02 / 05 / 2024

toki işyeri fırsatları

toki işyeri fırsatları

Portföyünde yer alan 125 gayrimenkulü ihale yöntemiyle satışa açan TOKİ'nin fiyat politikası dikkat çekiyor. Ev ve dükkan sahibi olmak isteyenlerin önünü açan TOKİ, gayrimenkuller için cazip tahmini bedeller belirledi.

Kütahya ve Artvin'deki 13 gayrimenkul satışa çıktı! Konut, iş yeri, kargir bina, fındık bahçesi... 

Kütahya ve Artvin'de yer alan 13 gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Konut, iş yeri, fındık bahçesinin satışa çıkarıldığı ihaleler 29 Şubat ve 5 Mart'ta yapılacak.

Konya Meram'da 2 iş yeri ile 1 arsa satılıyor! 6 ve 8 ay taksit fırsatı! 

Konya Meram Belediye Başkanlığı, Konya ili, Meram ilçesinde yer alan 2 adet iş yeri ile 1 adet arsayı, hem KDV'den muaf hem taksit fırsatıyla satıyor. Peki Konya Meram'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Bu ilde 4 taksitle iş yeri fırsatı! Satışa çıkan 3 iş yerini kaçırmayın!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan 3 adet iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerlerinin muhammen bedelleri 15 milyon TL ile 16 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.

İŞKUR, KPSS sınavına gerek olmadan ilkokul mezunu adayları için iş fırsatları sunuyor! 

Toplamda 14 farklı şehirdeki hastaneler, işçi alımı yapacak ve çeşitli pozisyonlarda personel arayışına başladı. Bu iş fırsatları arasında şoförler, beden işçileri, aşçılar, güvenlik görevlileri ve temizlik personeli gibi çeşitli görevler bulunmaktadır. İşte ilgili ilan detayları…

TOKİ'den peş peşe çiftte müjde: 43 ilde 212 konut, 17 ilde 143 iş yeri satacak! Yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eylül ayının son fırsat bombasını patlattı. TOKİ bu kapsamda, ucuz fiyata 43 ilde 212 konut hem de 17 ilde 143 iş yeri satacak. İller arasında İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa'da var. İşte detaylar...

Belediyeden KDV'den muaf iş yeri fırsatı! İhalesi 2 Ekim'de!

Aydın İli Nazilli Belediye Başkanlığı, Aydın Nazilli'de yer alan iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan iş yeri KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor.

Almanya işçi alımı için düğmeye bastı! 1.98 milyon personel alınacak! Fırsatlar başlıyor!

Almaya işçi alımı için düğmeye bastı. Alınan yeni karara göre toplamda 1.98 milyon personel alımı olacak. Fırsatlar geliyor. İşte ayrıntılar...

Essen Market'te bahar fırsatları! 4 litre ayçiçek yağı 99,50 TL, 1 kg çay 74,95 TL, 40'lı tuvalet kağıdı 139,90 TL

Essen marketlerde indirim fırsatları açıklandı.  İndirimler 10 Mayıs-16 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Ayçiçek yağı, çay, tavuk, tuvalet kağıdı, beyaz peynir, kaşar peynir gibi pek çok ürün inidirimli fiyatlarla raflarda olacak. İşte detaylar...

TOKİ iş yeri ve arsa kuralarında son dakika! İşte il il kura çekimi tarihleri!

TOKİ “İlk İş Yerim” projelerinde 2. etap kura çekilişleri yarın 5 il ve ilçede 417 iş yeri, için “İlk Evim Arsa” kuraları ise 20-27 Mart 2023 tarihleri arasında, 22 şehirde 32 bin 113 hak sahibi için çekilerek devam edecek.

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

5 bin lira ek gelir kazandıracak iş fırsatları

Dijital ekonomi yeni mezunlardan üniversite öğrencilerine, ev hanımlarından emeklilere kadar binlerce kişiye ayda 5 bin TL’leri aşan gelir elde imkanı veren iş fırsatları sunuyor

Philips elektrik süpürgelerinde Prime’a Özel Fırsatlar başladı! İşte Amazon 2 Kasım fiyat listesi! 

Milyonlarca kişinin beklediği Efsane Kasım indirimleri pek çok online satış sitesinde olduğu gibi Amazon'da da başladı. Amazon'da Philips elektrik süpürgelerinde Prime’a Özel Fırsatlar sunuluyor. İşte Amazon 2 Kasım fiyat listesi...

toki işyeri fırsatları Haberi

toki işyeri fırsatları

Portföyünde yer alan 125 gayrimenkulü ihale yöntemiyle satışa açan TOKİ'nin fiyat politikası dikkat çekiyor. Ev ve dükkan sahibi olmak isteyenlerin önünü açan TOKİ, gayrimenkuller için cazip tahmini bedeller belirledi. 


Kuzey Ankara projesinde 4+1 daireyi 95 bin 563 liradan başlayan fiyatlarla satışa açan TOKİ, İstanbul Küçükçekmece 15. Bölge'de 60 bin liraya dükkan satıyor. Ayrıca Fatih Sulukule'de taşınmaz kültür varlığı kapsamındaki gayrimenkuller için tahmini başlangıç bedeli 499 bin lira olarak belirlendi. 


Trabzon Bahçecik Zağnos Vadisi'ndeki 13 dükkanı 18 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa açan TOKİ, İstanbul Bahçeşehir'de 276 metrekarelik zemin+bodrum şeklinde tasarlanmış dükkanı 350 bin liradan satışa açtı. 


125 gayrimenkul arasında fiyatlar Erzincan Üzümlü'deki 7 bin 500 liralık taşınmazla başlıyor ve İstanbul Fatih'teki taşınmazla 1 milyon 92 bin liraya kadar yükselebiliyor.


Ekonomi...