02 / 05 / 2024

TOKİ Kartepe Anadolu Otelcilik Lisesi

TOKİ Kartepe Anadolu Otelcilik Lisesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) , Kocaeli İli Kartepe İlçesi, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 180 Öğrencilik Pansiyon Binası İnşaatları için ihale tarihini belirledi.

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

Kocaeli Kartepe İHL Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının dış cephesi tamamlandı

Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne modern spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli'de çok sayıda spor salonu ve tesis hayata geçiren, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonu projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'ye Anadolu'da fabrika yapması için teklif!

İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe, siparişlere yetişemeyen tekstilciler adına TOKİ'ye çağrıda bulundu. Gültepe, TOKİ'nin Anadolu'da atıl durumda olan kamu binalarının fabrikaya dönüştürülmesini teklif etti.

Mustafa Gültepe: Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın!

Hazır giyim endüstrisinde kapasite kullanımının maksimum seviyelere çıktığını açıklayan Mustafa Gültepe, "Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın" dedi.

Anadolu'da konut talebi artıyor!

Türkiye genelinde konut ihtiyacına dönük orta ve uzun vadeli eylem planları geliştiren TOKİ, Anadolu'nun birçok bölgesinden gelen konut talebini karşılamak için yoğun mesai harcıyor. 2018'in ilk 5 ayında 21 bini aşkın konut satılırken, satışa çıkarılan konutlara 50 kata varan müracaatlar geliyor.

Anadolu'dan TOKİ projelerine yoğun talep geliyor!

TOKİ Başkanı Ergün Turan,  "Anadolu'nun birçok bölgesinden konut için yoğun talep geliyor. Dar gelirli, konuta erişmekte zorlanan vatandaşlarımıza yönelik arz ettiğimiz konutlara 5-10, hatta 50 katı müracaat alıyoruz." dedi.

Kocaeli Kartepe’ye bir spor salonu daha geliyor!

Kocaeli Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi kapalı spor salonu yapım işi ihalesi 11 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Kartepe 180 öğrencilik pansiyon ihalesi yarın!

TOKİ Kocaeli Kartepe İlçesi 1 Adet Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 1 Adet 180 Öğrencilik Pansiyon İnşaatları ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Kartepe Anadolu Otelcilik Lisesi inşaat ihalesi 6 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) , Kocaeli İli Kartepe İlçesi, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 180 Öğrencilik Pansiyon Binası İnşaatları için ihale tarihini belirledi.

Anadolu Yakası'ndaki TOKİ projelerine yatırım hedefi!

Ünlü & Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlü, gayrimenkul sektöründe hedef büyütecek. Ünlü, Anadolu Yakası'ndaki TOKİ projelerine yatırım yapacaklarını açıkladı.

Kartepe Uygulama Camii’nin çevresi düzenlendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii’nin çevresinde düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Çalışma ile caminin avlu içi elden geçirilerek hoş bir görünüme kavuşturuldu.

Kartepe Uygulama Cami'nin yüzde 65'i tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe’de bulunan Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii’nin çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor.

TOKİ Kartepe Anadolu Otelcilik Lisesi Haberi

TOKİ Kartepe Anadolu Otelcilik Lisesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ,  Kocaeli İli Kartepe İlçesi, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 180 Öğrencilik Pansiyon Binası İnşaatları için ihale tarihini belirledi. 


Kocaeli İli Kartepe İlçesi, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 180 Öğrencilik Pansiyon Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Haziran'da saat 14:00'da...