10 / 05 / 2024

toki indirim son gün

toki indirim son gün

TOKİ'nin bu yıl ki indirim kampanyası bugün sona eriyor. TOKİ peşin ödeme kampanyası için 23 Şubat 2015 tarihinde başvurular toplamaya başlamıştı. Kampanyadan yararlanmak için bugün son.

Akaryakıta çifte indirim geldi! Benzin güncel fiyat, motorin fiyat! Akaryakıt indirim son dakika! 

Akaryakıtta çifte indirim pompaya yansıdı. Peki son dakika benzin güncel fiyat, motorin fiyat ne kadar? İşte 8 Mayıs 2024 fiyat listesi...

 Sodexo kart kullanıcılarına büyük indirim! Son bir yılda kartla alışveriş yapanlara 22 milyon liralık indirim!

Çok sayıda kategoriden ve markadan alışveriş imkanı sağlayan Sodexo, kullanıcılarına çeşitli indirimler sunuyor. Şirket, bugüne kadar yaptığı iş birlikleri ve kampanyalar ile son 1 yılda kullanıcılarına toplamda 22 milyon lira tutarında indirim sağlamış oldu.

Yapı Kredi'den Kasko sigortasında yüzde 50 indirim! Son gün 31 Mart 2023!

Yapı Kredi’den kasko sigortasında yüzde 50 indirim sağlıyor! Yapı kredi müşterilerinin faydalanabileceği kampanyaya son katılım 31 Mart 2023!

TOKİ'nin indirimli satışlarında son gün belli oldu! TOKİ'den önemli duyuru

TOKİ'nin Türkiye'nin farklı illerinde satışa çıkardığı gayrimenküller için başlattığı indirimli satış kampanyasında sona gelindi. TOKİ, indirim kampanyasından faydalanmak istyenler için duyuru yaptı. TOKi indirim kampanyasında son gün ne zaman belli oldu.

TOKİ indirim kampanyası bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi tarafından başlatılan yüzde 20 indirim kampanyası için bugün son gün. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların bugün içerisinde başvuru yapması gerekiyor.

TOKİ indirim kampanyası 5 gün sonra sona eriyor!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyası 5 gün sonra sona eriyor. Kampanya için son başvuru tarihi 28 Mayıs.

TOKİ indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor. Kampanya için son başvuru tarihi 28 Mayıs.

TOKİ indirim kampanyasında son 10 gün!

TOKİ'nin borcunu erken ödeyip tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyası 21 Nisan tarihinde başlamıştı. Kampanya için başvurular 28 Mayıs tarihinde sona eriyor. 

Ankara TOKİ 2019 son başvuru tarihi!

Ankara TOKİ 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor.

Medrese TOKİ 2019 son başvuru tarihi!

Medrese TOKİ 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ Şehitkamil son başvuru tarihi 2019!

TOKİ Şehitkamil son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Tokat TOKİ 2019 son başvuru tarihi!

Tokat TOKİ 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 20 adet konut bulunuyor.

Ankara Çubuk TOKİ 2019 son başvuru tarihi!

Ankara Çubuk TOKİ 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

toki indirim son gün Haberi

toki indirim son gün


TOKİ'nin bu yıl ki indirim kampanyası bugün sona eriyor. TOKİ peşin ödeme kampanyası için 23 Şubat 2015 tarihinde başvurular toplamaya başlamıştı. Kampanyadan yararlanmak için bugün son.


Ödemesini vaktinden önce yapıp, tapusuna önce kavuşmak isteyen vatandaşlar kampanyaya rağbet gösterdi. Kampanyaya katılım şartı olarak 2012 sonuna kadar geri ödeme taksitlerinin başlamış olması ve devam etmesi şartı aranıyordu.


TOKİ 2015 indiriminden 12 aydan az vadesi olan projeler yararlanamıyor. Yüzde 20 peşin ödeme indiriminin yapıldığı TOKİ 2015 kampanyasına başvuru için Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halk Bankası ya da ING Bank'tan ödeme yapılıyor.


Bu yıl TOKİ indirim kampanyasına 16 bin 500'ü aşkın kişi başvuruda bulundu. Daha önceki indirim kampanyasına toplamda 12 bin 765 kişi başvurmuştu.




Gülcihan...