02 / 05 / 2024

toki ilan reklam tanıtım ihalesi

toki ilan reklam tanıtım ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ilan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler hizmeti alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de TOKİ İstanbul hizmet binasında gerçekleşecek.

Cunda Adası 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi! TOKİ projeleri için de bazı illerde acele kamulaştırma yapılacak!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan Cunda Adası kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Devlet destekli emlak pazarlaması başladı! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda verilen o ilan gündem oldu

Hükümetin yabancıya konut satanlara 600 bin lira reklam organizasyon ve ilan verenlere de 1 milyon 200 bin liraya kadar destek vereceğini açıklaması dikkat çekmişti. Söz konusu teşvik haberi sonrası emlakçılar hemen harekete geçti.

TOKİ reklam sözleşmelerinin detayları belli oldu!

TOKİ'nin 2020 Haziran ila 2021 arasındaki reklam sözleşme detayları belli oldu. Toplam 19 bin 620 santimetrelik ilan ve reklamın hangi gazetelere verildiği açıklandı.

Vergi yapılandırması için son hafta!

Düzce Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan, reklam vergileri ve su borçlarına ilişkin başlatılan vergi yapılandırma taksitlerinin son ödeme tarihini 1 Ekim olarak açıkladı.

Düzce Belediyesi'nden emlak vergisi yapılandırma uyarısı!

Düzce Belediyesi emlak, çevre temizlik, ilan, reklam vergileri ve su borçlarına ilişkin çıkarılan yapılandırma kararı hakkında için bir açıklama yaptı. 

Kırşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, 2017 yılına ilişkin emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ikinci taksit ödeme süresinin 30 Kasım'da biteceğini dile getirdi. 

Malatya Büyükşehir'den vergi affı hatırlatması!

Emlak vergisinden, ilan reklam vergisine, su borcundan çevre temizlik vergisine kadar her türlü borca bağlı faiz, gecikme faizi ve gecikme zammı silinerek, yeniden yapılandırma fırsatı sunan Vergi Affı, 25 Kasım Cuma günü sona eriyor.

Alanya Belediyesi'nden vergi borcu hatırlatması!

19 Ağustos 2016 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan, 6736 sayılı torba yasada bazı borçlara yapılandırma fırsatı sağlandı. Bu kapsamda belediyeye çevre temizlik, emlak vergisi ve ilan reklam borcu olanlar, borçlarını yapılandırmaya başladı.

Vergi borcu yapılandırmalarında son 10 gün!

Emlak vergisinden, ilan reklam vergisine, su borcundan çevre temizlik vergisine kadar Belediyelerin her türlü alacaklarına bağlı faiz, gecikme faizi ve gecikme zammı silinerek, yeniden yapılandırılan borcu, taksitle ödeme imkanı 25 Kasım 2016 tarihinde sona eriyor.

Malatya Büyükşehir'den vergi yapılandırma uyarısı!

Emlak vergisinden, ilan reklam vergisine, su borcundan çevre temizlik vergisine kadar Belediyelerin her türlü alacaklarına bağlı faiz, gecikme faizi ve gecikme zammı silinerek, yeniden yapılandırılan borcu, taksitle ödeme imkanı fırsatı devam ediyor.

Hendek Belediyesi'nden vergi çağrısı!

Hendek Belediyesi tarafından, 30 Kasım’a kadar emlak, ilan, reklam ve çevre temizlik vergileri ve 25 Kasım'a kadar da başvurulması durumunda kanun kapsamına giren borçların yeniden yapılandırılarak taksit imkanları sunulacağı çağrısı yapıldı.

TOKİ ve Emlak Konut'tan Sözcü'ye reklam ambargosu iddiaları mecliste!

TOKİ ve Emlak Konut yöneticilerinin inşaat şirketlerine bazı gazetelere reklam verilmemesi yönünde baskı yaptığı iddiaları mecliste konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu iddialara ilişkin sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Polatlı Belediyesi'nden vergi borcu uyarısı!

Polatlı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; 6736 sayılı yasa gereği emlak vergisi, ilan reklam vergisi ve katılım payı ile ilgili beyan edilmiş ya da edilmemiş borçlar için bir süredir devam eden yapılandırma işlemlerinin 25 Kasım tarihine kadar uzatıldığı belirtildi.

toki ilan reklam tanıtım ihalesi Haberi

toki ilan reklam tanıtım ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ilan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler hizmeti alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de TOKİ İstanbul hizmet binasında yapılacak. 


İhale İlanı;

İdaremiz İlan, Reklam, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Hizmeti Alım İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: 


İhale Kayıt Numarası: 2015/96211

1-İdarenin

a) Adresi:İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası:2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi: 

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi:https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu hizmetin

a) Niteliği, türü ve miktarı:365 Gün Süreyle İlan, Reklam, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Hizmet Alımı İşi

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Yapılacağı yer:Türkiye Geneli

c) Süresi:İşe başlama tarihinden itibaren...