11 / 05 / 2024

toki izmir kiraz ucuz konut başvuruları 2022

toki izmir kiraz ucuz konut başvuruları 2022

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen sosyal konut projesiyle İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği açıklandı. Peki TOKİ Kiraz projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Kiraz projesi…

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

TOKİ İzmir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye tam 271 konutluk yeni proje geliyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Kiraz projesi yarın ihaleye çıkıyor. 271 adet konutun yer aldığı Kiraz TOKİ projesinde 12 adet dükkan da bulunuyor.

TOKİ İzmir projesiyle bu ilçeye tam 271 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir projesiyle Kiraz ilçesine 271 yeni konut inşa edilecek. Kiraz TOKİ projesinde konutların dışında 12 adet dükkan da yer alacak.

TOKİ İzmir 2023 projesinde son dakika! Bu ilçedeki 271 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ İzmir 2023 projesinde son dakika... Bu ilçedeki 271 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi... İşte TOKİ İzmir Kiraz projesi ile ilgili detaylar...

11 soruda TOKİ İzmir Kiraz 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kiraz ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen sosyal konut projesiyle İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği açıklandı. Peki TOKİ Kiraz projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Kiraz projesi…

İzmir Kiraz'da taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Kiraz ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Kiraz'da riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar mecliste!

İzmir'in Kiraz ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'nin İzmir Kiraz'daki projesine onay!

TOKİ tarafından 300 bin metrekare alanda hayata geçirilmesi planlanan hastane, konut ve ticarethane planları onaylandı. Belediye Başkanı Saliha Özçınar, “İlçeye yatırımların önü açılacak” diye konuştu.

İzmir Kiraz'a imar müjdesi!

İzmir'in Kiraz ilçesinde yapımı planlanan 75 yataklı yeni devlet hastanesi ve TOKİ projesinin imar planına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onay verildi. Toplam 289 bin 850 metrekarelik tarla vasfındaki taşınmaz yeniden düzenlenecek.

İzmir Kiraz'a 75 yataklı hastane yapılacak!

İzmir Kiraz'da Okka Taşı Mevkii yakınlarında 75 yataklı hastane yapılması planlanıyor. Yapımı planlanan hastane için inceleme yapıldı.

Saliha Özçınar İzmir Kiraz'daki projeleri anlattı!

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, "Kiraz-İzmir arası yolun bitmesiyle 45 dakikaya düşecek. Böylelikle Kiraz'da istihdam artarak kalkınma gerçekleşecek" diye konuştu.

TOKİ İzmir Konak 390 hait inşaatı ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, İzmir ili, Konak ilçesi 390 hait inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Buca'ya cezaevi mi inşa edecek?

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ilçeden kaldırılması için çalışılan Buca Cezaevi için topun Binali Yıldırım’ın elinde olduğunu belirtti. Buca Cezaevi’nin ilçeden kaldırılması tartışmalarında yeni bir sürece girilecek.

toki izmir kiraz ucuz konut başvuruları 2022 Haberi

toki izmir kiraz ucuz konut başvuruları 2022

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca dar gelirlinin merakla beklediği yüzyılın projesinin detaylarını dün itibariyle açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı son dakika açıklamasında merakla beklenen TOKİ sosyal konut projesinin başvurularının bugün itibariyle başladığı bildirildi.

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi İlk Evim ve İlk İşyerim isimleriyle lanse edildi. TOKİ 2022 sosyal konut projesiyle 81 ilde yeni ve ucuz konutlar inşa edilecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen sosyal konut projesiyle İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği açıklandı. Peki TOKİ Kiraz projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Kiraz 2022 sosyal konut projesi...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen sosyal konut projesiyle İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği açıklandı. Peki TOKİ Kiraz projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?...