08 / 05 / 2024

toki karşıkaya mavişehir ihalesi

toki karşıkaya mavişehir ihalesi

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir'de ihale ile satışını yaptığı iki parselden biri olan ve yaklaşık 60 milyon TL'ye satışını yaptığı 'spor alanı' ihalesini iptal etti. 

Ekmas Mavişehir Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

Ekmas Mavişehir Projesi, İzmir’in Karşıyaka ilçesinde inşa edilmeye başladı. Toplamda 49 konuttan ve üç bloktan oluşan projenin tüm detayları haberimizde. İşte, Ekmas Mavişehir 15 soruda tüm detaylarıyla…

Ekmas Mavişehir'de son 1 konut satışta: 16 milyon TL'ye!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde inşa edilen Ekmas Mavişehir Projesi alıcılarına teslim edilmeye başlayalı iki yıl oldu. Birbirinden farklı sosyal alanların bulunduğu bu projeye dair tüm detaylar haberimizde…

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir ihalesini iptal etti!

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir'de ihale ile satışını yaptığı iki parselden biri olan ve yaklaşık 60 milyon TL'ye satışını yaptığı 'spor alanı' ihalesini iptal etti. 

Tunç Soyer'den Mavişehir'deki sit alanının devrine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir'de 1. Derece Doğa Sit kapsamında kalan Gediz Deltası'nın bir parçası olan ve imar planlarında Rekreasyon Alanı ve Açık Spor Tesisi Alanı olarak belirlenen bölgenin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışının yapılmasını de

Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi!

İzmir Karşıyaka Mavişehir'de hayata geçirilen Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

DAP Yapı'dan Çeşme ve Mavişehir'e iki yeni proje geliyor!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “İki yeni projeye hazırlanıyoruz. Çeşme’de denize sıfır bir arazide benzersiz bir proje için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir diğer projemiz de Karşıyaka Mavişehir’de” ifadelerini kullandı...

Mavişehir Opera Binası'nın temeli 2018'de atılacak!

Karşıyaka Mavişehir’de yapacakları Opera binası için Kamu İhale Kurumu'nun 2. ihale iptaline karşı açılan davanın kazanıldığını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "2018’de opera ve bale binamızın yer teslimini yapıp temelini atacağız" dedi.

İzmir Mavişehir imar planına üç belediyeden itiraz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Mavişehir'de imar planı değişikliği hazırlığına karşı İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli ve Karşıyaka belediyeleri olumsuz görüşlerini Bakanlık'a gönderdi.

İstek Okulları Karşıyaka Mavişehir'de kampüs açıyor!

İstek Okulları, İzmir’de ilk kampüsünü Karşıyaka Mavişehir’de açıyor.

Karşıyaka Mavişehir cami projesi onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Karşıyaka Mavişehir'in cami projesinin planlarını onayladı. Yapılacak caminin inşaatına kısa süre içinde başlanacak.

Bilal Doğan: Mavişehir Opera Salonu inşaatı bizi kaygılandırıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, 16 Aralık'ta ihalesi yapılacak olan Karşıyaka Mavişehir'deki Opera Salonu inşaatı ile ilgili kaygılı olduklarını söyledi.

İzmir Mavişehir'de gayrimenkuller değer kazanıyor!

Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir'de yer alan 12 daireyi toplam 7 buçuk milyon liraya satışa çıkarıyor. Karşıyaka Belediyesi satacağı 12 daire için toplam 7 milyon 595 bin TL tahmini bedel açıkladı.

Mavi Bahçe Mavişehir nerede?

İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen ve 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayan olan Mavi Bahçe Mavişehir nerede, Mavi Bahçe Mavişehir mağazaları, Mavişehir Mavibahçe AVM adres, Mavibahçe Karşıyaka ulaşım bilgisi...

toki karşıkaya mavişehir ihalesi Haberi

toki karşıkaya mavişehir ihalesi

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir'de ihale ile satışını yaptığı iki parselden biri olan ve yaklaşık 60 milyon TL'ye satışını yaptığı 'spor alanı' ihalesi için iptal kararı aldı.

BirGün Gazetesi'nden Aycan Karadağ'ın haberine göre; İzmir Karşıyaka'da Mavişehir Mahallesi'nde halkın kullanımı için ayrılan iki parsel TOKİ tarafından 112 milyon liraya ihale yoluyla satılmıştı.

Yapılan satış için; başta İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi olmak üzere, STK’lar ve bölge halkı kararın iptalini istedi.

Tüm bu gelişmeler sonrasında TOKİ söz konusu satış  için iptal kararı aldı. Yaklaşık 60 milyona satılan ve ‘açık spor alanı’ olarak geçen bölgenin ihalesi iptal edildi.

Tunç Soyer'den Mavişehir'deki sit alanının devrine tepki!