yıl sonu hedefini yukarı revize etti. TOKİ Başkanı Ergün Turan, "60 bin olan rekor yılsonu hedefimizi 64 bin konuta çıkardık. 11 bin emeklimizi konut sahibi yaptığımız İkinci Bahar Projesi kapsamında ise 2016 sonuna dek artı 4 bin konutu daha hayata geçireceğiz" dedi. Turan, 2023 hedefini 1 milyon 200 bin konuta çıkardıklarını belirterek darbe girişiminin yol açtığı acı ve travmalara karşın Türkiye'nin ve gayrimenkul sektörünün yatırımlarıyla, projeleriyle geleceğe emin adımlarla yürüdüğünü söyledi.


'İFM'DE ÜRETİM AŞAMASINDAYIZ' 


Turan "Bunun son örneği Yavuz Sultan Selim Köprüsü, üretim ve yatırım gücümüzün kanıtı. 3 yıl içinde tamamlanacak bir diğer gurur projemiz İstanbul Finans Merkezi'nde artık üretim aşamasındayız" dedi. Ekonomi cephesinde vergi düzenlemeleri ve faiz indirimleri gibi aktif piyasa hareketine zemin hazırlayan hamlelerin...