17 / 05 / 2024

TOKİ Kandırada kaç konut var

TOKİ Kandırada kaç konut var

Kandıra Belediyesinin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) ile birlikte Orhan Mahallesi hindi çiftliği bölgesinde yapımı planlanan 206 konuttan oluşan proje yapımında ilk kazma bugün vuruluyor.

THY kaçıncı sırada? Dünyanın en güvenli hava yolu şirketleri listelendi...

Dünyanın önde gelen havayolu güvenlik ve ürün değerlendirme platformu Airline Ratings, 2024 yılı için En Güvenli 25 Havayolu listesini duyurdu. Peki, THY listede kaçıncı sırada yer aldı? İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye'nin en zeki şehirleri açıklandı! Hangi şehir, kaçıncı sırada?

1 milyonun üzerinde katılımcıyla yapılan bir zeka testinde Türkiye'nin en zeki şehirleri açıklandı iddiası sosyal medyada da gündem oldu. Peki hangi şehir, kaçıncı sırada?

Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı: İstanbul kaçıncı sırada?

İşgücü konusunda danışmanlık veren Mercer şirketinin yaptığı araştırmaya göre dünyanın en pahalı şehirleri belli oldu. Peki, 5 kıta 227 şehiri kapsayan  araştırmada İstanbul kaçıncı sırada yer aldı? İşte detaylar...

Milli Emlak 12 bin TL'ye arazi satacak! TOKİ arsalarını kaçıranlar bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak 12 bin TL'ye arazi satacak... TOKİ arsalarını kaçıranlar bu tarihi aman kaçırmayın... İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan ihale detayları...

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin! Milli Emlak 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak!

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin... Milli Emlak o ilde sadece 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak...

TOKİ kime çıkar?

TOKİ’den konut almak isteyenlerin gündeminde sosyal konut projeleri yer almaktadır. Bu süreçte de TOKİ her evden kaç kişi başvurabilir, TOKİ kime çıkar? soruları sık sık sorulmaktadır. İşte sorulan soruların yanıtları!

TOKİ her evden kaç kişi başvurabilir?

TOKİ sosyal konut projelerinde 2+1 ile 3+1 daireler yapılacaktır. Peki her evden kaç kişi başvuru yapabilir, TOKİ her evden kaç kişi başvurabilir? sorularına yanıt aramaktadır. İşte detaylar!

TOKİ 250 bin sosyal konutta il il ev fiyatları kaç lira? Hemen fiyatlara ve ödeme planına bakın!

TOKİ 250 bin sosyal konutta il il fiyatlar belli oldu. Peki TOKİ konut fiyatları kaç lira? Hangi ilde konutlar ne kadar? TOKİ 2022 projesi ödeme planı nasıl? İşte ayrıntılar...

TOKİ arsa başvuruları başladı mı? Şimdi bakın 1.604 TL taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

TOKİ arsa satışında başvuru tarihleri için geri sayım başladı. TOKİ arsa başvuru şartları ve tarihleri geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmen açıklandı. Peki TOKİ arsa fiyatları kaç lira? TOKİ arsa 2022 başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Osmaniye Sumbas TOKİ'ye kavuşuyor!

Türkiye'de merakla takip edilen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Osmaniye'de kaç adet konut inşa edecek? TOKİ Sosyal Konutlar Osmaniye'nin hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Osmaniye Merkez'de 2+1 konutlar ne kadar?

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Osmaninye'de kaç adet konut yapacak? TOKİ Sosyal Konutlar Osmaniye'nin hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Osmaniye Kadirli'de konut inşa edecek!

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki, TOKİ Osmaniye'de kaç tane konut yapacak? TOKİ 2022 Osmaniye'nin hangi ilçelerde inşa edilecek?

Isparta Yenişarbademli TOKİ'ye kavuşuyor!

TOKİ 2022 Sosyal Konut projesinin tüm ayrıntıları açıklandı. Türkiye'de heyecanla takip edilen TOKİ Sosyal Konut projesinin ayrıntılarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki,  TOKİ Isparta'nın hangi ilçelerinde konut yapacak? TOKİ Isparta'da kaç konut inşa edecek?

TOKİ Kandırada kaç konut var Haberi

TOKİ Kandırada kaç konut var


Kandıra Belediyesinin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) ile birlikte Orhan Mahallesi hindi çiftliği bölgesinde yapımı planlanan 206 konuttan oluşan proje yapımında ilk kazma bugün vuruluyor.


Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra’nın  Orhan Mahallesi’nde eski hindi üretim tesisinin yerine kurulacak olan Kandıra Toplu Konut Projesinde adımların hızlandığını ifade etti. Vatandaşların ilgiyle takip ettiği Toki projesi, 10 dönüm ticaret alanı ve 39 dönüm park alanıyla öne çıkıyor.


Mahalle konseptinde projelendirilen yerleşim planında konutlar bölgenin yöresel mimari dokusu örnek alınarak yapılacak.Tasarımının pencerelerin boyutları, kat silmeleri, zemin kata kadar bölgeye has taş kaplaması gibi yöresel mimari unsurlar örnek alınarak gerçekleştirilecek diyen Başkan Ünal Köken, mahalle konseptinde projelendirilen yerleşim planında, binaların konumları ve yükseklikleri, yollar ve peyzaj alanları bu kapsamda düzenlendiğini ifade etti.


Proje kapsamında 206 konut ve...