29 / 09 / 2024

toki inönü mahallesi cami

toki inönü mahallesi cami

İlçe Müftüsü Aydın Bostancı'ın yaptığı duanın ardından temele ilk harcı, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Mehmet Isıkan ve ilçe Müftüsü Aydın Bostana beraber koydular...

Bağcılar İnönü Mahallesi Cami'nin temeli atıldı!

Bağcılar’da inşa edilecek olan İnönü Mahallesi Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da katıldı.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları ne zaman?

Buca İnönü Mahallesi Parkı açıldı!

Park yatırımları için yoğun mesai harcayan Buca Belediyesi, 2017 yılının açılış programına İnönü Mahallesi Parkı ile start verdi.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2016 başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü Mahallesi'nde hayata geçirdiği 16 adet konut kurasız olarak açık satışa sunuldu. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2016 başvuruları...

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvurusu başlıyor!

Toplamda 15 adet dairenin Temmuz ayında satışa çıkarıldığı projede ek olarak toplamda 16 adet dairenin de başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları başladı!

16 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi projesinde başvuru dönemi bugün başladı.

Toki Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

34 adet konutun açık satışa sunulacağı Toki Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru tarihi!

15 adet dairenin satışa sunulduğu TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi projesinde başvuru dönemi başladı. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru tarihi...

Bingöl Merkez İnönü Mahallesi TOKİ başvurusu başladı!

15 adet konutun yer aldığı TOKİ Bingöl Merkez İnönü Mahallesi projesindeki daireler kurasız olarak satılıyor. Bingöl Merkez İnönü Mahallesi TOKİ başvurusu başladı.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

Toplamda 15 adet dairenin satışa sunulduğu projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Bingöl Merkez İnönü Mahallesi başvuru tarihleri!

TOKİ'nin Bingöl Merkez İnönü Mahallesi'nde hayata geçirdiği projede kalan 15 adet daire satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Bingöl Merkez İnönü Mahallesi başvuru tarihleri...

toki inönü mahallesi cami Haberi

toki inönü mahallesi cami
Osmaneli TOKİ bölgesine yaptırılacak caminin temeli törenle atıldı. Belediye Başkanı Mehmet Isıkan "Osmaneli'nin güzide yerleşim yerlerinden İnönü Mahallesi'ne cami yaptırmanın sevincini yaşıyoruz" dedi.

Osmaneli'nin İnönü mahallesinde bulunan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutları bölgesine yaptırılacak caminin temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Mehmet Isıkan, İlçe Müftüsü Aydın Bostana, Ak Parti İlçe Başkam Yalçın Karaca, teşkilat üyeleri, Toki site yöneticileri, mahalle muhtarları ve Toki sakinleri katıldı.

TEMELİ DUALARLA ATILDI

Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Üçe Müftüsü Aydın Bostana, "İlçelerin kalkınmasında üniversiteler ve camiler lokomotif görevi yapar. Camilerimiz İslamiyet'in tapusudur. Camiler fakirle zenginin buluştuğu, güçlü ile güçsüzün omuz omuza saf tuttuğu tek yerdir. Bizler hayatımızın her döneminde mutlaka camilere gitmişizdir, bu yüzden camilerimizin önemi çok büyüktür"...