28 / 08 / 2024

toki işyeri ihaleleri

toki işyeri ihaleleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 23 ilde 188 iş yeri ile 16 ilde 110 adet konutu “Açık Artırma Yöntemi” ile bugün satışa çıkardı. 

TOKİ 156 adet işyeri ile 32 adet konut açık artırma ihalesi yarın!

TOKİ 156 adet işyeri ile 32 adet konut açık artırma ihalesi yarın yapılacak. Kira öder gibi işyeri ve konut sahibi yapan TOKİ, yüzde 10 peşinatla ödeme fırsatı sunuyor.

Belediyelerden iki ilde kiralık 16 iş yeri!

Muğla Dalaman ve Kayseri Kocasinan'da yer alan toplamda 16 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu kiralama ihaleleri 31 Temmuz ve 6 Ağustos'ta yapılacak.

Belediyelerden iki ilde satılık 12 iş yeri! 2 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Afyonkarahisar ve Manisa'da yer alan 12 adet iş yeri satışa çıkarıldı. İş yerlerinin satış ihaleleri 28 Haziran ve 3 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den 36 şehir için Mayıs ayının son fırsatı! 60 ve 72 ay vadeyle hem konut hem de iş yeri satacak! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı toplamda 36 kentte konut ve iş yeri satışı için start verdi. Yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla satışa çıkan konut ve iş yerleri için son tarih bugün...

TOKİ 36 şehir için düğmeye bastı! Yüzde 15 peşinat, 60 ay vadeyle konut ve iş yeri satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 36 şehirde konut ve iş yeri satışı için düğmeye bastı. Yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade imkanı sunulan konut ve iş yerleri için son tarih 30 Mayıs 2024.

İki ilde belediyelerden satılık 9 iş yeri!

Çankırı ve Bilecik'te yer alan toplamda 9 iş yeri satışa çıkarıldı. İş yerlerinin satış ihaleleri 30 Mayıs ve 3 Haziran tarihlerinde yapılacak.

3 ilde 21 arazi, 5 arsa satılıyor ve 2 adet iş yeri kiraya veriliyor! 

Tekirdağ Malkara, Muğla Ula ve Afyonkarahisar Merkez'de yer alan 27 adet gayrimenkul satılıyor ve 2 adet iş yeri de kiraya veriliyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar, satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

TOKİ'den tam 36 ilde konut ve iş yeri fırsatı! Yüzde 15 peşinat 60 ay vade imkanıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 36 ilde konut ve iş yeri satacak. Yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade imkanı sağlanan konut ve iş yerleri için son tarih 30 Mayıs 2024 olarak açıklandı.

İki belediyeden kiralık 18 iş yeri!

Bursa ve Datça'da yer alan toplamda 18 iş yeri kiraya verilecek. Söz konusu iş yerlerinin kiralama ihaleleri 2 Mayıs ve 8 Mayıs tarihlerinde yapılacak. 

Belediye iki şehirde arsa ve iş yeri satacak! Bu tarihlere dikkat!

Hatay ve Kayseri'de yer alan arsa ve iş yeri satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 26 Mart ve 17 Nisan tarihlerinde yapılacak.

İzmir ve Konya'da 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor! 

İzmir ve Konya'da yer alan 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

İki ilde tam 13 iş yeri satılacak! Tarihler tek tek açıklandı!

Kayseri ve Artvin'de yer alan 13 adet iş yeri için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 25 Mart ve 26 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Belediyeden İstanbul ve 1 ilde daha kiralık 100 iş yeri! Mega kentte iş yeri arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul ve Mersin'de yer alan 100 iş yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor. İş yerlerinin kiralama ihaleleri 14 Mart tarihinde yapılacak.

Tekirdağ'daki 78 adet iş yeri ile Edirne'deki sosyal tesis kiraya veriliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 78 adet iş yeri ile Edirne Karaağaç'taki sosyal tesis alanı kiraya veriliyor. Peki iki ildeki kiralama ihaleleri ne zaman yapılacak? 

toki işyeri ihaleleri Haberi

toki işyeri ihaleleri


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 23 ilde 188 iş yeri ile 16 ilde 110 adet konutu “Açık Artırma Yöntemi” ile bugün satışa sundu. 

TOKİ'nin satışa çıkardığı iş yerleri ve konutlar;  Afyonkarahisar, Ankara, Bitlis, Bursa, Diyarbakır, Düzce, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Karabük, Karaman, Kocaeli, Konya, Kütahya, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Sivas, Trabzon, Uşak, Yozgat, Zonguldak, şehirlerinde bulunuyor. TOKİ yatırımcıları satışa sunulan iş yerlerine  yüzde 25 peşin, 120 ay vade ile sahip olabilme imkanına sahipler. 

Ayrıca TOKİ tarafından; Aksaray, Ankara, Bolu, Çorum, Erzincan, Gaziantep, İstanbul, Karabük, Karaman, Kocaeli, Konya, Manisa, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon,  şehirlerinde satışa sunulan konutları ise yüzde 12, yüzde 25 peşin, 120, 180 ay vade ile alabilecekler.


Açık artırma kapsamında satışa sunulan taşınmazlar şöyle sıralandı; 
1- İstanbul Başakşehir Kayabaşı’nda...