02 / 05 / 2024

toki ismetpaşa barış mahalleleri

toki ismetpaşa barış mahalleleri

TOKİ kentsel dönüşüm kapsamında Adana'da yer alan İsmetpaşa ve Barış Mahalleleri'ndeki çarpık yapıları yıkacak...

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap 2. Kısım kapsamındaki 427 adet konut; ön şartsız, kurasız ve başvuru önceliğine göre açık satışa sunuldu.

Onur Market, Lüleburgaz TOKİ şubesini açtı!

'Alışverişte Onur Sözü' ilkesi ile her geçen gün büyüyen ve gelişen Onur Market, zincirlerine yeni halkalarını eklemeye tüm hızıyla devam ediyor. Özen Grup çatısı altındaki Onur Market, Lüleburgaz Toki şubesini hizmete açtı.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 2016 başvurusu!

Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap TOKİ projesindeki 34 konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 2016 başvurusu...

TOKİ Adana Seyhan Barış 1. Etap başvuruları!

TOKİ Adana Seyhan Barış 1. Etap başvuruları 18 Ağustos'ta başlayacak. Projede toplamda 34 adet daire kurasız satışa çıkarıldı.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 2016 başvuruları!

Adana Seyhan Barış Mah. 1. Etap Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 34 konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 2016 başvuruları...

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuru işlemleri!

Toplamda 34 adet konutun açık satış yöntemiyle satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 ,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuru işlemleri 30 Haziran'a kadar devam ediyor.

TOKİ Adana Seyhan'a 1.202 konut yaptıracak!

TOKİ Adana Seyhan İsmetpaşa Barış Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim 1. etap 2. kısım 1.202 konut, 1 adet cami, 27 adet ticaret inşaatları işi ihalesi 19 Temmuz 2016'da yapılacak.

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ihalesi bugün!

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile Safranbolu ilçesi 8 dairelik hizmet evi ve ek binası inşaatları ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ihalesi 5 Mayıs'ta!

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile Safranbolu ilçesi 8 dairelik hizmet evi ve ek binası inşaatları ihalesi 5 Mayıs'ta yapılacak.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları bugün sona erecek!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları bugün sona erecek. Daire fiyatları 198 bin 73 TL'den başlangıç gösteren projede satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları 2015!

Toplamda 90 adet dairenin açık satışa çıkarıldığı TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi'nde 1.237 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları 2015 detayları...

Gölbaşı TOKİ ve Çağdaş Kent arasına 450 metrelik yol!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, TOKİ ve Çağdaş Kent arasında 450 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yol açarak iki toplu konut alanının yol ile birleştirileceğini söyledi.

Tokal Grup, İsmetpaşa Stadı için Emlak Konut'tan haber bekliyor!

Tokal Grup bünyesindeki Kumuşoğlu İnşaat'ın İsmetpaşa Stadı yerine yapacağı proje için Emlak Konut GYO'dan haber bekleniyor. İsmetpaşa Stadı yıkılıp, yerine konut ve alışveriş merkezi yapılacak.

toki ismetpaşa barış mahalleleri Haberi

toki ismetpaşa barış mahalleleri
TOKİ, Adana'da İsmetpaşa Mahallesi ve Barış Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayacak. Kentsel Yenileme ve Gecekondu Dönüşüm Projesi kapsamında İsmetpaşa ve Barış Mahalleleri'nde denetimsiz evler yıkılıp, yeniden inşa...