29 / 04 / 2024

toki kahramanmaraş elbistan projesi

toki kahramanmaraş elbistan projesi

Kahramanmaraş İli Elbistan İlçesi 609 Konut , 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan'a 300 konut inşa edecek!

Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamlığı’nın çalışmaları netice verdi. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve Sosyal Yardımlaşma Genel Müdürlüğü (TOKİ) Yoksul Grup Konut Projesi kapsamında Elbistan’a 2+1 şeklinde 300 konut yapılması için harekete geçti...

Kahramanmaraş Elbistan'da 4.4 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan son dakika açıklaması! 

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi 4.4 büyüklüğünde sallandı. AFAD'dan konuyla ilgili açıklama geldi. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş Elbistan'a 2 bin konut daha geliyor! İmzalar atıldı! Elbistanlılara yeni konut müjdesi!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'taki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan'a, 2 bin konut daha yapılacağının müjdesini verdi. 

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Kahramanmaraş Elbistan'daki 350 köy konutu teslime hazır!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, 3 kırsal mahallede yapım çalışmaları tamamlanan 350 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu teslime hazır.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı! Tam 261 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı... Tam 261 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan’da 240 ay vadeyle! 10 soruda TOKİ Elbistan!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer almış olacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Elbistan Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Elbistan kuraları ne zaman çekilecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş Elbistan projesi kapsamındaki konutların kura çekilişi 14 Mart'ta gerçekleştirielcek.

Kahramanmaraş Elbistan TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş Elbistan projesinde yer alan 215 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Kahramanmaraş Elbistan TOKİ kura çekilişi 14 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş Elbistan projesinde yer alan konutların kura çekilişi 14 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 215 adet konut yer alıyor. 

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş Elbistan projesinde yer alan 215 adet konut yarın itibariyler satışa çıkıyor.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 3 yeni okul inşa edecek!

Kahramanmaraş ili, Elbistan İlçesi, Büyükyapalak Mah 12 Derslikli Eğitim Binası ,Dulkadiroğlu İlçesi, Çınarlı Mah 12 Derslikli Eğitim Binası, Onikişubat İlçesi, Yürükselim Mah 24 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 26 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

toki kahramanmaraş elbistan projesi Haberi

toki kahramanmaraş elbistan projesi

Kahramanmaraş İli Elbistan İlçesi 609 Adet Konut, 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  Yarın yapılacak olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:


İKN    :    2020/437695 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Kahramanmaraş İli Elbistan İlçesi 609 Adet Konut, 1 er Adet Cami ve...