29 / 04 / 2024

toki kahramanmaraş ev

toki kahramanmaraş ev

TOKİ Başkanı Turan, K.Maraş'ta 250 lira taksitle konut vereceklerini, TOKİ'den ev alanların taksitlerini de taşındıktan sonra ödemeye başlayacaklarını söyledi.

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık’ta! 240 vadeyle ev sahibi olun

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan paylaştı. Peki TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

TOKİ Kahramanmaraş projesi için düğmeye bastı! Afşin'e 158 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 2020 kura çekilişi bugün!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Göksun 2020 projesinde yer alan 350 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan kura sonuçları listesi 05.06.2020!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan kura sonuçları listesi 05.06.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kahramanmaraş Elbistan kura sonuçları listesi 05.06.2020 ve TOKİ Elbistan kura sonucu 2020...

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan kuraları bugün çekiliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Elbistan 2020 projesinde yer alan 600 adet konutun hak sahipleri bugün belirlenecek.

TOKİ Kahramanmaraş Afşin 2. Etap kura sonuçları 4 Haziran 2020 isim listesi!

TOKİ Kahramanmaraş Afşin 2. Etap kura sonuçları 4 Haziran 2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kahramanmaraş Afşin 2. Etap kura sonuçları 4 Haziran 2020 isim listesi ve TOKİ Afşin kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi...

TOKİ Kahramanmaraş Afşin 2. Etap kura çekilişi bugün!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Kahramanmaraş Afşin 2. Etap projesindeki konutların kura çekilişini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Kahramanmaraş Onikişubat kura sonucu 4 Haziran 2020!

TOKİ Kahramanmaraş Onikişubat kura sonucu 4 Haziran 2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kahramanmaraş Onikişubat kura sonucu 4 Haziran 2020 listesi ve TOKİ 100 bin konut Kahramanmaraş kura sonuçları...

TOKİ Kahramanmaraş Onikişubat 350 konut kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Onikişubat projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekilecek.

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu kura sonucu 3 Haziran 2020!

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu kura sonucu 3 Haziran 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu kura sonucu 3 Haziran 2020 ve TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2020 isim listesi...

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Dulkadiroğlu projesinde yer alan 350 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Karakuz Barajı inşaatı ihalesi 24 Haziran'da!

Kahramanmaraş Karakuz Barajı ve Sulama İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi 24 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık 2020 projesi için başvuru dönemi başladı.

toki kahramanmaraş ev Haberi

toki kahramanmaraş ev

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, beraberinde TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Ozçelik ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'u ziyaret etti. 


Ziyarette, TOKİ Başkanı Turan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun gösterdiği hedefler doğrultusunda, emekli ve dar gelirli vatandaşlarla ilgili konut çalışması başlattıklarını belirtti. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un arazi temini konusunda çok güzel çalışmalar yaptığını vurgulayan Turan, şunları kaydetti:"Başta emeklilerimiz olmak üzere dar gelirli vatandaşlarımızı 250 lira taksitle ev sahibi yapmak için büyük bir çalışma başlattık. İnşallah çok kısa zamanda Kahramanmaraş'ta başta emekliler olmak üzere dar gelirli vatandaşlarımıza, OSB'lerde ve asgari ücretle çalışan kardeşlerimize, belki burada çalışan memur kardeşlerimize yönelik büyük bir çalışma içerisine girmiş olacağız."


2016, Kahramanmaraş için güzel yıl olacağını söyleyen Turan, TOKİ'nin dar gelirli vatandaşlara konut edindirmedeki en büyük avantajının,...