17 / 05 / 2024

toki iskenderun yurt

toki iskenderun yurt

Hatay İli İskenderun İlçesi 750 Kişilik Yurt ve 1 Adet Konferans Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ, yurt dışında yaşayan vatandaşları ev sahibi yapacak!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları için mega kent İstanbul'da 420 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'nin yurt yapımına öncelik vermesi önerisi TBMM'de!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, TOKİ'nin öğrenci yurtlarına öncelik vermesiyle ilgili kanun teklifini TBMM'ye sundu.

Fikret Şahin'den 'TOKİ yurt yapımına öncelik versin' önerisi!

Üniversitelerin açılmasına günler kala Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün (KYGM) yetersiz yurt sayısı, yüksek konut kiraları ve özel yurtların fahiş fiyatlarıyla karşılaşan kalan öğrenciler, barınma problemi yaşıyor.

TOKİ'den Karabük'teki yurt satışı ile ilgili iddialara yanıt!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), "Karabük'te 6 yıldır boş bekletilen yurt binasının, yarı fiyatına satışa çıkarıldığı" iddialara yönelik açıklama yaptı.

TOKİ İskenderun Düğünyurdu projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hatay İskenderun Düğünyurdu Mahallesi 2’nci etapta hayata geçirilecek olan 486 konutun ihalesi gerçekleştirildi. 

TOKİ İskenderun 486 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay İskenderun Düğünyurdu projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ İskenderun projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay İskenderun'da 486 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'ye aktarılan yurt dışı çıkış harcı gelirleri mecliste!

2007-2021 yılları arasında TOKİ'ye aktarılan yurt dışı çıkış harcı gelirleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ İskenderun 1008 konut ihalesi 28 Mayıs'ta!

Hatay İlİ iskenderun İlçesi Düğünyurdu Mahallesi 2.Etap 1008 Adet Konut, 1 Adet Cami, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlmesi İşi (E-İHALE) ihalesi 28 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ bir süre yurt dışında çalışsın!

Konut sektörü için TOKİ’ye “Bir süre Türkiye’de ev yapma” çağrısında bulunan ATO Başkanı Gürsel Baran, "TOKİ yurt dışındaki işlere yoğunlaşsın, hatta aldığı işleri Türkiye’de yeterliliği olan firmalarla birlikte yapsın. Burada birkaç yıl yeni konut projesi yapılmayabilir" dedi...

50 TL'ye çıkan yurt dışı çıkış harcı TOKİ'ye aktarılacak!

Yurt dışına çıkış yapan TC vatandaşlarından çıkış başına alınan harç miktarı 50 liraya çıkarılacak. Harcın çıkış başına Cumhurbaşkanınca 15 liradan düşük bir miktar belirlenmesi halinde belirlenen miktar TOKİ'ye aktarılacak, kalan miktar genel bütçeye gelir kaydedilecek...

TOKİ'nin yurt dışında yaptığı inşaatlar TBMM'de!

OKİ tarafından yurt dışında yapılan inşaatlar TBMM'de konu oldu. CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, TOKİ'nin yurt dışı projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

14 soruda TOKİ İskenderun Düğünyurdu Mahallesi projesi!

Hatay İskenderun Düğünyurdu Mahallesi 1.053 Konut Projesi kapsamında Alt Gelir Grubu için TOKİ tarafından inşa ettirilmekte olan 895 konut satışa çıkarılıyor. 

toki iskenderun yurt Haberi

toki iskenderun yurt


Hatay İli İskenderun İlçesi 750 Kişilik Yurt ve 1 Adet Konferans Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecekt. Yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer alıyor.

İhale Kayıt Numarası    :    2017/499953  
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası    :    2124954040 - 2124700316
c) Elektronik Posta Adresi    :     
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 750 Kişilik Yurt ve 1 Adet Konferans Salonu İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal...